Προς το περιεχόμενο

Smartphone μέχρι ~300€

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Απλά, θέλω να ξεχωρίσουμε κάποια κινητάκια που να έχουν:

1 αρκετά responsive screen

2 αν γίνεται να είναι και Amoled/SuperAmoled μιας και μ' αρέσει η ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων

3 να έχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη

4 μια καλή καμερούλα.. αν γίνεται να τραβάει και 720p ακόμη καλύτερα.

Συμφωνω με Βασιλη, μολις περιεγραψες το Galaxy S.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ερώτηση...όταν είσαι το βράδυ στο κρεβάτι, και έχει ελάχιστο φως, η φωτεινότητα πέφτει τελείως...?

sooorry, βγήκαμε λίγο off topic..! ^_^

Δημοσ.

ερώτηση...όταν είσαι το βράδυ στο κρεβάτι, και έχει ελάχιστο φως, η φωτεινότητα πέφτει τελείως...?

sooorry, βγήκαμε λίγο off topic..! ^_^

οχι δεν νομιζω...

Δημοσ.

μεγάλε κοίτα για το galaxy 3. ειναι το μικρό αδερφάκι του Galaxy S σε φοβερή τιμή για την αξία του (150€ περιπου) και πολύ πολύ καλα χαρακτηριστικά. επίσης επειδή το εχω και το δουλέυω γερά, μιλάμε για μπαταρία που με ολοήμερη χρήση πάααρα πολλα τηλέφωνα λογω δουλειάς και χρήση gps, bluetooth όλη μέρα στο αυτοκίνητο και παίζει να αντέξει και 2 μέρες χωρίς φόρτηση!! έχουν περάσει πολλά απο τα χέρια μου και τετοια μπαταρία αλήθεια δεν εχω ξαναδει. και τώρα που ανακοινώθηκε επιτέλους και επισημα το update σε 2.2 του android που καθυστέρησε η samsung θα πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα, θα υποστηρίζει flash και προσεξε με: ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ!! :shock: :shock:

Δημοσ.

αναλογως τη συσκευη και αναλογως τη χρηση...

μπορει να σου βγαζει μιση μερα μπορει και μια εβδομαδα

εγω συνολικα με 20 λεπτα κλησεις και 4-5 ωρες ιντερνετ μου βγαζει 2-3 μερες το galaxy s

Μιλώντας για Windows Mobile 7 και Android εως 300€ ;)

Για εμένα μια χαρά μου κάνει για 2 μέρες!!!

Αν και ξέρω στην αρχή θα το ξετινάξω στα παιχνίδια μουσική και ταινίες ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το περίφημο "one-click-fix" όντως λειτουργεί...? (Για το Galaxy μιλάω...)

αυτο ειναι εκτος θεματος, ποσταρε στην ενοτητα του galaxy s αν θες ;)

Δημοσ.

Well, πήγα σήμερα και είδα το Galaxy S.. άριστο.

Δεν έβρισκα το Defy.. και το IDEOS δεν έχει έρθει ακόμα Wind να πάω να το δω.

Defy γιατί πήγε στα 300 από 240;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

Well, πήγα σήμερα και είδα το Galaxy S.. άριστο.

Να ξέρεις ότι αν το είδες σε μαγαζί, σίγουρα θα φοράει πολύ παλιά ρομ, και μάλιστα 2.1 (εχθές το είδα στο Public με JM1). Στο μεταξύ με τις (πολλές) νέες ρομ που βγήκαν έχει βελτιωθεί σημαντικά η απόκριση και η ταχύτητα του κινητού, και έχουν λυθεί τυχόν bugs των πρώτων εκδόσεων. Εννοείται ότι μιλάω για επίσημες.

Για τον φίλο από πάνω, το Galaxy S έχει κανονικά μπροστά κάμερα. Το Galaxy Ace δεν έχει.

Δημοσ.

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το defy από 240 σε μια ημέρα πήγε 300... το ψιλοέψινα και αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...