kate23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Γεια παιδιά. Βρήκα ένα d&d που το είχα πάρει πολύ παλιά και δεν ξέρω πιο edition είναι. Η εικόνα που έχει από έξω είναι αυτή Θέλω να δω πιο edition είναι γιατί έχω χάσει το player's manual και έχω μόνο το manual του dungeon master.
bnvdarklord Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το χω, είναι με απλοποιημένους κανόνες, καμία σχέση με το d&d που ξερεις.
kate23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή δεν είναι κάποιο edition? Δεν έχω παίξει κανονικό d&d και τώρα που βρήκα αυτό είπα να μάθω. Δεν υπάρχει κάποιο manual παικτών για αυτό που έχω?
bnvdarklord Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Αυτο παντως δεν ειναι το κανονικό, αλλα ισως βρεις το player's manual του στο ιντερνετ.
Pantelwolf Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 kate23 αυτο ειναι το επιτραπεζιο της σειρας. Το εχω. Δεν εχει καμια σχεση με το κανονικο παιχνιδι. Θυμιζει περισσοτερο το παλιοτερο hero quest αν το θυμασαι. Αν θες το player's manual στειλε μου πμ μαλλον μπορω να σε βοηθησω. Για να παιξεις το κανονικο πηγαινε σε καποια καισσα η αντιστοιχο μαγαζι και ρωτα ποτε θα κανουν παιχνιδι. Θα το μαθεις πιο ευκολα παιζοντας. Και σαν απλος παιχτης χρειαζεσαι μονο το player's handbook. Θα το βρεις σε pdf κυκλοφορει στο ιντερνετ φανταζομαι..
kate23 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Έψαξα αλλά επείδη δεν ξέρω πώς ακριβώς να το γράψω δεν ξέρω αν μου βγάζει σωστά manual. Ξέρεις μήπως τι να γράψω για να μου βγάλει αυτό που θέλω? edit: thanks pantelwolf. Σου έστειλα πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.