Προς το περιεχόμενο

μετατροπη mkv σε bluray συμβατο με ps3

petros8366

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους! θα ηθελα να ζητησω απο οποιον γνωριζει και εχει την διαθεση να δωσει τα "φωτα" του να μου δωσει εναν (στα ελληνικα αν ειναι δυνατον) πληρη οδηγο μετατροπης αρχειων mkv σε bluray (οχι σε dvd αλλα σε bluray δισκακια) και να ειναι συμβατο με ps3. εχω διαβασει αρκετους οδηγους και εχω χαλασει αρκετα δισκακια bluray τα οποια παιζουν σε bd players αλλα οχι σε ps3. επισης θα ηθελα να ζητησω αν ειναι δυνατον να μου πειτε πως μπορω σε ορισμενες περιπτωσεις να ενσωματωσω 2-3 ταινιες στο δισκακι γιατι εχω και καποιες μινι σειρες που θα ηθελα να εχω πχ 5 επεισοδια σε ενα δισκακι. ελπιζω να μην σας κουρασα, σας ευχαριστω εκ των προτερων!

ξεχασα να προσθεσω πως θα ηθελα και τις ρυθμισεις αναλυτικα για την εγγραφη του ειτε με το nero ειτε με το imgburn. ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.
εχω χαλασει αρκετα δισκακια bluray τα οποια παιζουν σε bd players αλλα οχι σε ps3

Μήπως,λέω εγώ τώρα,πρέπει να είναι πειραγμένο το ps3 για να διαβάζει αντιγραφές;;;;;

Θυμάμαι,πολύυυυυυυ παλιά με το ps2 κάτι τέτοιο παιζόταν με τα απλά DVD.

Δημοσ.

Μήπως,λέω εγώ τώρα,πρέπει να είναι πειραγμένο το ps3 για να διαβάζει αντιγραφές;;;;;

Θυμάμαι,πολύυυυυυυ παλιά με το ps2 κάτι τέτοιο παιζόταν με τα απλά DVD.

καλησπερα και χρονια πολλα! κατ αρχην σε ευχαριστω θερμα που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις, αλλα οχι, απ οσο γνωριζω δεν χρειαζεται να πειραξεις το ps3 για να βλεπεις ταινιες bluray σε αυτο. εγω αναφερομαι σε καποιες ταινιες (mkv 720 και 1080p) που εχω στον σκληρο δισκο του υπολογιστη μου, οχι σε παιχνιδια. εδω και ενα μηνα αγορασα ενα ps3 slim και θελω τις τιανιες αυτες που εχω στον σκληρο να τις μετατρεψω σε δισκακι bluray (οχι dvd) και να τις βαλω να παιξουν στο ps3. απο διαφορα φορουμ που εχω δει, εχω καταφερει να γραφω μια ταινια σε δισκακι bluray και να το παιζει σε διαφορα κανονικα bluray players, αλλα οχι στο ps3. γνωριζω οτι υπαρχει ενα προγραμμα που κανει convert απο mkv σε ps3 φορματ, αλλα για καποιο λογο τελικα δεν το διαβαζει. γι αυτο ζηταω εναν αναλυτικο οδηγο, για να βρω τι κανω λαθος. να εισαι καλα!

Δημοσ.

γνωριζω οτι υπαρχει ενα προγραμμα που κανει convert απο mkv σε ps3 φορματ, αλλα για καποιο λογο τελικα δεν το διαβαζει.

Δεν πρέπει να υπάρχει μόνο ένα αλλά διάφορα, πιθανόν με διαφορετικούς βαθμούς αποτελεσματικότητας. Κι ένα μέλος του Insomnia έχει γράψει ένα τέτοιο πρόγραμμα. Αν θες να το δοκιμάσεις και για περισσότερες πληροφορίες, δες εδώ.

Δημοσ.

δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω ολους που κανατε τον κοπο να μου απαντησετε! θα τα δοκιμασω και θας σας πω νεοτερα. ευχαριστω και παλι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...