Προς το περιεχόμενο

κοινος σκληρος μεταξυ δυο υπολογιστων

kenmitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τον destop στον οποιων εχω δυο σκληρος τον εναν που εχει τα windows 7 απανω και στον αλλον ολα τα αρχεια εσωτερικος ειναι .

εχω ενα modem/router netgear DG834G.

προσφατα αγορασα ενα laprop με windows 7 και θελω τωρα τον σκληρο που εχω τα αρχεια μεσα να τον χρεισιμοποιω και με το laptop (φυσικα με ανοιχτο τον destop) εχω δοκιμασει οικιακη ομαδα δημιουργισα εκανα κοινη χρηση του σκληρου εβαλα κωδικους στους υπολογιστες αλαξα τα ip-dns αλλα το μονο που μπωρο να κανω ειναι να τα βλεπω τα αρχεια και τα ανοιξω με μικροπροβλημα και δεν μπωρο να προσθεσω αρχεια απο το laptop και αυτα μου εμφανιζει εναν φακελο στα δικτυα (ολα αυτα τα εκανα απο πληροφοριες που εχω βρει )

εχω θελω οταν πηγεναι στον υπολογιστη μου να μου εμφανιζει και τους δυο εναν σκληρο δισκο που θα μπωρο να κανω τα ιδια πραγματα .

ευχαριστω πολυ χρονια πολλα χριστος ανεστη

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που θες αλλά μπορείς στο My Computer από το laptop να βλέπεις τον σκληρό με τα αρχεία που έχεις στον desktop. Δε θα φαίνεται σαν σκληρός βέβαια αλλά σαν network location.

Λοιπόν στον σκληρό που έχεις τα αρχεία στο desktop φτιάξε ένα φάκελο και βάλε όλα τα άλλα folders μέσα. Μετά θα πας στο My Computer στο laptop -> δεξί κλικ -> Add a network location -> next -> choose a custom network location -> next -> πληκτρολογείς το όνομα που έχει στο δίκτυο ο σκληρός σου από το desktop και το folder που έφτιαξες πχ \\desktop\files -> τελείωσες.

Κάπως έτσι θα φαίνεται: 2vnjio2.jpg

Δημοσ.

οκ

δεν μου ενφανιζεται στην αναζητησει

τον εφτιαξα αλλα μου λεει "Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο \\.... απο τα windows .

γιατι;

Δημοσ.

οχι δεν εχω κωδικο σε κανενα ;

τι ακριβως να κανω ;

---------------------------------------------------------------------

το βρεικα μου ανοιγη ο φακελος αλλα δεν μπωρο να προσθεσω παλι αρχεια

---------------------------------------------------------------------------

οκ εγινε ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...