Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ειναι καθολου γρηγορος αυτος η @@? όχι δεν είναι αν θες την αλήθεια. Συνήθως αυτοί κάνουν θόρυβο, είναι βαριοί λόγω παλιάς τεχνολογίας και επειδή είναι IDE είναι αργοί. Όλοι οι σύγχρονοι δίσκοι είναι SATA I (έχει παλιώσει και αυτό πλέον), τα τελευταία χρόνια SATA II και εδώ και κανένα χρόνο SATA III.
Rn. Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ok νομιζω οτι τελικα μονο για τα τορρεντσ θα τον εχω χΔ
karmen1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Καλός βρε είναι. Αστον να υπάρχει να θυμάται παλιές δόξες
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ok νομιζω οτι τελικα μονο για τα τορρεντσ θα τον εχω χΔ αυτός είσαι, μπήκες στο νόημα. Βέβαια σε προειδοποιώ: αυτοί οι δίσκοι κάνουν θόρυβο!!!
Rn. Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 αυτός είσαι, μπήκες στο νόημα. Βέβαια σε προειδοποιώ: αυτοί οι δίσκοι κάνουν θόρυβο!!! εχω υπομονη...πολυ υπομονη εαν ομως μου σπασει τα νευρα σου υποσχομαι θα δεις μια νεα τεχνολογια σε αυτου του ειδους τους δισκους με σιγαστηρα
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 εχω υπομονη...πολυ υπομονη εαν ομως μου σπασει τα νευρα σου υποσχομαι θα δεις μια νεα τεχνολογια σε αυτου του ειδους τους δισκους με σιγαστηρα χα-χα, έτσι!
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 ειναι καθολου γρηγορος αυτος η @@? Παπάκια μάλλον, αν έχεις συνηθίσει σε επιδόσεις δίσκων των 7200 στροφών/λεπτό & ~200ΜΒ/δευτερόλεπτο ρυθμό μετάδοσης δεδομένων. Βέβαια σε προειδοποιώ: αυτοί οι δίσκοι κάνουν θόρυβο!!! Οι 2.5''αρηδες "γνωστοί για τον θόρυβο που αποδίδουν, χρήζοντας προειδοποίησης" ; Καλό κι αυτό.
grigoriou Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Kαποιος που δεν εχει ide συσκευες στo συστημα του(σκληρoυς ή dvd), ειναι καλη ιδεα να θεσει την αναλογη επιλογη disabled στο bios?
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Kαποιος που δεν εχει ide συσκευες στo συστημα του(σκληρoυς ή dvd), ειναι καλη ιδεα να θεσει την αναλογη επιλογη disabled στο bios? δεν γίνεται disabled αυτό. Στο bios επιλέγεις πως θέλεις να λειτουργεί ο controller, σαν IDE/AHCI/RAID δηλαδή. Μπορείς να το αλλάξεις σε AHCI άμα θες που βελτιώνει τις επιδόσεις κυρίως σε SSD αλλά και σε HDD. Το RAID είναι για δυο ίδιους δίσκους που λειτουργούν μαζί.
grigoriou Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οχι δε μιλαω γιαυτο, αυτη την επιλογη την εχω βεβαια στο ahci. Υπαρχει αλλου και μια αλλη επιλογη περι ide, να την κανω dfisable ή παιζει καποιο ρολο?
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οχι δε μιλαω γιαυτο, αυτη την επιλογη την εχω βεβαια στο ahci. Υπαρχει αλλου και μια αλλη επιλογη περι ide, να την κανω dfisable ή παιζει καποιο ρολο? τι λέει ακριβώς αυτή η επιλογή; Το κάθε BIOS διαφέρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.