YiN Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δυο κύκνους να πλέουν σε μια λίμνη κάτω απ' το σεληνόφως. Κι εσύ εδώ κοντά μένεις ε.
marantonis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το έχουμε πάθει και μεις με αμερικανίδα φίλη κάπου στην Εύβοια παραμονή Ανάστασης, η οποία βλέποντας ένα αρνί σε ένα φορτηγό πάνω, ρώτησε που το πηγαίνουν. Όταν έμαθε, κλαίγοντας, σαν μια άλλη εκδοχή της Κλαρίς Στέρλινγκ, έπρηζε τον άντρα της, ο οποίος και δεν της έδινε σημασία, να σταματήσει το φορτηγάκι να πείσει τον ιδιοκτήτη του αρνιού να τους το πουλήσει. Και δεν ήταν καν φυτοφάγος! Τι υποκρισια και αφελεια, να τρως κρεας κι ωστοσο να προσπαθεις να διωξεις με καθε τροπο την γνωση πως αυτο που τρως σκοτωνεται, σφαζεται...
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αμερικανίδα ήταν σου λέει.. Η νοημοσύνη του αρνιού πρέπει να ταν περι τις 25 φορές μεγαλύτερη.
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οι Έλληνες είναι βλάχοι κουτοπόνηροι. Οι Αμερικανοί είναι χαζοί. Δεν αναλύω ποιο είναι χειρότερο, απλά δεν είναι το ίδιο.
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οι ξανθιές είναι εύκολες, οι μαύροι είναι α(ν)θρωποφάγοι και οι Ρώσσοι μαφιόζοι.
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ναι οκ Λούσιφερ. Ο κάθε λαός όμως ανάλογα του τρόπου ζωής του, της ιστορίας του, της γεωγραφικής θέσης της χώρας του και εκατοντάδων άλλων παραγόντων διαμορφώνει κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο χαρακτήρα-συμπεριφορά του, όπως ακριβώς γίνεται με την εξωτερική του εμφάνιση.
PP1969 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οι Έλληνες είναι βλάχοι κουτοπόνηροι. Οι Αμερικανοί είναι χαζοί. Δεν αναλύω ποιο είναι χειρότερο, απλά δεν είναι το ίδιο. Xαζοι οι υπηκοοι της υπερδυναμης? εγω για τους ποντιους ηξερα... Μεταξυ μας παντως, χωρις να εχω ελεγξει ολους τους υπολοιπους λαους πιστευω οτι εμεις οι ελληνες ειμαστε οι πιο ηλιθιοι. Οι ξανθιές είναι εύκολες, οι μαύροι είναι α(ν)θρωποφάγοι και οι Ρώσσοι μαφιόζοι. Και οι τουρκοι αγριοι.
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αμερικανίδα ήταν σου λέει.. Η νοημοσύνη του αρνιού πρέπει να ταν περι τις 25 φορές μεγαλύτερη. με η χωρις την πετσα ;
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ο νεοέλληνας μπορεί να κάτσει να τον περιποιηθούν αρκεί να φανεί ότι είναι φιλελεύθερος, αγαπάει όλους τους ανθρώπους και άλλα τέτοιο όμορφα. Δεν είμαι φαν του Λιακόπουλου Λούσι. Ο κάθε λαός έχει βασικά χαρακτηριστικά εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά.
PP1969 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ολοι οι λαοι εχουν τα χαρακτηριστικα τους αλλα το να τους βριζεις με γενικευσεις και προκαταλειψεις δεν ειναι οτι σοφοτερο...
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Παρεξηγήθηκες που είπα τους Αμερικάνους χαζούς ή τους Έλληνες κουτοπόνηρους? Δεν είμαι προκατειλημένος απέναντι σε κανέναν. Δέχεσαι και συ ότι ο κάθε λαός έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά.Ποιο το πρόβλημα σου λοιπόν που ανέφερα την προσωπική μου γνώμη για ένα χαρακτηριστικό των Ελλήνων και ένα των Αμερικανών?
PP1969 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Οχι δε παρεξηγηθηκα, δεν εχω λογο να συμπαθω τους αμερικανους με αυτα που εχουν κανει. Αλλο λεω, ας μη βαζουμε τις γνωστες ταμπελες που ομως δεν εχουν αληθινη βαση... χαζα αμερικανακια, ανεκδοτα με ποντιους κλπ. Πραγματικα ομως πιστευω οτι πιο ηλιθιος λαος απο μας δεν υπαρχει το δειχνουν καθε φορα οι εκλογες.
QQTilt Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Φίλε μου πίστεψε με μιλάω καθημερινά με όλες τις φυλές του πλανήτη. Αν 8/10 αμερικάνους είναι στόκοι το 80% μου φτάνει για να θεωρώ ότι ένα απ τα χαρακτηριστικά τους σα λαός είναι ότι είναι στόκοι. 9 στους 10 έλληνες είναι κουτοπόνηροι, το ίδιο λοιπόν ισχύει και γι αυτούς. Δεν είπα ότι είναι καλύτεροι, απλά ο καθένας έχει τα μειον του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.