Προς το περιεχόμενο

Δεν σβήνουν τα Windows

Eru Iluvatar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

το πρόβλημα που έχω με τα Windows XP SP 3 είναι ότι δεν σβήνουν αυτόματα όταν πατάω Turn Off και έτσι αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το κουμπί. Αυτό δεν το έκανε ποτέ στο παρελθόν και άρχισε εχθές.

Έψαξα στο Ιντερνετ για να βρω λύσεις, όπως καθάρισμα registry κλπ., αλλά τίποτα!

Ελπίζω κάποιος από εσάς να με βοηθήσει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Ίσως πρέπει να αναφέρω πως έχω τη δυνατότητα να πάω στην Έναρξη-->Κλείσιμο Υπολογιστή.

Το πρόβλημα παιδιά είναι ότι ενώ βγάζει το μήνυμα "Windows is shutting down", το pc κολλάει εκεί και δεν σβήνει και εγώ μετά αναγκάζομαι να το σβήσω από το κουμπί.

Δοκιμάζοντας το command που μου έδωσες απλώς ο υπολογιστής μπήκε σε διαδικασία για να σβήσει(όπως πριν), αλλά πάλι κόλλησε!

Τι να συμβαίνει άραγε;

Δημοσ.

Το θέμα είναι να κάνει shutdown σωστά, να μη γίνει με μπακάλικο τρόπο!

Κάποιος άλλος παίδες που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με εμένα;

Δημοσ.

Στην καρτέλα "Για προχωρημένους" στις Επιλογές ενέργειας του πίνακα ελέγχου, είναι κανονικά επιλεγμένο το "Τερματισμός λειτουργίας" στο πεδίο "Κατά το κλείσιμο του υπολογιστή μου:";

Αν Ναι εγώ θα έκανα τη διαδικασία Αλλαγή-Επανεκκίνηση-Επαναφορά της σωστής επιλογής και Δοκιμή αποτελέσματος.

Αν Όχι......

Δημοσ.

Μήν τον σβήνεις απο το κουμπί είναι επικίνδυνο για τον ίδιο τον υπολογιστή, είναι σάν να κλείνει το ρεύμα την ώρα που τον δουλεύεις.

Καλύτερα άστον ανοιχτό άν σου βγάζει το μήνυμα "Windows is shutting down" είναι σάν να είναι κλειστός άν σε ενοχλεί σβήσε την οθόνη θα δείς την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να τον ανοίξεις τί θα κάνει , κάνε τέλος έναν καλό έλεγχο για ιούς.

Δημοσ.

Μήν τον σβήνεις απο το κουμπί είναι επικίνδυνο για τον ίδιο τον υπολογιστή, είναι σάν να κλείνει το ρεύμα την ώρα που τον δουλεύεις.

Καλύτερα άστον ανοιχτό άν σου βγάζει το μήνυμα "Windows is shutting down" είναι σάν να είναι κλειστός άν σε ενοχλεί σβήσε την οθόνη θα δείς την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να τον ανοίξεις τί θα κάνει , κάνε τέλος έναν καλό έλεγχο για ιούς.

Ο έλεγχος για ιούς δεν έδειξε κάτι (έτρεξα Malware bytes και Avast).

Εδώ είναι σημαντικό πιστεύω να αναφέρω ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από ένα Update που έκανε η Microsoft!

Λέτε να παίζει κάποιο ρόλο αυτό;

Έχω επίσης κάνει defragmentation και καθαρισμό του registry.

Δημοσ.
Εδώ είναι σημαντικό πιστεύω να αναφέρω ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από ένα Update που έκανε η Microsoft!

Λέτε να παίζει κάποιο ρόλο αυτό;

Αυτά είναι νέες ενημερώσεις της Microsoft δέν είναι επικίνδυνα τα κάνει συνέχεια σε όλους και σε μένα βέβαια με όλους τους υπολογιστές που έχω χρησιμοποιήσει.

Δημοσ.

Αν και δεν ενδείκνυται πάντα η χρήση προγραμμάτων τρίτων κατασκευαστών δοκίμασε και το Poweroff

http://www.softpedia...nload-3913.html

Δίνει 2 επιλογές κλεισίματος: Shutdown και Poweroff

Ίσως μια από τις δυο σου λύσει το πρόβλημα.

Το χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου για τις πρόσθετες δυνατότητές του, δε χρειάζεται εγκατάσταση και δεν δεσμεύει πόρους.

Δημοσ.

Εντάξει, το έλυσα το πρόβλημα.

Απλά έπρεπε να αφαιρέσω το Avast. Αυτό έκανε τη ζημιά.

Τώρα έβαλα AVG στον υπολογιστή και όλα είναι μια χαρά!

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...