satmen Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 καλησπερα σε ολους.απο σημερα ξεκινησα να εχω προβλημα με το λαπτοπ μου.οταν το ανοιγω παει να κανει αναβαθμιση παραμενη στο 0% περιπου για 10 λεπτα και μετα μου βγαζει αποτυχεια ενημεροσης επαναφορα προηγουμενον ρυθμισεων.και μετα ανοιγη κανονικα η οθονη.εν ο λοιγης δεν μπορει να κανει αναβαθμιση λογισμου.υποψη ολα ειναι ΓΝΗΣΙΑ..παρακαλω βοηθειστε
filip123go Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τι error σου εμφανίζει ποια windows εχεις και ποια αναβάθμιση δεν μπορεις να κατεβάσεις..?
satmen Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 δεν μου εμφανιζει ερορ.εχω τα windows 7.δεν ξερω ποια αναβαθμιση.ειναι τα γνωστα windows update που κανουν οι υπολογιστες.
jefm Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αν μπαίνεις κανονικά στο Internet ισως να ήταν τυχαίο, δοκιμασε πάλι και πες μας
satmen Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 κανονικα μπενω.το εχω λυσει το θεμα.απλος οταν ανοιξε ο υπολογιστης πατισα για αναβαθμιση εκανε με επιτυχια και μετα δεν μου ξανα εβγαλε το μηνημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.