Alan Fall Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παρατήρησα ότι το σκρούτζ δεν φαίνεται στα links κάτω δεξια στον footer του insomnia, παίζει και λίγο οριακά με το viewport. check it out!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παρατήρησα ότι το σκρούτζ δεν φαίνεται στα links κάτω δεξια στον footer του insomnia, παίζει και λίγο οριακά με το viewport. check it out! Ευχαριστούμε για την επισήμανση, θα διορθωθεί άμεσα γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε όλοι να απολυθούμε (σύμφωνα με την πιο πρόσφατη θεωρία συνωμοσίας)...
Alan Fall Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τα πάντα μπορείς να ακούσεις σε αυτό το forum τελικά..!
SOWHAT Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ευχαριστούμε για την επισήμανση, θα διορθωθεί άμεσα γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε όλοι να απολυθούμε (σύμφωνα με την πιο πρόσφατη θεωρία συνωμοσίας)... Το ότι τολμήσαμε και κάναμε ένα λάθος κύριε Πάρεδωσε, νομίζω δεν σου δίνει και το δικαίωμα να με χλευάζεις απανταχου στο φόρουμ... Κατά τα άλλα, εμείς τα μέλη να καθόμαστε "σούζα" στους κανόνες, αλλά αυτοί βλέπεις δεν ισχύουν για τους Σούπερ Μοντεράτορς... Λυπάμαι πραγματικά πολύ για τα 3 χρόνια που έχω περάσει εδώ μεσα καθημερινά! Υποτίθεται κιόλας ότι εσείς πρέπει να δίνετε και το καλό παράδειγμα για να συμμορφώνετε εμάς τους υπόλοιπους.... Β. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του forum, κατά την κρίση των συντονιστών, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στο forum. Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. * Να παραμένουν εντός του θέματος του forum, των ενοτήτων και των θεμάτων. Τα αμιγώς πολιτικά μηνύματα απαγορεύονται.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παντως σε εκεινο το thread, βλεπω στο δικο σου ποστ πολυ μεγαλυτερη δοση ειρωνιας απο την απαντηση του παρεδωσε, ο οποιος μαλλον εξεπλαγην με αυτα που διαβαζε (οπως και εγω). Κι εγω ειμαι 5 χρονια+ εδω, και εχουν δει πολλα τα ματια μου. Αλλα αν κατι δεν υπαρχει, ειναι καταχρηση "εξουσιας" απο τους Mods. PS: Ουτε εσενα γνωριζω αλλα ουτε και τον παρεδωσε οποτε μπορεις να κρινεις την αποψη μου ως αντικειμενικη.
Hal9000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Παρατήρησα ότι το σκρούτζ δεν φαίνεται στα links κάτω δεξια στον footer του insomnia, παίζει και λίγο οριακά με το viewport. check it out! Thanks, φτιάχτηκε @sowhat Μη το παίζεις και θιγμένος γιατί δεν σε είδα να αναιρείς οτιδήποτε. Έγραψες ένα ωραίο παραμυθάκι συκοφαντώντας τις ομάδες του insomnia/skroutz, να είσαι έτοιμος για τις αντιδράσεις. Εκτός και αν όλα αυτά που έγραψες τα περιλαμβάνεις μέσα στον κανόνα περί ευπρέπειας μελών που παραθέτεις μάλιστα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.