Moderators stormrain Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Απλά, θέλω να ξεχωρίσουμε κάποια κινητάκια που να έχουν: 1 αρκετά responsive screen 2 αν γίνεται να είναι και Amoled/SuperAmoled μιας και μ' αρέσει η ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων 3 να έχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη 4 μια καλή καμερούλα.. αν γίνεται να τραβάει και 720p ακόμη καλύτερα. Συμφωνω με Βασιλη, μολις περιεγραψες το Galaxy S.
tsourakis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ερώτηση...όταν είσαι το βράδυ στο κρεβάτι, και έχει ελάχιστο φως, η φωτεινότητα πέφτει τελείως...? sooorry, βγήκαμε λίγο off topic..!
vasilisga Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ερώτηση...όταν είσαι το βράδυ στο κρεβάτι, και έχει ελάχιστο φως, η φωτεινότητα πέφτει τελείως...? sooorry, βγήκαμε λίγο off topic..! οχι δεν νομιζω...
looneygeorge Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 μεγάλε κοίτα για το galaxy 3. ειναι το μικρό αδερφάκι του Galaxy S σε φοβερή τιμή για την αξία του (150€ περιπου) και πολύ πολύ καλα χαρακτηριστικά. επίσης επειδή το εχω και το δουλέυω γερά, μιλάμε για μπαταρία που με ολοήμερη χρήση πάααρα πολλα τηλέφωνα λογω δουλειάς και χρήση gps, bluetooth όλη μέρα στο αυτοκίνητο και παίζει να αντέξει και 2 μέρες χωρίς φόρτηση!! έχουν περάσει πολλά απο τα χέρια μου και τετοια μπαταρία αλήθεια δεν εχω ξαναδει. και τώρα που ανακοινώθηκε επιτέλους και επισημα το update σε 2.2 του android που καθυστέρησε η samsung θα πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα, θα υποστηρίζει flash και προσεξε με: ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ!! :shock:
piranhagr Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αναλογως τη συσκευη και αναλογως τη χρηση... μπορει να σου βγαζει μιση μερα μπορει και μια εβδομαδα εγω συνολικα με 20 λεπτα κλησεις και 4-5 ωρες ιντερνετ μου βγαζει 2-3 μερες το galaxy s Μιλώντας για Windows Mobile 7 και Android εως 300€ Για εμένα μια χαρά μου κάνει για 2 μέρες!!! Αν και ξέρω στην αρχή θα το ξετινάξω στα παιχνίδια μουσική και ταινίες
tsourakis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά, το περίφημο "one-click-fix" όντως λειτουργεί...? (Για το Galaxy μιλάω...)
vasilisga Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά, το περίφημο "one-click-fix" όντως λειτουργεί...? (Για το Galaxy μιλάω...) αυτο ειναι εκτος θεματος, ποσταρε στην ενοτητα του galaxy s αν θες
Deponakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Θα σου ελεγα huawei χ5... Γιαυτο παω και εγω λογικα... Τα πρωτα μηνυματα πολυ ενθαρυντικα γιαυτο το κινητο...
tsourakis13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αυτο ειναι εκτος θεματος, ποσταρε στην ενοτητα του galaxy s αν θες soooorry..!
UpToDate_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Well, πήγα σήμερα και είδα το Galaxy S.. άριστο. Δεν έβρισκα το Defy.. και το IDEOS δεν έχει έρθει ακόμα Wind να πάω να το δω. Defy γιατί πήγε στα 300 από 240;;;;;;;;;;;;;
kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 ισχυει οτι κανενα απο οσα εχετε αναφερει δεν εχει μπροστινη καμερα για κλησεις?
arxaggelos Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Well, πήγα σήμερα και είδα το Galaxy S.. άριστο. Να ξέρεις ότι αν το είδες σε μαγαζί, σίγουρα θα φοράει πολύ παλιά ρομ, και μάλιστα 2.1 (εχθές το είδα στο Public με JM1). Στο μεταξύ με τις (πολλές) νέες ρομ που βγήκαν έχει βελτιωθεί σημαντικά η απόκριση και η ταχύτητα του κινητού, και έχουν λυθεί τυχόν bugs των πρώτων εκδόσεων. Εννοείται ότι μιλάω για επίσημες. Για τον φίλο από πάνω, το Galaxy S έχει κανονικά μπροστά κάμερα. Το Galaxy Ace δεν έχει.
UpToDate_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το defy από 240 σε μια ημέρα πήγε 300... το ψιλοέψινα και αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.