Προς το περιεχόμενο

Smartphone μέχρι ~300€

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε, ήμουν 2 χρόνια με ένα 6330 και τα τελευταία 2 με ένα Κ750i.. που μια χαρά κάνει την δουλειά του αλλά μιας και βρήκαμε φράγκα ας την κάνουμε την αναβάθμιση..

Πρόβλημα με λογισμικά δεν έχω.. αλλά ας πάμε προς android/Windows.

Εως 300 πάνω κάτω. αλλά και λιγότερα να είναι δεν θα με χαλάσει καθόλου.

*Καλή ποιότητα οθόνης.

**Να μην μαμιεται στις φορτήσεις κάθε μέρα.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nexus one ή zte blade απο μενα

Εditαρα το 1ο ποστ μου.. θέλω να κρατάει η μπαταρία σε γενικές γραμμές. Και απ' ότι ξέρω το το ΖΤΕ δεν τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα.

Για να ρίξω και ένα βλέφαρο στο Nexus..

Δημοσ.

εδώ και καιρό κάνω αυτή την αναζήτηση !!!

για Android αυτή την περίοδο έχουμε Samsung ACE (260~290€), Huawei Ideos X5 (200€ Wind μόνο) και όταν έρθει το WildFire S (Cosmote μάλλον μόνο :( περίπου 300€ )

Ωραίες οθόνες, οικονομικά αλλα ότι τίποτα ιδιαίτερο απο χαρακτηριστικά απο τι καταλαβαίνω

Για Windows Mobile 7 έχει γίνει πανικός απο τι έχω καταλάβει στο αντίστοιχο θέμα εδώ :( πολλά κλειδώματα, χωρίς εφαρμογές gps, και χωρίς κοινότητα :(

Βασανίζομαι !!! και άλλαξα έχοντας στο μυαλό μου ότι το παλιό Wildfire το έχει η Vodafone και τώρα !!! πάλι αλλαγή επιλογής :(

Δημοσ.

Το Wildfire S θα κοστίζει 300Ε;;; Fail, μέχρι να βγει, τόσο θα έχει και το Galaxy S καινούριο. Οπότε και δεν θα τίθεται θέμα επιλογής.

Δημοσ.

εδώ και καιρό κάνω αυτή την αναζήτηση !!!για Android αυτή την περίοδο έχουμε Samsung ACE (260~290€), Huawei Ideos X5 (200€ Wind μόνο) και όταν έρθει το WildFire S (Cosmote μάλλον μόνο :( περίπου 300€ )Ωραίες οθόνες, οικονομικά αλλα ότι τίποτα ιδιαίτερο απο χαρακτηριστικά απο τι καταλαβαίνω Για Windows Mobile 7 έχει γίνει πανικός απο τι έχω καταλάβει στο αντίστοιχο θέμα εδώ :( πολλά κλειδώματα, χωρίς εφαρμογές gps, και χωρίς κοινότητα :(Βασανίζομαι !!! και άλλαξα έχοντας στο μυαλό μου ότι το παλιό Wildfire το έχει η Vodafone και τώρα !!! πάλι αλλαγή επιλογής :(

Samsung ACE off λόγω χαμηλής ανάλυσης.

Το IDEOS καλό φένεται για budget smartphone..

Το Wildfire S θα κοστίζει 300Ε;;; Fail, μέχρι να βγει, τόσο θα έχει και το Galaxy S καινούριο. Οπότε και δεν θα τίθεται θέμα επιλογής.

Για πότε μιλάμε; Θα πέσει standar τόσο χαμηλά; Λες να παω σε κάποιο used GALAXY S; (δεν βιάζομαι.. και σε κάνα μήνα να το πάρω καλά είναι)

http://www.insomnia.gr/topic/405764-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-smartphone/ το μειον υποθετω σε ολα αυτα ειναι οτι δεν εχουν μπροστινη καμερα αρα δεν υποστηριζουν 3g κλησεις(αν εχεις και συνδεση ειναι η ιδια χρεωση αν κανεις 3g κλησεις)

3g δεν με ενδιαφέρει.. και αυ΄τα κάλα φαίνονται, τους είχα ρίξει ένα βλέφαρο πριν κάτι ημέρες.

για WM7 Κινητά θα υπάρχει μεγάλη αναβάθμιση (Mango Update) λένε Οκτώβρη SourceΓια να ξανα σκέφτομαι για WM7 κινητό !!!

Το σκεφτόμουν σοβαρά για WM7 κινητάκι.. και ειδικότερα κάτι σε Omnia 7.

Σε γενικές γραμμες θέλω να έχει responsive screen , να είναι κάπως μεγάλη , ποιοτική(πχ AMOLED,SUPER AMOLED) η μπαταρία να μην ψοφά με την πρώτη κλπ..

Δημοσ.

αν μπορεις κανε την υπερβαση και δωσε 350 για το galaxy s, δεν θα το μετανιωσεις στιγμη

αν παλι δεν θες να ξεφυγεις απο το budget το ideos x5 φαινεται πολυ καλη περιπτωση, αλλα απο μπαταρια δεν ξερουμε ακομη, το motorola defy ομως στα 240ε ειναι πολυ καλο κινητο και με αρκετα καλη μπαταρια

Δημοσ.

Πότε θα πέσει κοντά στο 300αρικο το galaxy S ;

Το omnia 7 που φοραει παραθύρια λέει τίποτα;

προσωπικα προς το παρων απλα θα ξεχναγα τα windows...

δεν ειναι ακομη ολοκληρωμενα και μοιαζουν αρκετα στο ios, εξαρτηση απο το zune κτλ κατι που το απεχθανομαι εως αηδιας...

τωρα το ποτε και αν θα πεσει στο 300αρι δεν το ξερω

αν δεν θες να δωσεις παραπανω χρηματα δες το defy στα 250ε, ειναι πολυ καλο :-)

Δημοσ.

Ανοίγεις thread για αναζήτηση smartphone και λες πως δεν σε ενδιαφέρει το 3G.

Απλά το επισημαίνω,

χωρίς περαιτέρω σχόλια.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia App

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...