Alkibiadhs Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Φίλε Θάνο δεν είπα εγώ άχρηστο το κουτί είπα ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος. To hdd cage όπως και να'χει είναι το πιο δυσλειτουργικό που υπάρχει, άντε να βιδώσεις σκληρό όπως είναι κι άμα θες να βγάλεις/βάλεις σκληρό χωρίς να βγάλεις το cage δε γίνεται εμένα προσωπικά δε με εξυπηρετεί καθόλου φαντάζομαι και άλλους. Ναι ο πρώτος fan controller κάηκε 2 μέρες αφού έβαλα τους ανεμιστήρες του cpu πάνω, ε και; Ο δεύτερος κάηκε πάλι 2 μέρες αφού εβάλα 3 ανεμιστήρες του κουτιού! Ο πλαϊνός ανεμιστήρας είναι nb του 20ευρου και ακόμα και στις χαμηλότερες ταχύτητες κάνει θόρυβο εξετίας του κουτιού. Γενικώς το κουτί φαίνεται να είναι αποτέλεσμα προχειροδουλειάς. Αυτή είναι η άποψή μου κι όλα τα παραπάνω είναι γεγονότα που συνέβησαν σε εμένα. Όλα αυτά φιλικότατα! Φιλε Χρηστο να μου επιτρεψεις να κανω καποιοες παρατηρησεις. Οποιο κουτι και να παρεις αν ο πλαινος ανεμιστηρας βαζει αερα θα κανει θορυβο ο οποιος ειναι υποκειμενικος για τον καθετα π,χ εγω δεν βαζω ποτε στο πλαι γιατι οσο ακριβος και να ειναι στα αυτια μου θα ακουγεται. Ο υποτιθεμενος Fan Controler του κουτιου δεν ειναι κατι αξιολογο 2 ποτενσιομετρα ειναι με κοστος 2-3 ευρω; δεν νομιζω να αντεχουν πολυστροφους ανεμιστηρες που θα τραβανε αρκετο ρευμα και γι'αυτο καιγονται. Τελος για το HDD cage δεν εχω κατι να σου πω αλλα ελπιζω να μην ειναι οπως τα λες γιατι μεσα απο αυτο το thread ειδα το κουτι και μου αρεσε αρκετα :P και σιγα σιγα μαζευω χρηματα για να το παρω :P
chrisosfp488 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Φίλε Αλκιβιάδη έχουν περάσει πολλά κουτιά απ'τα χέρια μου και στα περισσότερα είχα ανεμιστήρα στο πλάι, σε κανένα δεν ακουγόταν όπως στο συγκεκριμένο ειδάλως, δε θα υπήρχε λόγος να το γράψω. Το ότι ο fan controller δεν είναι κάτι αξιόλογο δε μου λέει κάτι εμένα κι αν δεν μπορεί να αντέξει τους δικούς του ανεμιστήρες δεν υπάρχει δικαιολογία. Τέλος σου πουλάω το δικό μου αν θες μιας και είσαι συμβιβασμένος με τα "ελλατώματά του" είναι καλή ευκαιρία.
Orifiel Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Εγώ αγόρασα το storm scout από αμαζόνα με 65 λιρες και είμαι υπέρ ευχαριστημένος για τα λεφτά του!!.. δεν έβγαλα δα την ζελατίνη από το πλαϊνό παράθυρο και δεν μπαίνει μέσα ΟΥΤΕ κόκκος σκόνης αφού έχει από παντού φίλτρα σκόνης.. έχω μέσα gtx480 και θερμοκρασίες είναι άψογες.. από πίσω πετά κρύο αέρα πάντα.. και αθόρυβο.
mikroulis86 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα κουτιά που συζητάτε αλλά για το haf 922 που έχω να πούμε ότι δεν έχει φίλτρα στους ανεμιστήρες και θέλει τακτικό καθάρισμα το εσωτερικό του από τη σκόνη...τουλάχιστον πιο συχνά απ' ότι τ' αλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.