Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου πύργου

x4r7s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,

Έχω μαζέψει αρκετά χρήματα και είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα νέο κουτί μαζί με το hardware που απαιτείται. Δίνω μάξιμουμ 950 ευρώ. Έχω ήδη αγορασμένο ένα PSU Coolermaster Ultimate 1100w, 1 σκληρό WD 500gb, 1 SSD 64 gb, 4gb RAM DDR3 Corsair XMS3 1333MHz και την GPU Ati Sapphire 5850. Οπότε τα χρήματα θα πάνε για case, mobo, cpu, ψύκτρα, ανεμιστηράκια, άλλα 4 gb ram. Έχω καταλήξει στον Amd Phenom II x6 1090t και την ψύκτα Corsair H70. Επίσης για κουτί έλεγα το Coolermaster HAF X και να αγοράσω και έναν επιπλέον ανεμιστήρα για το πάνω μέρος από τα Multirama των 200mm που είναι κατάλληλος για το εν λόγω case. Αυτό που με δυσκολεύει είναι η αγορά της μητρικής μιας και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Στο μέλλον ίσως να πάρω και μια δεύτερη 5850 οπότε με ενδιαφέρει να υποστηρίζει Crossfire, οπωσδήποτε Sata 6gb/s και USB 3. Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή μητρική όπως επίσης να μου πείτε διάφορες γνώμες πάνω σε αυτό το project?

Κάθε γνώμη δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

case, mobo, cpu, ψύκτρα, ανεμιστηράκια, άλλα 4 gb ram συνολικά 950?

Πιο πολύ παιχνίδια παίζεις ή κάνεις μετατροπές βίντεο; Ποια οθόνη έχεις;

Δημοσ.

Κοίτα τα 950 είναι το μέγιστο. Μακάρι να δώσω λιγότερα να μου μείνουν μερικά στην τσέπη. Πιο πολύ παιχνίδια παίζω. Οθόνη έχω μια LG Flatron 22 ιντσών.

Δημοσ.

1.για κουτι κοιτα το haf 932 αυτο εχω και εχει πιο μεγαλους ανεμηστιρες απο το χ εχει 230mm ( ολοι οι ανεμηστηρες περιεχονται)

2.ψυκτρα καλλη

3.καλος ο επεξεργαστης αλλα εχει 6MB Cache ενω αυτος.

για μητρικη αυτην για τον AMD που ειπες

Δημοσ.

Κοίτα το 932 δεν μ αρέσει πολύ σαν στυλ γι αυτό και το απέρριψα. Επίσης το X έχει και hot swap bays και USB 3 θύρες μπροστά πράγμα που με βολεύει πολύ. Όσο για τον επεξεργαστή δεν πάω σε Intel λόγω του crossfire αλλά και γιατί είμαι amd fun. :P Την μητρική που μου πρότεινες την είχα και εγώ υπόψιν ;)

Δημοσ.

amd Λύση με προοπτική AM3+ cpu

mobo: Asrock Socket AM3 880G Pro3 Vga GLan Audio Raid 93.90

cpu: AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3 125W Box Black Edition 179.49

cpu cooler: hyper 212+ 27.90

ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CMZ8GX3M2A1600C9B) (Kit 2 x 4096) 111.09

case: Xigmatek Utgard CPC-T90DB-U02 Midi Tower no PSU Black 87.03

Σύνολο: 499,41

Αν ασχολήσε αρκετά με επεξεργασία video βάλε άλλο ένα σετ μνήμες από αυτές που σου έβαλα. Αυτές που έχεις πούλα τες.

intel

cpu: Intel Core i5 2500K 3.3 GHz Quad Core Socket 1155 95W Box 191.12

mobo: Gigabyte Socket 1155 GA-P67A-D3-B3 (B3) GLan Audio Raid 123.18

Τα υπόλοιπα ότι είπα πιο πάνω.

σύνολο: 540,32

Οπότε πας άνετα σε μία dell οθόνη να είσαι οκ και από εκεί και ή σε δεύτερη 5850 από τώρα ή μία 6950.

Δημοσ.

Κοίτα το 932 δεν μ αρέσει πολύ σαν στυλ γι αυτό και το απέρριψα. Επίσης το X έχει και hot swap bays και USB 3 θύρες μπροστά πράγμα που με βολεύει πολύ. Όσο για τον επεξεργαστή δεν πάω σε Intel λόγω του crossfire αλλά και γιατί είμαι amd fun. :P Την μητρική που μου πρότεινες την είχα και εγώ υπόψιν ;)

απο κοντα το εχεις δει στις φωτογραφιες απο το πλαισιο ουτε σε εμενα μου αρεσε αλλα οτα το δει τα ειδα ολα <3 HAF932

Δημοσ.

1.για κουτι κοιτα το haf 932 αυτο εχω και εχει πιο μεγαλους ανεμηστιρες απο το χ εχει 230mm ( ολοι οι ανεμηστηρες περιεχονται)

2.ψυκτρα καλλη

3.καλος ο επεξεργαστης αλλα εχει 6MB Cache ενω αυτος.

για μητρικη αυτην για τον AMD που ειπες

Καλά ο επεξεργαστής που έδειξες είναι dead

Δημοσ.

Καλά ο επεξεργαστής που έδειξες είναι dead

Nαι ρε παιδιά πάτε για καινούργια pc μήν κοιτάτε για παλιά socket

Δημοσ.

Πωπω παίδες με βάλατε σε σκέψεις τώρα :P :P. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Μια τελευταία ερώτηση. Η Asrock είναι καλή για μητρική?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...