Προς το περιεχόμενο

Ποιον επεξεργαστη και γιατι????

+~CyBeR~+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως βλεπεται και στον τιτλο θα ηθελα να μου πειτε ποιον επξεργαστη θα προτειναται για παιχνιδια και μόνο

INTEL CORE I3-540 3.06 GHZ LGA1156

INTEL CORE I3-2100 3.1 GHZ LGA1155

AMD ATHLON II X4 640 3.0GHZ Socket AM3

AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ ΑΜ3 Socket AM3

για να σας δω :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

τι να δεις? ετσι οπως τους εχεις σε σειρα, απο μικροτερο προς δυνατοτερο, τι αλλο θες να σου πουμε?

εχεις 2 intel με 2cores και 2 AMD με 4cores.....!

αν και οταν μιλαμε για gaming, περισσοτερο δινουμε βαση σε μονιτορ και καρτα γραφικων....!!!

Δημοσ.

εχεις 2 intel με 2cores και 2 AMD με 4cores.....!

αν και οταν μιλαμε για gaming, περισσοτερο δινουμε βαση σε μονιτορ και καρτα γραφικων....!!!

σωστος εκανα το θεμα γιατι κανουν κατι θεματα εδω στο insomnia και λενε pc για gaming και τους προτεινουνε κατι i7 και κατι i5 ενω εγω πιστευω οτι ενας καλος 2πυρηνος στα 3.00GhZ και με λιγο overclock τα παιζει ολα

τελος παντον επιδης θελω να φτιαψω μια συνθεση(μονο για games) θα ηθελα τις γνωμες σας

σε κατι benhmarks που ειδα ο 2100 ηταν ισαξιος με τον 955 τωρα το ερωτημα.Να πάρω τον 2100 η τον 955 που εχει και δυο πηρυνες παραπανω??? (αν και δεν θα μου χριαστουν στα games)

Δημοσ.

σωστος εκανα το θεμα γιατι κανουν κατι θεματα εδω στο insomnia και λενε pc για gaming και τους προτεινουνε κατι i7 και κατι i5 ενω εγω πιστευω οτι ενας καλος 2πυρηνος στα 3.00GhZ και με λιγο overclock τα παιζει ολα

τελος παντον επιδης θελω να φτιαψω μια συνθεση(μονο για games) θα ηθελα τις γνωμες σας

σε κατι benhmarks που ειδα ο 2100 ηταν ισαξιος με τον 955 τωρα το ερωτημα.Να πάρω τον 2100 η τον 955 που εχει και δυο πηρυνες παραπανω??? (αν και δεν θα σου χρειαζόταν στα games)

fixed

ελληνικά

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου, εφοσον αγοραζεις τωρα cpu, παρε 4πυρηνο γιατι ηδη ορισμενα παιχνιδια αξιοποιουν τους 4 πυρηνες. και οσο περναει ο καιρος ολο και περισσοτερα. οποτεο 955 στα 120€ φαινεται λουκουμι! θα ελεγα και για τον 2500, αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερος!!

Δημοσ.

Ο 840 ειναι στην ουσια ενας Athlon II με ελαχιστα ψηλοτερα ρολογια.πως ηταν ο 640 τετοια φαση.δεν εχει Lvl3 cache που εχουν οι phenomII.καλυτερα πηγαινε στον 955.τον βρισκεις 117 euros απο αλλο μαγαζι.

Δημοσ.

ok ευχαριστω παιδια τελικα θα παω στον 955 αλλα θα ξανακανω θεμα για πια mobo ^_^

ααα και ποιες ειναι η μητρικες με revision 3 που αναφερει ποιο πανω ο Doc1355

Δημοσ.

παιδια, θελει λιγο προσοχη το θεμα μητρικης-Socket. οι νεες ΑΜ3+ εχουν πει οτι ΔΕΝ θα υποστηριζουν παλιοτερους επεξεργαστες (PHENOM - ATHLON). μονο Bulldozer και ανω.....! οι υπαρχουσες ΑΜ3 με chip 890, εχουν την δυνατοτητα υποστηριξης ολων των AMD επεξεργαστων, αν η εκαστοτε εταιρια δωσει νεο BIOS. παρ'ολα αυτα και παλι, ενω θα λειτουργει κανονικα ο BD, μαλλον θα εχει καποιες λειτουργιες να υπολειτουργουν, πχ μειωμενο HT..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...