Προς το περιεχόμενο

Συνδεση IDE

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι καθολου γρηγορος αυτος η @@?

όχι δεν είναι αν θες την αλήθεια. Συνήθως αυτοί κάνουν θόρυβο, είναι βαριοί λόγω παλιάς τεχνολογίας και επειδή είναι IDE είναι αργοί. Όλοι οι σύγχρονοι δίσκοι είναι SATA I (έχει παλιώσει και αυτό πλέον), τα τελευταία χρόνια SATA II και εδώ και κανένα χρόνο SATA III.

Δημοσ.

ok νομιζω οτι τελικα μονο για τα τορρεντσ θα τον εχω χΔ

αυτός είσαι, μπήκες στο νόημα. Βέβαια σε προειδοποιώ: αυτοί οι δίσκοι κάνουν θόρυβο!!!

Δημοσ.

αυτός είσαι, μπήκες στο νόημα. Βέβαια σε προειδοποιώ: αυτοί οι δίσκοι κάνουν θόρυβο!!!

εχω υπομονη...πολυ υπομονη εαν ομως μου σπασει τα νευρα σου υποσχομαι θα δεις μια νεα τεχνολογια σε αυτου του ειδους τους δισκους με σιγαστηρα :devil:

Δημοσ.

εχω υπομονη...πολυ υπομονη εαν ομως μου σπασει τα νευρα σου υποσχομαι θα δεις μια νεα τεχνολογια σε αυτου του ειδους τους δισκους με σιγαστηρα :devil:

χα-χα, έτσι!

Δημοσ.

ειναι καθολου γρηγορος αυτος η @@?

Παπάκια μάλλον, αν έχεις συνηθίσει σε επιδόσεις δίσκων των 7200 στροφών/λεπτό & ~200ΜΒ/δευτερόλεπτο ρυθμό μετάδοσης δεδομένων.

Βέβαια σε προειδοποιώ: αυτοί οι δίσκοι κάνουν θόρυβο!!!

Οι 2.5''αρηδες "γνωστοί για τον θόρυβο που αποδίδουν, χρήζοντας προειδοποίησης" ; Καλό κι αυτό.

Δημοσ.

Kαποιος που δεν εχει ide συσκευες στo συστημα του(σκληρoυς ή dvd), ειναι καλη ιδεα να θεσει την αναλογη επιλογη disabled στο bios?

Δημοσ.

Kαποιος που δεν εχει ide συσκευες στo συστημα του(σκληρoυς ή dvd), ειναι καλη ιδεα να θεσει την αναλογη επιλογη disabled στο bios?

δεν γίνεται disabled αυτό. Στο bios επιλέγεις πως θέλεις να λειτουργεί ο controller, σαν IDE/AHCI/RAID δηλαδή. Μπορείς να το αλλάξεις σε AHCI άμα θες που βελτιώνει τις επιδόσεις κυρίως σε SSD αλλά και σε HDD. Το RAID είναι για δυο ίδιους δίσκους που λειτουργούν μαζί.

Δημοσ.

Οχι δε μιλαω γιαυτο, αυτη την επιλογη την εχω βεβαια στο ahci.

Υπαρχει αλλου και μια αλλη επιλογη περι ide, να την κανω dfisable ή παιζει καποιο ρολο?

Δημοσ.

Οχι δε μιλαω γιαυτο, αυτη την επιλογη την εχω βεβαια στο ahci.

Υπαρχει αλλου και μια αλλη επιλογη περι ide, να την κανω dfisable ή παιζει καποιο ρολο?

τι λέει ακριβώς αυτή η επιλογή; Το κάθε BIOS διαφέρει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...