Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Εχω μπερδευτει... 1) Εγινε επισημη ανακοινωση για το iPhone 5? Καποιο σχετικο βιντεο/αρθρο? 2) Τι εννοεις αισθητηρα φωτος? Ηλιακος ειναι? 3) Πρεπει να κανω update στον εγκεφαλο μου! 1) Όχι, αλλά το περιμένουμε. 2) Αντιλαμβάνεται τον φωτισμό του περιβάλλοντος και ανάλογα αυτορυθμίζει την οθόνη του. Απλά στο άσπρο φαίνεται, επειδή είναι άσπρο.
kpartsi Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 1) Όχι, αλλά το περιμένουμε. 2) Αντιλαμβάνεται τον φωτισμό του περιβάλλοντος και ανάλογα αυτορυθμίζει την οθόνη του. Απλά στο άσπρο φαίνεται, επειδή είναι άσπρο. Μπορεί να περιμένουμε και πολλούς μήνες ακόμα βέβαια....
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μπορεί να περιμένουμε και πολλούς μήνες ακόμα βέβαια.... Μέχρι ή μετά το καλοκαίρι δεν θα έρθει? Φήμες είναι?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 http://www.redmondpie.com/white-iphone-4-is-2-microns-thicker-than-its-black-alternative-and-heres-why/
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι έγκυρες οι πληροφορίες. Νομίζω πως το άσπρο iPhone είναι με aftermarket πρόσοψη, δεν θα είναι πιο χοντρό.
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 το αναφέρουν πάρα πολλοί άρα πρέπει να είναι αλήθεια. αλήθεια μεν, ασήμαντο δε
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δηλαδή το άσπρο πέρα ότι είναι πιο παχύ, θα εξέχει και γύρω γύρω από το αλουμίνιο?
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Ε, καλά το βλέπουμε και σε x 1.000.000 zoom μην ξεχνάς. Πάντως από αυτά που διάβασα κάποιοι ανάφεραν ότι το κατάλαβαν με το που το χούφτωσαν το λευκό ότι είναι λίγο πιο χοντρό. Προφανώς και έχει να κάνει με τον λόγο που άργησε τόσο να βγει, τα υλικά δηλαδή.
kpartsi Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέχρι ή μετά το καλοκαίρι δεν θα έρθει? Φήμες είναι? Οι τελευταίες φήμες λένε για παρουσίαση το φθινόπωρο και κυκλοφορία με το νέο έτος ή τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.... Μπορεί και να μην είναι έτσι, αλλά μάλλον το λευκό 4άρι θα βγάλει αρκετούς μήνες πριν δούμε το 5 (ή 4s όπως λένε ότι θα είναι το όνομα του επόμενου).
efo355 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Οι τελευταίες φήμες λένε για παρουσίαση το φθινόπωρο και κυκλοφορία με το νέο έτος ή τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.... Μπορεί και να μην είναι έτσι, αλλά μάλλον το λευκό 4άρι θα βγάλει αρκετούς μήνες πριν δούμε το 5 (ή 4s όπως λένε ότι θα είναι το όνομα του επόμενου). Υπάρχει η πιθανότητα το επόμενο iphone να έχει μεγαλύτερη οθόνη οπότε να μην ακυρώνει το 4 αλλά να κυκλοφορούν παράλληλα. Υπάρχει και η φήμη για δεύτερο φθηνότερο τηλέφωνο από apple οπότε δε μου φαίνεται περίεργο να κυκλοφορούν και τα 2 μαζί με το 4 να είναι πιο φθηνό. Τώρα όσον αφορά το χρώμα εντάξει ρε παιδιά τι κάψα είναι αυτή; Ασε που σε ηλεκτρονικές συσκευές το άσπρο μου φαίνεται άκυρο όταν περιβάλλει οθόνη. Εχω ipad και αν έπαιρνα ipad 2 πάλι μαύρο θα ήταν.
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 <br /><br /><br /> Υπάρχει η πιθανότητα το επόμενο iphone να έχει μεγαλύτερη οθόνη οπότε να μην ακυρώνει το 4 αλλά να κυκλοφορούν παράλληλα.<br /> Υπάρχει και η φήμη για δεύτερο φθηνότερο τηλέφωνο από apple οπότε δε μου φαίνεται περίεργο να κυκλοφορούν και τα 2 μαζί με το 4 να είναι πιο φθηνό.<br /> <br /> Τώρα όσον αφορά το χρώμα εντάξει ρε παιδιά τι κάψα είναι αυτή; <br /> Ασε που σε ηλεκτρονικές συσκευές το άσπρο μου φαίνεται άκυρο όταν περιβάλλει οθόνη. Εχω ipad και αν έπαιρνα ipad 2 πάλι μαύρο θα ήταν.<br /> <br /><br /><br /> Παντα ετσι ητανε να κυκλοφορει δλδ και το προηγουμενο μοντελο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.