gpanagiotou Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παιδιά, το είδατε αυτό; Το Getitnow έφερε τα εξωτερικά SSD της iomega με USB 3.0. Η τιμή τους βέβαια είναι φωτιά, αλλά μπορείτε να φανταστείτε ταχύτητες; Πολύ θα ήθελα να πέσει ένας στα χέρια μου να τον δοκιμάσω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 πεταμένα λεφτά, εκτός αν πράγματι το απαιτεί το επάγγελμα κάποιου...
gpanagiotou Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Προς το παρόν, για μένα τουλάχιστον, είναι αρκετά ακριβοί. Τα 64GB πάνε στα 220 ευρώ. Πάντως, η αρχή έγινε και σίγουρα σύντομα θα είναι πιο προσιτοί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 μα ακόμα και να πάρεις έναν ξεχωριστό SSD και να τον βάλεις σε μια USB3.0 θήκη δεν αξίζει! τους SSD υποτίθεται ότι του αγοράζουμε για βάζουμε λειτουργικό σύστημα, όχι για αποθήκη και μεταφορά αρχείων...
gpanagiotou Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Για μεγάλα αρχεία, όμως, δε θα έβλεπες τεράστια διαφορά με έναν SSD;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 τι να την κάνω όμως την τεράστια διαφορά? ένας εξωτερικός 2ΤΒ HDD με usb3.0 που θα παίζει στα 100MB/sec σε μεγάλα αρχεία με καλύπτει και με το παραπάνω... μην ξεχνάς ότι για να πιάσεις τις ταχύτητες του εξωτερικού SSD πρέπει να έχει SSD όχι μόνο το σύστημα σου από το οποίο θα στέλνεις το αρχείο στον εξωτερικό (ποιος χρησιμοποιεί σαν storage τον SSD στο pc?) αλλά και το σύστημα πχ του φίλου σου που θα δεχτεί το αρχείο από τον εξωτερικό SSD... τσάμπα εγγραφές κοινώς...
tarantules Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εγώ προτιμώ με τα ίδια λεφτά να πάρω 2 τέτοιους που είναι και USB 3.0 Και έχω και ρέστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.