pournaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Να ρωτήσω, επειδή έχω κάτι θεματάκια τελευταία, διαβάζετε και την παλάμη; Εγω λεω και τα ΤΑΡΩ
marantonis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 διαβάζετε και την παλάμη; Συνηθως ειναι απασχολημενη.
grigoriou Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μα, βρίσκεις ότι έχει άδικο στο συγκεκριμένο που είπα; Μην το παίρνεις προσωπικά, εκτός αν εχεις συνήθεια να χτυπάς ζώα στο δρόμο και να τα παρατάς εκεί που είναι. Μα μιλαμε σοβαρα τωρα? Μόνο στην Ελλαδα καποιοι χτυπανε ζωα και τα παρατανε στο δρομο? Αλλου δε γινεται πουθενα? Εδω οι δημοι δε κλεινουν τις λακουβες και κινδυνευει να σκοτωθει κοσμος, τα σκοτωμενα αδεσποτα θα κοιταξουν να μαζεψουν?... Σημειωσε οτι αυτο δεν ειναι θεμα ασεβειας στα ζωα, ειναι θεμα ασεβειας στον πολιτη.
fireflies Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μα μιλαμε σοβαρα τωρα? Μόνο στην Ελλαδα καποιοι χτυπανε ζωα και τα παρατανε στο δρομο? Αλλου δε γινεται πουθενα? Όχι ρε συ, εννοείται, σε όλον τον τρίτο κόσμο τα ίδια γίνονται.
Ceridwen Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 δεν μπορώ να πω, μόνο να μεταφέρω αυτά που μου είπαν και τη μικρή μου εμπειρία από τους ευρωπαικούς επαρχιακούς δρόμους. Δεν πρόσεξα να υπάρχουν ζώα λιωμένα μέσα στην άσφαλτο. Επίσης νόμιζα ότι αυτό ήταν το θέμα για την κακοποίηση ζώων, ούτε για τη δυσλειτουργία των δήμων, ούτε για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Η κουβέντα μου θυμίζει λίγο μόντυ πάιθον.
freedubus Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ποιοι ειναι αυτοι οι τυποι λεω... επωνυμοι? Αυτή κάτι παρουσιάστρια είναι http://www.cbsnews.com/8301-504083_162-6091618-504083.html http://www.gossipbeast.com/?p=5007
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ναι εσενα,μεσα απο αυτα που γραφεις.ειδες πως στεκει τωρα; Η φράση "μου πήρε ένα άτομο" δεν υπάρχει. Μάθε να μιλάς πρώτα και ύστερα να δέχεσαι πράγματα που αγνοείς τελείως.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ενω το μου πηρε 700 ατομα υπαρχει.φανταζομαι ειναι θεμα ποσοτητων.βεβαια.
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 οι κυβερνησεις τους τα εχουν κανει,οχι οι ιδιοι οι αμερικανοι πολιτες.και ο ελληνας δεν ειναι ηλιθιος λαος.καλομαθημενος και αμορφωτος ειναι... και σου πηρε 700 ατομα την ημερα για να καταλαβεις το ποιον των αμερικανων?. περιεργο.εμενα μου πηρε μονο ενα ατομο για να καταλαβω το δικο σου ποιον.. Εσύ έχεις πει τη φράση "μου πήρε 700 άτομα".. Είσαι σε σύγχυση? Καταλαβαίνεις για τι μιλάμε?
PP1969 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 δεν μπορώ να πω, μόνο να μεταφέρω αυτά που μου είπαν και τη μικρή μου εμπειρία από τους ευρωπαικούς επαρχιακούς δρόμους. Δεν πρόσεξα να υπάρχουν ζώα λιωμένα μέσα στην άσφαλτο. Επίσης νόμιζα ότι αυτό ήταν το θέμα για την κακοποίηση ζώων, ούτε για τη δυσλειτουργία των δήμων, ούτε για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. Η κουβέντα μου θυμίζει λίγο μόντυ πάιθον. Λακουβες στην ασφαλτο οπως εδω, προσεξες να υπαρχουν? Τα λιωμενα ζωα στην ασφαλτο ειναι θεμα κακοποιησης ζωων ή αδιαφοριας δημων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.