Ippotas Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Εχει καταφερει κανεις να στειλει (Hot)μαιλ μεσω του mac mail ? Προσωπικα σε μενα δεν γινεται ενω αντιθετος να στειλω μπορω απροβληματιστα, καμια ιδεα? Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 sorry άλλα δεν κατάλαβα, τελικά μπορείς να στείλεις ή όχι; το πρόβλημα είναι στο hotmail μόνο; εγώ πάντως στέλνω και λαμβάνω κανονικά (με αρκετούς λογαριασμούς hotmail) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Να λαβω μπορω, να στειλω δεν μπορω.Το προβλημα τωρα δεν ξερω αν ειναι μονο με το hotmail γιατι δεν εχω εισαγει καποιο αλλο για να σου πω, εχω μονο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 αν μπορείς να δώσεις τις ρυθμίσεις που έχεις στο account του hotmail λογαριασμού (στο mail.app) για να τις συγκρίνω με τις δικές μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κοίτα εγώ δεν έχω πειράξει ρυθμίσεις δλδ με τα defaults που σου δίνει και στέλνω/παίρνω μια χαρά. Βέβαια εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Σε ανύποπτο χρόνο τα mail που έχω στο hotmail sto inbox κάποια στιγμή η εφαρμογή mail μου τα μεταφέρει στα σβησμένα χωρίς να κάνω εγώ κάτι από το hotmail η από το mail app. Και εννοείται ότι στο mail app τα δείχνει όλα στο inbox. Aν πάω και τα φέρω όλα στο inbox (τα σβησμένα από το hotmail) στο mail app θα ξαναέρθουν πάλι κ θα τα έχω διπλά. Αυτό τώρα τι είναι? Σόρρυ που το γραψα εδώ αλλά έχει παρόμοιο θέμα κ είπα να μην ανοίξω καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κοίτα εγώ δεν έχω πειράξει ρυθμίσεις δλδ με τα defaults που σου δίνει και στέλνω/παίρνω μια χαρά. Βέβαια εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Σε ανύποπτο χρόνο τα mail που έχω στο hotmail sto inbox κάποια στιγμή η εφαρμογή mail μου τα μεταφέρει στα σβησμένα χωρίς να κάνω εγώ κάτι από το hotmail η από το mail app. Και εννοείται ότι στο mail app τα δείχνει όλα στο inbox. Aν πάω και τα φέρω όλα στο inbox (τα σβησμένα από το hotmail) στο mail app θα ξαναέρθουν πάλι κ θα τα έχω διπλά. Αυτό τώρα τι είναι? Σόρρυ που το γραψα εδώ αλλά έχει παρόμοιο θέμα κ είπα να μην ανοίξω καινούργιο. Be cool, never mind αν μπορείς να δώσεις τις ρυθμίσεις που έχεις στο account του hotmail λογαριασμού (στο mail.app) για να τις συγκρίνω με τις δικές μου. Οριστε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 η διαφορά μας είναι στον outgoing mail server, εμένα είναι της μορφής smtp.live.com:[email protected] και μη-τσεκαρισμένο το Use only this server ελπίζω να βοήθησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 η διαφορά μας είναι στον outgoing mail server, εμένα είναι της μορφής smtp.live.com:[email protected] και μη-τσεκαρισμένο το Use only this server ελπίζω να βοήθησα... Μπα μαπα το καρπουζι. Το κανα οπως και στο δικο σου αλλα τζιφος. Ετρεξα και ενα διαγνωστικο που εχει και ολα τα βρισκει να λειτουργουν Ok, τι να πω.. Ευχαριστω φιλε παντως Τελικα βρηκα ακρη και το fixara και εχει ως εξης, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Τελικά γνωρίζει κανείς για το πρόβλημα που προανέφερα? Μιας που βρήκες λύση εσύ Ippotas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 καλησπερα παιδαι εχω μια απορια πανω στα μαιλ ενω εχω βαλει το μαιλ κανονικα (χοτμαιλ) εχω ενα μικρο προβληματακι δλδ οτι μαιλ τα εχω ανοιξει απο αλλο πσ οταν ανοι τα μαιλ απ το μακ μου βγαζει τα ιδια που εχω διαβασει ξερει κανεις πως μπορω να το αλλαξω ?? αν γινετε?? βεβαια δηλαδη πχ μου ερχετε ενα μαιλ το διαβαζω απο αλλο πψ η απο το κιν μετα οταν ανοιξω το μακ και ανοιξω το "μαιλ" την εφαρμογη μου βγαζει οτι εχω ενα νεο μαιλ αλλα στιν ουσια ειναι αυτο που εχω ηδη διαβασει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 αυτο που ζητας δεν γινεται μιας και η ms δεν υποστηριζει exchange settings οπως πχ η google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.