Προς το περιεχόμενο

ανθρωπος κτηνος κρεμασε τον σκυλο του γιατι γαβγιζε

aristos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω, επειδή έχω κάτι θεματάκια τελευταία, διαβάζετε και την παλάμη;

Εγω λεω και τα ΤΑΡΩ :rolleyes:

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα, βρίσκεις ότι έχει άδικο στο συγκεκριμένο που είπα;

Μην το παίρνεις προσωπικά, εκτός αν εχεις συνήθεια να χτυπάς ζώα στο δρόμο και να τα παρατάς εκεί που είναι.

Μα μιλαμε σοβαρα τωρα? Μόνο στην Ελλαδα καποιοι χτυπανε ζωα και τα παρατανε στο δρομο? Αλλου δε γινεται πουθενα?

Εδω οι δημοι δε κλεινουν τις λακουβες και κινδυνευει να σκοτωθει κοσμος, τα σκοτωμενα αδεσποτα θα κοιταξουν να μαζεψουν?...

Σημειωσε οτι αυτο δεν ειναι θεμα ασεβειας στα ζωα, ειναι θεμα ασεβειας στον πολιτη.

Δημοσ.

Μα μιλαμε σοβαρα τωρα? Μόνο στην Ελλαδα καποιοι χτυπανε ζωα και τα παρατανε στο δρομο? Αλλου δε γινεται πουθενα?

Όχι ρε συ, εννοείται, σε όλον τον τρίτο κόσμο τα ίδια γίνονται.

Δημοσ.

δεν μπορώ να πω, μόνο να μεταφέρω αυτά που μου είπαν και τη μικρή μου εμπειρία από τους ευρωπαικούς επαρχιακούς δρόμους. Δεν πρόσεξα να υπάρχουν ζώα λιωμένα μέσα στην άσφαλτο.

Επίσης νόμιζα ότι αυτό ήταν το θέμα για την κακοποίηση ζώων, ούτε για τη δυσλειτουργία των δήμων, ούτε για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Η κουβέντα μου θυμίζει λίγο μόντυ πάιθον.

Δημοσ.

ναι εσενα,μεσα απο αυτα που γραφεις.ειδες πως στεκει τωρα;

Η φράση "μου πήρε ένα άτομο" δεν υπάρχει. Μάθε να μιλάς πρώτα και ύστερα να δέχεσαι πράγματα που αγνοείς τελείως.

Δημοσ.

οι κυβερνησεις τους τα εχουν κανει,οχι οι ιδιοι οι αμερικανοι πολιτες.και ο ελληνας δεν ειναι ηλιθιος λαος.καλομαθημενος και αμορφωτος ειναι...

και σου πηρε 700 ατομα την ημερα για να καταλαβεις το ποιον των αμερικανων?.

περιεργο.εμενα μου πηρε μονο ενα ατομο για να καταλαβω το δικο σου ποιον.. whistle.gif

Εσύ έχεις πει τη φράση "μου πήρε 700 άτομα".. Είσαι σε σύγχυση? Καταλαβαίνεις για τι μιλάμε?

Δημοσ.

δεν μπορώ να πω, μόνο να μεταφέρω αυτά που μου είπαν και τη μικρή μου εμπειρία από τους ευρωπαικούς επαρχιακούς δρόμους. Δεν πρόσεξα να υπάρχουν ζώα λιωμένα μέσα στην άσφαλτο.

Επίσης νόμιζα ότι αυτό ήταν το θέμα για την κακοποίηση ζώων, ούτε για τη δυσλειτουργία των δήμων, ούτε για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Η κουβέντα μου θυμίζει λίγο μόντυ πάιθον.

Λακουβες στην ασφαλτο οπως εδω, προσεξες να υπαρχουν?

Τα λιωμενα ζωα στην ασφαλτο ειναι θεμα κακοποιησης ζωων ή αδιαφοριας δημων?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...