Προς το περιεχόμενο

Mac mail και hotmail pop προβλημα

Ippotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει καταφερει κανεις να στειλει (Hot)μαιλ μεσω του mac mail ?

screenshot20110427at453.png

Προσωπικα σε μενα δεν γινεται ενω αντιθετος να στειλω μπορω απροβληματιστα, καμια ιδεα?

Ευχαριστω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sorry άλλα δεν κατάλαβα, τελικά μπορείς να στείλεις ή όχι;

το πρόβλημα είναι στο hotmail μόνο;

εγώ πάντως στέλνω και λαμβάνω κανονικά (με αρκετούς λογαριασμούς hotmail)

Να λαβω μπορω, να στειλω δεν μπορω.Το προβλημα τωρα δεν ξερω αν ειναι μονο με το hotmail γιατι δεν εχω εισαγει καποιο αλλο για να σου πω, εχω μονο αυτο.

Κοίτα εγώ δεν έχω πειράξει ρυθμίσεις δλδ με τα defaults που σου δίνει και στέλνω/παίρνω μια χαρά.

Βέβαια εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Σε ανύποπτο χρόνο τα mail που έχω στο hotmail sto inbox κάποια στιγμή η εφαρμογή mail μου τα μεταφέρει στα σβησμένα χωρίς να κάνω εγώ κάτι από το hotmail η από το mail app. Και εννοείται ότι στο mail app τα δείχνει όλα στο inbox. Aν πάω και τα φέρω όλα στο inbox (τα σβησμένα από το hotmail) στο mail app θα ξαναέρθουν πάλι κ θα τα έχω διπλά. Αυτό τώρα τι είναι?

Σόρρυ που το γραψα εδώ αλλά έχει παρόμοιο θέμα κ είπα να μην ανοίξω καινούργιο.

Κοίτα εγώ δεν έχω πειράξει ρυθμίσεις δλδ με τα defaults που σου δίνει και στέλνω/παίρνω μια χαρά.

Βέβαια εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Σε ανύποπτο χρόνο τα mail που έχω στο hotmail sto inbox κάποια στιγμή η εφαρμογή mail μου τα μεταφέρει στα σβησμένα χωρίς να κάνω εγώ κάτι από το hotmail η από το mail app. Και εννοείται ότι στο mail app τα δείχνει όλα στο inbox. Aν πάω και τα φέρω όλα στο inbox (τα σβησμένα από το hotmail) στο mail app θα ξαναέρθουν πάλι κ θα τα έχω διπλά. Αυτό τώρα τι είναι?

Σόρρυ που το γραψα εδώ αλλά έχει παρόμοιο θέμα κ είπα να μην ανοίξω καινούργιο.

Be cool, never mind :mrgreen:

αν μπορείς να δώσεις τις ρυθμίσεις που έχεις στο account του hotmail λογαριασμού (στο mail.app) για να τις συγκρίνω με τις δικές μου.

Οριστε!!

screenshot20110427at111.th.png screenshot20110427at111.th.pngscreenshot20110427at111.th.png

η διαφορά μας είναι στον outgoing mail server, εμένα είναι της μορφής smtp.live.com:[email protected] και μη-τσεκαρισμένο το Use only this server

ελπίζω να βοήθησα...

Μπα μαπα το καρπουζι. Το κανα οπως και στο δικο σου αλλα τζιφος. Ετρεξα και ενα διαγνωστικο που εχει screenshot20110428at123.th.png

και ολα τα βρισκει να λειτουργουν Ok, τι να πω..

Ευχαριστω φιλε παντως

Τελικα βρηκα ακρη και το fixara και εχει ως εξης,

screenshot20110428at106.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα παιδαι εχω μια απορια πανω στα μαιλ ενω εχω βαλει το μαιλ κανονικα (χοτμαιλ) εχω ενα μικρο προβληματακι δλδ οτι μαιλ τα εχω ανοιξει απο αλλο πσ οταν ανοι τα μαιλ απ το μακ μου βγαζει τα ιδια που εχω διαβασει ξερει κανεις πως μπορω να το αλλαξω ?? αν γινετε?? βεβαια

δηλαδη πχ μου ερχετε ενα μαιλ το διαβαζω απο αλλο πψ η απο το κιν μετα οταν ανοιξω το μακ και ανοιξω το "μαιλ" την εφαρμογη μου βγαζει οτι εχω ενα νεο μαιλ αλλα στιν ουσια ειναι αυτο που εχω ηδη διαβασει!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...