laskas99 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 ρε παιδια οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου ανοιγει κανονικα και οταν δειχνει το σημα των windows εμμφανιζει μαυρη οθονη και φαινεται μονο το ποντικι.τι να κανω??
SPANK Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Κάνε ενα repair με το cd των windows αν το εχεις πρόχειρο,επίσης δοκίμασε να δεις αν μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία.
laskas99 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 σε οτι και αν επιλεξω....που να το βρω αυτο το σιντι
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Backup και μετα format. Εγω λεω να αγορασει νεο υπολογιστη, να ναι σιγουρος. Πρωτου προτεινουμε τοσο δραστικες λυσεις, δεν κανουμε τον κοπο να μαθουμε καμια λεπτομερεια παραπανω που ισως γλυτωσει τον topic starter απο τοση φασαρια? ρε παιδια ανοιγω το υπολογιστη μου μου εμφανιζει κανονικα το σημα των windows και μετα μου εμφανιζει μαυρη οθονη και φαινεται μονο ο κερσορας του ποντικιου.τι να κανω????? Mε alt+ctrl+del μπορεις να ανοιξεις τον task manager?Επισης, σε safe mode μπορεις να μπεις? Τελος, αν μπορεις δωσε μερικες πληροφοριες παραπανω:Εκανες καποιο update νωριτερα, εγκατεστησες/απεγκατεστησες κατι?
laskas99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ουτε control alt delete δουλευει.μ ειχαν κανει φορματ και οταν τον ανοιξα μετα το πρωτο κλεισιμο με ειπε checking disk και μετα οταν τελειωσε με ειπε θα γινει επανεκκινηση και μετα εγινε οτι ειπα πιο πανω...δλδ μαυρη οθονη
Bokmaker Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Έλεγξε την οθόνη και την κάρτα γραφικών περισσότερο την κάρτα.
ice25 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Έλεγξε την οθόνη και την κάρτα γραφικών περισσότερο την κάρτα. είναι λίγο ακυρο πιστεύω σε safe mode μπαίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.