Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαναφέρω το θεμα για να ρωτησω κατι σχετικα με το δικο μου AC. Τις τελευταις 2-3 μέρες δεν βγάζει κρυο αερα, βγαζει αερα σχετικά δροσερό αλλά όχι κρυο οπως παλια ενώ σιγουρα δεν ψυχει τον χώρο οπως θα επρεπε. Τα μοτερακια του δουλευουν καλα στις ταχυτητες που επιλέγω αλλά δεν θα έλεγα το ιδιο για τις θερμοκρασίες που ελαχιστη διαφορα εχουν πλεον μεταξυ τους.. Επίσης παρατηρησα ότι απο το σωληνάκι του δεν βγάζει πλεον νερο ή αυτο ειναι ελάχιστο! Καμια ιδεα; Πρεπει να συμπληρώσω καποιο υγρο;

Ισως απο καπου χανεις υγρα(φρεων) οποτε συντομα θα τα παιξει. Ελενξε αμα ο σωληνας που παει τα υγρα στην εξωτερικη μοναδα πιανει παγο(ειναι ασπρος) οταν το δουλευεις. Ειναι ενα συμπτωμα πριν τα παιξει εντελως.

Αμα χασει τα υγρα θες συμπληρωση αλλα και ελενχο απο που τα χανει για να γινει επιδιορθωση. Μην ερθει ο μαστορας και απλα συμπληρωσει γιατι θα κανει μια τρυπα στο νερο.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν πρέπει να χανει γιατι αλλιως θα εβλεπα κατι αφου η εξωτερικη μοναδα ειναι απο την αλλη πλευρα του τοιχου και ο σωληνας δεν ειναι ασπρος. Καμια αλλη ιδεα; Το φρεων μπαινει στην εσωτερικη ή εξωτερικη μοναδα;

Δημοσ.

στην εξωτερικη.και μπορει να το χανει σιγαμα-σιγαμα και να μην το καταλαβεις.αμα δεν κουμπωσεις τα "ρολογια "πανω του,δεν μπορεις να καταλαβεις αν το εχασε ολο ή μερος του.

Δημοσ.

To Μαιο τα καναμε συντηρηση και εβαλαν φρεον. Ανοιξα λίγο την εσωτερικη μοναδα, επαιξε λιγο με θερμοκρασίες, βγηκα εξω και κουνησα καλώδια, τελικά αρχισε παλι να δουλευει καλα όσο το εχω απο τη 2 σκάλα και πανω, αν το βαλω στην 1η σκάλα παλι δεν βγάζει νερο..

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι το κλιματιστικο μου λεει S-inverter", αυτο το S ξερετε τι σημαινει?

To Μαιο τα καναμε συντηρηση και εβαλαν φρεον. Ανοιξα λίγο την εσωτερικη μοναδα, επαιξε λιγο με θερμοκρασίες, βγηκα εξω και κουνησα καλώδια, τελικά αρχισε παλι να δουλευει καλα όσο το εχω απο τη 2 σκάλα και πανω, αν το βαλω στην 1η σκάλα παλι δεν βγάζει νερο..

Φρεον βαζει κανεις οταν του σταξει νερα?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω μια μονάδα 9BTU στο υπνοδωμάτιο και παρατήρησα πως δεν βγάζει καθόλου νερό από το σωλήνα η εξωτερική μονάδα, παρότι ψυχει κανονικά.....

Είναι 3 χρόνια που το εγκατέστησα, δουλεύει μόνο καλοκαίρι και δεν το έχω συντηρήσει ποτέ.....

Καμία ιδέα τι φταίει? Θέλει τεχνίτη?

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Ξερει κανεις τι κανει η λειτουργια health που εχει στο κοντρολ;

Δημοσ.

Αν μιλάς για General Electric ...

Health Function: Having a feeling that the room is very dusty and unclean? Simply press the ‘Health’ button in the remote to activate the healthy functions available in your Air-conditioner and regain the freshness and comfort immediately.

Δημοσ.

Ναι για αυτο το μοντελο μιλαω, αλλα δεν εχει τις υπολοιπες λειτουργιες που βλεπω στο λινκ..

Πως μπορω να μαθω ποιο μοντελο εχω;

Επισης η λειτουργια "power" τι ακριβως κανει; Παντως οταν την εχω ενεργοποιημενη δε μπορω να αλλαξω το speed fan.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

φρεον φιλε φρεον

Καλησπέρα,
έχω μια μονάδα 9BTU στο υπνοδωμάτιο και παρατήρησα πως δεν βγάζει καθόλου νερό από το σωλήνα η εξωτερική μονάδα, παρότι ψυχει κανονικά.....
Είναι 3 χρόνια που το εγκατέστησα, δουλεύει μόνο καλοκαίρι και δεν το έχω συντηρήσει ποτέ.....
Καμία ιδέα τι φταίει? Θέλει τεχνίτη?

ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΑΡΚΑΣ ARGO 9 ΑΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΝΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΕΥΓΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΕΧΝΙΚΟ?

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχετε να προτεινετε καποιο καλο καθαριστικο για την εσωτερικη μοναδα? καποιο δοκιμασμενο? ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

εχετε να προτεινετε καποιο καλο καθαριστικο για την εσωτερικη μοναδα? καποιο δοκιμασμενο? ευχαριστω πολυ

duro stick αντιμουχλικό για μονάδες a/c... Κάνει και για μέσα και για εξω απο οτι θυμαμαι... πολύ καλο! γύρω στα 9€ κανει...

Δημοσ.

Fectant-3.Το αραιώνεις σε αναλογία 1:50 και ψεκάζεις.Αν φτιάξεις 500ml ξεπετάς 3~4 a/c,ουσιαστικά με 10ml καθαριστικού.Και το μπουκάλι είναι 1 λίτρο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...