chrisosfp488 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Σιγά μη στενοχωριόμαστε τώρα με τέτοια. Τα γράφω για να έχει μία παραπάνω γνώμη κάποιος που θέλει να κάνει αγορά κουτιού. Αυτός είναι και ο ρόλος του forum άλλωστε Βαριέμαι να μπλέκω με εγγυήσεις τώρα το visionstudio είναι και μακρυά θα πρέπει να μέινω καιρό χωρίς κουτί.
siegfried_gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Πάντως από την όλη συζήτηση κατέληξα σε δύο πράγματα. 1) Το case που επιλέγει καθένας είναι και λίγο υποκειμενική άποψη. 2) Θα πάρω ή το Antec ή το Utgard και μάλλον θα το αποφασίσει by the looks αφού με εξυπηρετούν και τα δύο και η διαφορά στην τιμή είναι μικρή και εντός προϋπολογισμού.
agent_smith Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Εγώ θα έλεγα το coolermaster για τον λόγο ότι παρέχει πολύ καλό Airflow με χαμηλό θόρυβο. Έχει τρεις ανεμιστήρες 200mm σε αντίθεση με τα άλλα.
Zeus_GR Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κ γω συμφωνώ με το παλικάρι από πάνω... το haf είναι κ τούμπανο κ ήσυχο..
lionheart75 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Aν ξαναγόραζα κουτί θα πήγαινα σε αυτό χωρίς άλλη σκέψη... http://www.corsair.com/cases/graphite-series/special-edition-white-graphite-series-600t-mid-tower-case.html http://www.skroutz.gr/s/335215/Corsair-Graphite-Series-600T-Special-Edition-White.html
chrisosfp488 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Aν ξαναγόραζα κουτί θα πήγαινα σε αυτό χωρίς άλλη σκέψη... http://www.corsair.com/cases/graphite-series/special-edition-white-graphite-series-600t-mid-tower-case.html http://www.skroutz.gr/s/335215/Corsair-Graphite-Series-600T-Special-Edition-White.html Απότι έχω διαβάσει από κατόχους δεν έχει πολύ χώρο δεξιά για cable management.
siegfried_gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πριν λιγο ειδα στις αγγελιες καποιον να πουλαει το HAF 932 AMD Edition ακριβως 100 ευρω!Σε σχεση με τα προαναφερομενα αξιζει να το κτυπησω;(Λεει new αλλα θα το δω και απο κοντα εξαλλου)
Thanos1972 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ναι. Edit:Βαλε ιντελ ομως μεσα και να το δειχνεις.κολλα και το αυτοκολλητο απ'εξω.
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αν δε σε χαλάει το ότι είναι κάτιEdition και είναι σε καλή κατάσταση, γιατί όχι..
benign Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πριν λιγο ειδα στις αγγελιες καποιον να πουλαει το HAF 932 AMD Edition ακριβως 100 ευρω!Σε σχεση με τα προαναφερομενα αξιζει να το κτυπησω;(Λεει new αλλα θα το δω και απο κοντα εξαλλου) Τρελλη ευκαιρια.Δεν πα να λεει εξω οτιδηποτε. Κανεις και μια μικρη μοντα και το κανεις Manchester United,που ειναι κοκκινο ,βαζεις και ενα αυτοκολλητο διαβολακι.
Thanos1972 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τρελλη ευκαιρια.Δεν πα να λεει εξω οτιδηποτε. Κανεις και μια μικρη μοντα και το κανεις Manchester United,που ειναι κοκκινο ,βαζεις και ενα αυτοκολλητο διαβολακι. Και γιατι να μην το κανει Ferrari?τουλαχιστον ας μην το κανει τιποτα γαυρικο.
siegfried_gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Και γιατι να μην το κανει Ferrari?τουλαχιστον ας μην το κανει τιποτα γαυρικο. Χωρις παρεξήγηση προς τους απανταχου γαυρους αλλα δεν θα το εκανα γαυρικο ΠΟΤΕ!! Οπότε η τελική προταση που δίνετε είναι για το HAF 932;;Γιατί είχα καταλήξει στο Antec......αλλα αν μιλαμε για χαρακτηριστηκα καλλιτερο case να το δώσω το 10ευρω παραπανω.......
agent_smith Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Χωρις παρεξήγηση προς τους απανταχου γαυρους αλλα δεν θα το εκανα γαυρικο ΠΟΤΕ!! Οπότε η τελική προταση που δίνετε είναι για το HAF 932;;Γιατί είχα καταλήξει στο Antec......αλλα αν μιλαμε για χαρακτηριστηκα καλλιτερο case να το δώσω το 10ευρω παραπανω....... Όπως ξανά ανέφερα πριν όλα τα αλλά που ποσταρες δεν έχουν το Airflow του coolermaster, για εμένα το παν σε ένα κουτί είναι να έχει καλούς ανεμιστήρες και όχι πορτάκια Χ λαμπάκια και παραθυράκια. Από την άλλη το Haf έχει και κομψό στυλ και όλα τα καλά σε θέμα Airflow + στιβαρή κατασκευή χωρίς να κατηγορώ τα άλλα σε θέμα κατασκευής. Αφού κουτί παίρνουμε μια φορά στα Χ χρόνια καλό είναι να γίνεται μια σωστή επένδυση.
VasPolys Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Απο τον συγκεκριμενο πηρα και εγω το δικο μου HAF ειπε οτι ηταν καινουριο και πραγματικα ηταν!Οσο για το κουτι δεν εχω να πω κατι....Τρομερη κατασκευη airflow τρομερο και για εμενα κανε την επενδυση σε αυτο το κουτι με κλειστα τα ματια...Ειχα mid tower πριν και ξερω!!!!!!!
benign Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 +1 Το κουτι αυτο στην τιμη του ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα.Πραγματικη επενδυση.Ξεχνας τι σημαινει cable clutter μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.