G@rg@oun Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους, Μενω σε μονοκατοικια στην οποια υπαρχουν 2 σπιτια σε αποσταση 10μετρων περιπου το ενα με το αλλο!! Μολις εβαλα ιντερνετ στο ενα σπιτι <εχω wireless router εκει> και θελω να μεταφερω το σημα του ιντερνετ αλλα και του τηλεφωνου<μου ειπαν οτι γινεται μεταφορα και τα 2 μαζι με καποιο nano access point> στο αλλο σπιτι ΑΣΥΡΜΑΤΑ!! Ο τεχνικος που ηρθε να μου συνδεσει το ιντερνετ μου ειπε οτι γινεται να το κανω αυτο αλλα δεν θυμαμαι ποιο μοντελο μου ειπε να αγορασω..καποιο NANO ACCESS POINT ενα στην ταρατσα στο ενα σπιτι και ενα στην ταρατσα του αλλου σπιτιου ειχε πει και σε κοστος μου ειχε πει 50ε το καθενα περιπου!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??? ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλη ΙΔΕΑ περα απο αυτο που εγραψα ωστε να πραγματοποιησω αυτο που θελω ειναι ευπροσδεκτη!!! υ.γ. Καπου διαβασα για το TP-Link TL-WA5210G θα με βοηθησει αυτο? Παρακαλω επειγη και θα ηθελα ΒΟΗΘΕΙΑ γρηγορα!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
G@rg@oun Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Κανενας δεν μπορει να βοηθησει? Σκετη μεταφορα ΙΝΤΕΡΝΕΤ χωρις το τηλεφωνο εστω?
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 απο το αλλο σπιτι δεν πιανουν ιντερνετ ασυρματα? β.για το τηλεφωνο θα παρεις ενα ασυρματο με δυο βασεις και την δευτερη θα την δωσεις διπλα.δυσκολο εως ακατορθωτο να μην εχει εμβελεια.
ktgeorge Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για το νετ θες, 2 wirelles routers, ενας να παίζει σαν access poiont, και ο αλλος σαν client. Για το τηλεφώνο, θα πρέπει να μετατρέψεις την τηλεφωνική γραμμή σε voip, με μια συσκευή σαν την sipura της linksys, και μετά να έχεις κάποιο ip τηλέφωνο από την άλλη μεριά. Μια καλή υλοποίηση θα ήταν με ένα freepbx όπως trixbox, ώστε να έχεις ολοκληρωμένο τηλεφωνικό κέντρο. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.