Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 Λευκο ...

themis_81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μπερδευτει...

1) Εγινε επισημη ανακοινωση για το iPhone 5? Καποιο σχετικο βιντεο/αρθρο?

2) Τι εννοεις αισθητηρα φωτος? Ηλιακος ειναι?

3) Πρεπει να κανω update στον εγκεφαλο μου!

1) Όχι, αλλά το περιμένουμε.

2) Αντιλαμβάνεται τον φωτισμό του περιβάλλοντος και ανάλογα αυτορυθμίζει την οθόνη του. Απλά στο άσπρο φαίνεται, επειδή είναι άσπρο. :)

Δημοσ.

1) Όχι, αλλά το περιμένουμε.

2) Αντιλαμβάνεται τον φωτισμό του περιβάλλοντος και ανάλογα αυτορυθμίζει την οθόνη του. Απλά στο άσπρο φαίνεται, επειδή είναι άσπρο. :)

Μπορεί να περιμένουμε και πολλούς μήνες ακόμα βέβαια.... :rolleyes:

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι έγκυρες οι πληροφορίες. Νομίζω πως το άσπρο iPhone είναι με aftermarket πρόσοψη, δεν θα είναι πιο χοντρό.

Δημοσ.

Ε, καλά το βλέπουμε και σε x 1.000.000 zoom μην ξεχνάς. Πάντως από αυτά που διάβασα κάποιοι ανάφεραν ότι το κατάλαβαν με το που το χούφτωσαν το λευκό ότι είναι λίγο πιο χοντρό. Προφανώς και έχει να κάνει με τον λόγο που άργησε τόσο να βγει, τα υλικά δηλαδή.

Δημοσ.

Μέχρι ή μετά το καλοκαίρι δεν θα έρθει?

Φήμες είναι?

Οι τελευταίες φήμες λένε για παρουσίαση το φθινόπωρο και κυκλοφορία με το νέο έτος ή τη χριστουγεννιάτικη περίοδο....

Μπορεί και να μην είναι έτσι, αλλά μάλλον το λευκό 4άρι θα βγάλει αρκετούς μήνες πριν δούμε το 5 (ή 4s όπως λένε ότι θα είναι το όνομα του επόμενου).

Δημοσ.

Οι τελευταίες φήμες λένε για παρουσίαση το φθινόπωρο και κυκλοφορία με το νέο έτος ή τη χριστουγεννιάτικη περίοδο....

Μπορεί και να μην είναι έτσι, αλλά μάλλον το λευκό 4άρι θα βγάλει αρκετούς μήνες πριν δούμε το 5 (ή 4s όπως λένε ότι θα είναι το όνομα του επόμενου).

Υπάρχει η πιθανότητα το επόμενο iphone να έχει μεγαλύτερη οθόνη οπότε να μην ακυρώνει το 4 αλλά να κυκλοφορούν παράλληλα.

Υπάρχει και η φήμη για δεύτερο φθηνότερο τηλέφωνο από apple οπότε δε μου φαίνεται περίεργο να κυκλοφορούν και τα 2 μαζί με το 4 να είναι πιο φθηνό.

Τώρα όσον αφορά το χρώμα εντάξει ρε παιδιά τι κάψα είναι αυτή;

Ασε που σε ηλεκτρονικές συσκευές το άσπρο μου φαίνεται άκυρο όταν περιβάλλει οθόνη. Εχω ipad και αν έπαιρνα ipad 2 πάλι μαύρο θα ήταν.

Δημοσ.
<br /><br />

<br />

Υπάρχει η πιθανότητα το επόμενο iphone να έχει μεγαλύτερη οθόνη οπότε να μην ακυρώνει το 4 αλλά να κυκλοφορούν παράλληλα.<br />

Υπάρχει και η φήμη για δεύτερο φθηνότερο τηλέφωνο από apple οπότε δε μου φαίνεται περίεργο να κυκλοφορούν και τα 2 μαζί με το 4 να είναι πιο φθηνό.<br />

<br />

Τώρα όσον αφορά το χρώμα εντάξει ρε παιδιά τι κάψα είναι αυτή; <br />

Ασε που σε ηλεκτρονικές συσκευές το άσπρο μου φαίνεται άκυρο όταν περιβάλλει οθόνη. Εχω ipad και αν έπαιρνα ipad 2 πάλι μαύρο θα ήταν.<br />

<br /><br /><br />

Παντα ετσι ητανε να κυκλοφορει δλδ και το προηγουμενο μοντελο....

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...