pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πραγματικα ομως πιστευω οτι πιο ηλιθιος λαος απο μας δεν υπαρχει το δειχνουν καθε φορα οι εκλογες. Αποπροσανατολισμένοι θα έλεγα.
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Χρειάζεται στοιχειώδης νοημοσύνη για να προσανατολιστείς..
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Φίλε μου πίστεψε με μιλάω καθημερινά με όλες τις φυλές του πλανήτη. Είχα πάει μια φορά σε ένα συνέδριο κβαντομηχανικής, οι 10/10 αμερικανούς ήταν σχετικά έξυπνα παλικάρια. Αυτό ήταν χρόνια πριν, μετά ο άδικος ντουνιάς με έριξε στα καράβια. Εκεί 9/10 Γερμανούς λιμενεργάτες ήταν αμόρφωτοι και αγενείς βλάκες. Σε κάποια φάση γυρίζω σε έναν, Χάηνρηχ τον λέγανε, και του κάνω "ρε συ Χάηνρηχ, ξέρεις ότι το φως είναι και σωματίδιο και κύμα;" "Ποιος στα 'πε αυτά;" με ρωτάει ο Χάηνρηχ. "Ένας Αμερικανός" του λέω εγώ. "Καλά το υποψιάστηκα, τέτοιες μαλακίες μόνο Αμερικάνος μπορεί να τις πει". Το ηθικό δίδαγμα δικό σου.
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ταξιδεύουν με αεροπλάνο μόνο οι αμερικάνοι κβαντομηχανικοί ή μόνο οι λιμενεργάτες, πως το κόβεις?
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω, φαντάζομαι και οι δύο. Αυτό που λέω είναι πως μπορεί στην προκειμένη να είσαι εσύ ο λιμενεργάτης, εντός εισαγωγικών. Αλήθεια, πόσο χρόνο μιλάς με κάθε επιβάτη ανά πτήση, κατά μέσο όρο;
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Εννοείται και οι δύο Λούσι και στο πα για να σου δείξω ότι δε βλέπω μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων και κρίνω.. Ο χρόνος που μιλάω εξαρτάται απ το τι πληροφορία θέλει ο καθένας. Μιλάω πάντως με 700 άτομα τη μέρα μέσο όρο. Δεν είμαι ιπτάμενο προσωπικό, πληροφορίες αεροδρομίου είμαι.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οχι δε παρεξηγηθηκα, δεν εχω λογο να συμπαθω τους αμερικανους με αυτα που εχουν κανει. Αλλο λεω, ας μη βαζουμε τις γνωστες ταμπελες που ομως δεν εχουν αληθινη βαση... χαζα αμερικανακια, ανεκδοτα με ποντιους κλπ. Πραγματικα ομως πιστευω οτι πιο ηλιθιος λαος απο μας δεν υπαρχει το δειχνουν καθε φορα οι εκλογες. οι κυβερνησεις τους τα εχουν κανει,οχι οι ιδιοι οι αμερικανοι πολιτες.και ο ελληνας δεν ειναι ηλιθιος λαος.καλομαθημενος και αμορφωτος ειναι... Εννοείται και οι δύο Λούσι και στο πα για να σου δείξω ότι δε βλέπω μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων και κρίνω.. Ο χρόνος που μιλάω εξαρτάται απ το τι πληροφορία θέλει ο καθένας. Μιλάω πάντως με 700 άτομα τη μέρα μέσο όρο. Δεν είμαι ιπτάμενο προσωπικό, πληροφορίες αεροδρομίου είμαι. και σου πηρε 700 ατομα την ημερα για να καταλαβεις το ποιον των αμερικανων?. περιεργο.εμενα μου πηρε μονο ενα ατομο για να καταλαβω το δικο σου ποιον..
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δε βγάζει και πολύ νόημα αυτό που γράφεις το ξέρεις έτσι? Σου πήρε ένα άτομο να βγάλεις το ποιον μου? Στέκει, πως το βλέπεις? Ποιο είναι το ποιον μου όμως μιας και με διάβασες σαν ανοιχτό βιβλίο?
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Σου πήρε ένα άτομο να βγάλεις το ποιον μου? ναι εσενα,μεσα απο αυτα που γραφεις.ειδες πως στεκει τωρα;
YiN Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Να ρωτήσω, επειδή έχω κάτι θεματάκια τελευταία, διαβάζετε και την παλάμη;
Ceridwen Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ωχ, Αμερικανίδα έγραψα;; Ισπανίδα ήθελα να πω! Παραδρομή. Τσάμπα η κουβέντα. Όχι, σοβαρά. Αμερικανίδα είναι και πολύ συμπαθής κατά τα άλλα. Εξαιρετικά φιλόζωη και για όσο ζούσε στην Ελλάδα δεν χωρούσε ο νους της απλά και καθημερινά πράγματα όπως ότι π.χ. σκοτώνονται ζώα στους δρόμους και δεν τα μαζεύει κανείς απλώς τα πατάν και άλλοι από πάνω μέχρι να γίνουν ένα με την άσφαλτο. Οπότε η γενικότερη εικόνα που είχε για τη χώρα σε θέματα σεβασμού προς στα ζώα, δεν ήταν η καλύτερη.
grigoriou Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τη γενικοτερη εικονα που εχει ο πλανητης για τη δικη της χωρα σε θεματα σεβασμου προς τον ανθρωπο τη ξερει? γιατι δεν ειναι η καλυτερη
marantonis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Σχετικα με τους Αμερικανους, τους Τουρκους και τις Ξανθιες http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7_%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7 με η χωρις την πετσα ; Ελιωσα
Ceridwen Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τη γενικοτερη εικονα που εχει ο πλανητης για τη δικη της χωρα σε θεματα σεβασμου προς τον ανθρωπο τη ξερει? γιατι δεν ειναι η καλυτερη Μα, βρίσκεις ότι έχει άδικο στο συγκεκριμένο που είπα; Μην το παίρνεις προσωπικά, εκτός αν εχεις συνήθεια να χτυπάς ζώα στο δρόμο και να τα παρατάς εκεί που είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.