Προς το περιεχόμενο

Ψηφοφορία/Απόψεις

tsourakis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο κινητό μέχρι 350€(ούτε λεπτό παραπάνω!!!) max...? Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό και γενικά να δω τις απόψεις σας....Εγώ πάντως ψηφίζω "γαλαξία"...εάν μπορείτε βγάλτε μια top 5άδα....θα σας είμαι ευγνώμων...!!!

(η οθόνη για μένα είναι από τα σημαντικότερα!!!!)(Java υποστηρίζει..?)

1.Samsung Galaxy S

2.HTC Desire

3.HTC Google Nexus One

4.HTC HD7

5.Zte Blade(μόνο και μόνο για το "value for money", θα μπορούσε να είχε μπει και το IDEOS X5, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα reviews και γνώμες για να ξέρουμε, αν και απ' ότι φαίνεται θα είναι σίγουρα καλύτερο από τη "λεπίδα")

Και κάτι άλλο...Ποιο θεωρείτε καλύτερο λειτουργικό..? Το Android ή το WP7...? Πάντως το HTC Sense με τρελαίνει εμένα προσωπικά...!!

Δημοσ.

To Desire HD που έχεις στη λίστα εννοείς ή το παλιό;

Οποίο και να εννοεί μια ψήφο απο εμενα στο galaxy

Δημοσ.

Ένας λόγος παραπάνω. Εννοείται Galaxy S. ΠΟΛΥ καλύτερη οθόνη, μάλλον πιό γρήγορο, καλύτερος επεξεργαστής, τρομερή unofficial υποστήριξη, περίπου στα ίδια λεφτά, μπροστά κάμερα (εγώ κάνω βιντεοκλήσεις, σόρι κι όλας), και οσονούπω με 2.3 Gingerbread (ανεπίσημα υπάρχει ήδη - για Desire δεν θα βγει από όσο ξέρω).

Το Desire έχει καλύτερο UI (υποκειμενικό, προσωπικά ποτέ δεν μου έκανε κλικ αλλά το προτιμούν οι περισσότεροι)), σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής, τουλάχιστον εξωτερικά (το SGS αν δεν το προσέχεις έχει γεμίσει χαρακιές και ξεφτίσματα σε χρόνο dt), πολύ πιό βολικό στο ένα χέρι αν έχει κάπως μικρότερα χέρια, ΟΤΑ αναβαθμίσεις (οι οποίες, όμως, μάλλον τελείωσαν), πολύ καλή μεταπωλητική αξία για κάποιο διάστημα ακόμη, LED flash.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ...!!! -Πάντως εγώ επειδή έχω τρομερό κόλλημα με την καθαριότητα, και είμαι πάρα πολύ προσεκτικός με τα πράγματά μου(ειδικά με το κινητό και το λάπτοπ!), νομίζω πως δεν θα έχω πρόβλημα...!-

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο κινητό μέχρι 350€(ούτε λεπτό παραπάνω!!!) max...? Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινητό και γενικά να δω τις απόψεις σας....Εγώ πάντως ψηφίζω "γαλαξία"...εάν μπορείτε βγάλτε μια top 5άδα....θα σας είμαι ευγνώμων...!!!

(η οθόνη για μένα είναι από τα σημαντικότερα!!!!)(Java υποστηρίζει..?)

1.Samsung Galaxy S

2.HTC Desire

3.HTC Google Nexus One

4.HTC HD7

5.Zte Blade(μόνο και μόνο για το "value for money", θα μπορούσε να είχε μπει και το IDEOS X5, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα reviews και γνώμες για να ξέρουμε, αν και απ' ότι φαίνεται θα είναι σίγουρα καλύτερο από τη "λεπίδα")

Και κάτι άλλο...Ποιο θεωρείτε καλύτερο λειτουργικό..? Το Android ή το WP7...? Πάντως το HTC Sense με τρελαίνει εμένα προσωπικά...!!

