Προς το περιεχόμενο

itavli

Vas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθες το βράδυ έστειλα στην Apple την έκδοση 2.0 για έγκριση.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε ένα video (στα αγγλικά) όπου περιγράφω τη διαδικασία για να ρυθμίσετε την εφαρμογή και να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Επίσης, στην έκδοση 2.0 έχουν διορθωθεί διάφορα bugs, όπως για παράδειγμα το πρόβλημα με το παιχνίδι φεύγα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Η έκδοση 2.1 είναι διαθέσιμη στο AppStore. Αυτή η έκδοση φέρνει σημαντικές βελτιώσεις στο κώδικα για το online παιχνίδι, καθώς επίσης επιτρέπει στους παίχτες να συνομιλούν (chat) κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε το σχετικό video.

Καλό παιχνίδι.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Λόγω ενός bug η εφαρμογή (έκδοση >=2.0) δεν είναι συμβατή με IOS 5.

Η έκδοση 2.2 ετοιμάζεται και θα σταλθεί στην Apple την επόμενη εβδομάδα για έγκριση.

Η έκδοση 2.2 στάλθηκε στην Apple για έγκριση.

Εκτός του ότι η νέα έκδοση θα είναι συμβατή με το IOS 5.0, έχουν γίνει μερικές αλλαγές στα γραφικά (τα ταμπλό έχει τη σωστή διαμόρφωση), και έχουν διορθωθεί μερικά bugs.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Η έκδοση 2.3 στάλθηκε στην Apple για έγκριση.

Διόρθωσα το bug στο παιχνίδι πόρτες, καθώς και το bug όπου δε σε άφηνε να παίξεις κάποιο ζάρι. (Σημείωση, και πάλι δε θα σε αφήνει να παίξεις κάποιο ζάρι, αλλά αυτό θα είναι γιατί εφαρμόζει τους κανόνες. Αν πιστεύετε ότι είναι bug, στείλτε μου μια φωτογραφία). Επίσης, διόρθωσα ένα πιθανό bug για τους χρήστες iPad 2, όπου ενώ δεν ήταν online, η εφαρμογή τους έδειχνε ότι είναι. Φυσικά, θα πρέπει οι συγκεκριμένοι παίχτες να αναβαθμίσουν στην καινούργια έκδοση...

Η εφαρμογή έχει νέα γραφικά, και μια νέα - τελείως διαφορετική - τοποθέτηση των διαφόρων κουμπιών. Για όσους ενδαφέρονται, στη σελίδα έχω ανεβάσει βίντεο όπου παρουσιάζω τα νέα γραφικά, και τις νέες λειτουργίες.

• 5 μήνες μετά...

Η έκδοση 2.7 στάλθηκε στην Apple για έλεγχο. Τα νέα χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης είναι:

1) Στατιστικά από τα online παιχνίδια. Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε ημέρα

2) Δύο διαφορετικοί τρόποι στησίματος των chips: από την αριστερή ή τη δεξιά μεριά του ταμπλό

3) Θα ενημερώνεστε όταν ο αντίπαλό σας κλείσει την εφαρμογή σε ένα online παιχνίδι. Φυσικά, θα ενημερώνεστε όταν την ξαναανοίξει

4) Βελτιώσεις στο Α.Ι για τα παιχνίδια πόρτες και φεύγα

5) Αλλαγές στο UI

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να δείτε το σχετικό video στη σελίδα preview

Μου κάνει εντύπωση που δύο ακόμη άτομα συμφώνησαν μαζί σου. Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που τους ενόχλησε. Όσο για το "bumping", αν πραγματικά έκανα όπως με κατηγορείς τότε θα έγραφα κάθε εβδομάδα και όχι σχεδόν κάθε μήνα.

Πρώτα απ'όλα: Όροι χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr

7. Να μη δημοσιεύουν το ίδιο θέμα ή μήνυμα περισσότερες από μία φορές και να μη διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping].

Συνάμα μιλάμε για ένα topic που αφορά μία εφαρμογή σου που είναι και εμπορική οπότε εξαρχής παραβλέψαμε το:

9. Να μη συμμετέχουν στο forum με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών.

αντί να το εκτιμήσεις, σου κακοφαίνεται αυτό που έγραψα και οι δύο ψήφοι από άλλα μέλη του forum.

Τέλος, το ίδιο έκανες και σε άλλο topic σου "iSales - Promote your business"

Προσπάθησα να είμαι διακριτικός στο πρώτο μου σχόλιο αλλά δεν κατάφερα να πετύχω έτσι τον στόχο μου. Οπότε να το κάνω ξεκάθαρο, την επόμενη φορά που θα γίνει κάποιο ανάλογο ξερό bumping για κάποιο update οποιαδήποτε app σου θα ακολουθήσω αυστηρά τους όρους χρήσεις του forum.

Κάνε μου μια χάρη, διέγραψε και τα δύο post μου. Έχεις δίκιο, ηταν λάθος μου που έγραψα σε αυτό το Forum.

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...