Προς το περιεχόμενο

ανθρωπος κτηνος κρεμασε τον σκυλο του γιατι γαβγιζε

aristos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνεβη στην ΡΑΦΗΝΑ ,τι να πει κανεις ..... αυτο το κτηνος που το εκανε εχει οικογενεια ?? εχει παιδια ?? εχει φιλους ?? ΔΕΝ το νομιζω . ατυχο σκυλακι ΔΥΣΤΥΧΩΣ γεννηθηκες σε ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ .... αν κρινω απο σχεδον καθημερινα περιστατικα βασανισμου ζωων ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ . συνανθρωποι σιγουρα σε αυτη την χωρα ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ??????? για το ανωτερω θλιβερο περιστατικο υπαρχουν ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στη σελιδα www. adespoto.gr

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

. ατυχο σκυλακι ΔΥΣΤΥΧΩΣ γεννηθηκες σε ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ ....

Να μην γεννηθεί στην Κίνα ας πούμε

Δημοσ.

Τί σχέση έχει ότι έγινε στην Ελλάδα? Ή μήπως πάμε κατά διαόλου για αυτό το λόγο? Μαλάκες και αποβράσματα υπάρχουν παντού

Να μην γεννηθεί στην Κίνα ας πούμε

Στο Βιετνάμ να δεις τι γίνεται...

Δημοσ.

Απλως είναι της μοδας οταν κατηγορείς καποιον ή γκρινιαζεις να ξεκινας τη φράση σου με εκφράσεις οπως "σε αυτη τη χώρα που ζουμε", "γεννηθηκε σε λάθος χώρα", "στην ελλαδα..." κλπ Το πολυ ραδιο αρβυλα βλαπτει :P

Κατα τα αλλα κριμα για το σκυλο και ξυλο σε αυτον που το κρεμασε.

Δημοσ.

Πήγαινε πλάκωσέ τον στο ξύλο το topic εδώ τι το άνοιξες; Για να λύσεις το πρόβλημα;

Όχι τίποτε άλλο, απλά άμα προσπαθήσουμε να τρολλάρουμε θα πουν πως δεν αγαπάμε τα ζώα(αλλά με τέτοιους πολιτικούς πως θα μας πουν ότι δεν τα αγαπάμε)

Δημοσ.

βλεπω απο τις μεχρι τωρα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ υπαρχουν πολλοι φιλοζωοι εδω μεσα...........αλλος συγκρινει το ΒΙΕΤΝΑΜ και την ΚΙΝΑ με την ΕΛΛΑΔΑ .....την βουρτσα με την λουτσα ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ναι εχω γεννηθει σε ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ .πειραζει που θελω να ΜΕ σεβονται οι γυρω μου οπως σεβομαι ΕΓΩ τους γυρω μου ??? με πειραζει που περιμενοντας να αναψει πρασινο το φαναρι για να ξεκινησω και ερχονται οι πονηροι απο το πλαι να περασουν και αλλα πολλα... οποιος γουσταρει ΓΡΑΦΕΙ στο θεμα με το σκυλακι ,αν ειναι να πεταξει καποια ΕΞΥΠΝΑΔΑ ..... τι να πω .ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Δημοσ.

βλεπω απο τις μεχρι τωρα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ υπαρχουν πολλοι φιλοζωοι εδω μεσα...........αλλος συγκρινει το ΒΙΕΤΝΑΜ και την ΚΙΝΑ με την ΕΛΛΑΔΑ .....την βουρτσα με την λουτσα .

Οπότε κατέληξες σε ασφαλή συμπεράσματα, επειδή δέν βγήκαμε με δαυλούς και τσουγκράνες στον δόμο έτσι;

Αυτός είναι και ο λόγος που δέν θα πάψουμε ποτέ να ανήκουμε στην ίδια συνομοταξία με τριτοκοσμικές χώρες.Γιατι στην προκειμένη περίπτωση,δέν θα πρέπει να σου κάνει εντύπωση η κτηνωδία ενός σαλταρισμένου,άλλα το γεγονός οτι τον αφήνουν να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος...Αρχές υπάρχουν,άς κάνουν την δουλειά τους.

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι φιλόζωος και μάλιστα πολύ. Αναφορές σε Βιετνάμ και Κίνα έγιναν γιατί έγραψες ότι πάμε κατά διαόλου λες τέτοια φενόμενα είναι μόνο ελληνικά. Απλώς, ό,τι έγινε δεν έχει σχέση με το ότι συνέβη σε αυτήν την χώρα. Το θέμα είναι ότι γενικά συνέβη κάτι τέτοιο, όχι πως έγινε εδώ. Κρίμα για το ζωντανό αλλά ας μην το ανάγουμε το θέμα σε εθνικό

Δημοσ.

Φίλε Αρίστο, αυτό που προσπαθούν να σου πουν είναι ότι αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν παντού, και το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το μορφωτικό επίπεδο ή τη κουλτούρα μιας χώρας. Δυστυχώς.

Δημοσ.

φιλη μου ,εργαζεται στην πρεσβεια ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ της ΕΥΡΩΠΗΣ ,δεν μπορειτε ΚΥΡΙΟΙ να φανταστειτε τι ΑΣΧΗΜΟ κανουν τετοιες ενεργειες στον ΤΟΥΡΙΣΜΟ της ΧΩΡΑΣ μας .ποσα τηλεφωνα δεχονται στην πρεσβεια καθημερινα απο αγανακτισμενους τουριστες η απο οργανωσεις φιλοζωικες οι οποιοι ΑΛΛΑΖΟΥΝ τον προορισμο τους για τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ τους κανοντας ΠΑΡΑΠΟΝΑ εξαιτιας αυτων των κακων ενεργειων ΔΥΣΤΥΧΩΣ απο πολλους τελευταια ,και μιλαμε για ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ και οχι για μπατηροτουριστες που 5 ατομα παιρνουν ενα μπουκαλι νερο και 5 καλαμακια ......μια ερωτηση ΜΟΝΟ ,καποιος ο οποιος ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ-ΣΚΟΤΩΝΕΙ ενα ζωο ειναι δυνατον να εχει ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ αγαπης για την γυναικα του ,για τα παιδια του ?? καλα για τον συνανθρωπο του δεν τολμω να ρωτησω .αν υπαρχει καποιος ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ εδω μεσα ας ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...