Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 Λευκο ...

themis_81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τσιμπουκια ο τιγρης με σημα το λιονταρι, ουγκ

ακριβως. ψιλοαηδια σε σχεση με το υπεροχο μαυρο. λετε να χει γινει hardware revision σχετικα με την κεραια;

Δημοσ.

τι νοημα εχει αν βγει νεο ξανα τον σεπτεμβρη?

Προσπαθουν να συνεχισουν να προωθουν το τηλεφωνο τους. Ετσι του δωσανε παραπανω ζωη.

Btw κουκλακι ειναι ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

ακριβως. ψιλοαηδια σε σχεση με το υπεροχο μαυρο. λετε να χει γινει hardware revision σχετικα με την κεραια;

Προσωπικά, αν υπήρχε το λευκό Τεσσάρι εξ αρχής, θα σκεφτόμουν σοβαρά να αλλάξω το 3GS μου.

Τώρα περιμένω απλώς το iPhone 4S...

Δημοσ.

Παρατηρησε κανεις οτι πανω απο το ηχειο υπαρχει αλλη μια μπαρα? Weird...

Ειναι για τον αισθητηρα φωτος.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Εγώ έχω το μαύρο και αναρωτιόμουν το ίδιο πράγμα.

Δηλαδή αλλάξανε το σχέδιο απο το μαύρο στο λευκό στο ίδιο μοντέλο τούς.. είναι η μόνη αλλαγή;

Δεν καταλαβαίνω γιατί να τον κάνουν αυτό.

Δημοσ.

Πολύ απλά παιδιά για να μην πέσουν οι πωλήσεις τώρα που ανακοινώθηκε το 5 και να κρατήσει το λευκό τις πωλήσεις ψιλά ...;-)

ps.Kαλά έκανα εγώ και το έκανα εδώ και τόσο καιρό λευκό αν περίμενα την Αpple ακόμα στο περίμενε θα ήμουν ...;-)

Δημοσ.

Πολύ απλά παιδιά για να μην πέσουν οι πωλήσεις τώρα που ανακοινώθηκε το 5 και να κρατήσει το λευκό τις πωλήσεις ψιλά ...

???

Δημοσ.

???

Tι δεν καταλαβαίνεις φίλε μου καθαρό marketing για άλλη μια φορά από την Apple...

Κράτησε το λευκό το 4άρι για το τέλος για να μην πέσουν οι πωλήσεις τώρα που βγαίνει το iPhone 5 και πουν όλοι καλύτερα να περιμένω να αγοράσω το 5 αφού βγαίνει σε λίγους μήνες ..

Με λίγα λόγια για άλλη μια φορά η Apple μας βάζει σε μια καταναλωτική μανία να αγοράσουμε...

Ευτυχώς εγώ η επιδότηση μου είναι Σεπτέμβρη και έτσι θα πάρω το 5 αλλιώς θα έπερνα και άλλο ένα λευκό χιχιχι..;-)

Δημοσ.

Προσωπικά, αν υπήρχε το λευκό Τεσσάρι εξ αρχής, θα σκεφτόμουν σοβαρά να αλλάξω το 3GS μου.

Τώρα περιμένω απλώς το iPhone 4S...

Και εγώ το λευκό ήθελα στην αρχή. Και παραλίγο να μην το προπαραγγείλω από Αγγλία γιατί δεν υπήρχε και είπα αν περιμένω λίγο... θα περίμενα μόνο 10 μήνες!

Δημοσ.

Εχω μπερδευτει...

1) Εγινε επισημη ανακοινωση για το iPhone 5? Καποιο σχετικο βιντεο/αρθρο?

2) Τι εννοεις αισθητηρα φωτος? Ηλιακος ειναι?

3) Πρεπει να κανω update στον εγκεφαλο μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...