Δαγκωτο γαλαξια!!!

• Moderators
Δημοσ.

Galaxy S και απο μενα. Το καλυτερο value for money ετσι οπως εχει πεσει η τιμη. Για unofficial υποστηριξη δεν το συζηταω, εχει παρα πολυ καλη και δεν το περιμενα. Παρεμπιπτοντως εμενα ειναι σαν καινουριο χωρις γρατζουνιες κλπ, με θηκη βεβαια απο την πρωτη μερα. Go for it.

Δημοσ.

Ένας λόγος παραπάνω. Εννοείται Galaxy S. ΠΟΛΥ καλύτερη οθόνη, μάλλον πιό γρήγορο, καλύτερος επεξεργαστής, τρομερή unofficial υποστήριξη, περίπου στα ίδια λεφτά, μπροστά κάμερα (εγώ κάνω βιντεοκλήσεις, σόρι κι όλας), και οσονούπω με 2.3 Gingerbread (ανεπίσημα υπάρχει ήδη - για Desire δεν θα βγει από όσο ξέρω).

Το Desire έχει καλύτερο UI (υποκειμενικό, προσωπικά ποτέ δεν μου έκανε κλικ αλλά το προτιμούν οι περισσότεροι)), σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής, τουλάχιστον εξωτερικά (το SGS αν δεν το προσέχεις έχει γεμίσει χαρακιές και ξεφτίσματα σε χρόνο dt), πολύ πιό βολικό στο ένα χέρι αν έχει κάπως μικρότερα χέρια, ΟΤΑ αναβαθμίσεις (οι οποίες, όμως, μάλλον τελείωσαν), πολύ καλή μεταπωλητική αξία για κάποιο διάστημα ακόμη, LED flash.

Αν και δεν ήξερα ότι το Galaxy S έχει πέσει στα € 350,00 που δίνει ο φίλος για αγορά smartphone, Galaxy S και από εμένα (κάτοχος Desire) για όλους τους λόγους που έχουν αναφερθεί παραπάνω.

Ενημερωτικά πάντως το Desire θα πάρει και επίσημα την Gingerbread (είναι το μοναδικό smartphone στον κόσμο που πήρε/θα πάρει 2 αναβαθμίσεις (έβγαινε με Eclair, πήρε την Froyo, πήρε/θα πάρει και την Gingerbread).

Ήδη η version έχει γίνει leak και φυσικά υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση από την HTC.

Ps. Σε όσους πάντως αρέσει το Sense, έχει γίνει ήδη port από μία ιταλίδα για το SGS. Χτες κατάφεραν να δουλέψει το Wi-Fi και τα σημαντικά που απομένουν είναι η κάμερα, το Bluetooth και τα data.

Όσοι την έχουν δοκιμάσει μιλούν για απίστευτο smoothness (το hardware του SGS μάλλον μπορεί να 'σηκώσει' ποιο εύκολα το Sense από τις συσκευές της HTC :P ).

Δημοσ.

χμμμμ...ενδιαφέρον...!!! και είναι δύσκολη η εγκατάσταση...?? Και παει και πιο γρήγορα από τα HTC...?? ουαου!! κανένας οδηγός υπάρχει..?(στα ελληνικά ή αγγλικά..?)

άμα λυθούν και τα προβλήματα πάω...βουρ στον πατσά!!!

Δημοσ.

χμμμμ...ενδιαφέρον...!!! και είναι δύσκολη η εγκατάσταση...?? Και παει και πιο γρήγορα από τα HTC...?? ουαου!! κανένας οδηγός υπάρχει..?(στα ελληνικά ή αγγλικά..?)

άμα λυθούν και τα προβλήματα πάω...βουρ στον πατσά!!!

Αγόρασέ το, και εδώ είμαστε. :D

Όλα στην ώρα τους.

Ps. Υπάρχουν οι οδηγίες (στ' αγγλικά) για το πώς περνάς την Sense rom, στο link που έδωσα. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...