Προς το περιεχόμενο

lap top και τροφοδοσια!!!


klinika nekros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες θα ηθελα να ρωτησω το εξης:εχω ενα λαπ τοπ hp εδω και τεσσερα χρονια, μονιμως συνδεδεμενο στην πριζα με την μπαταρια πανω.Ως επακολουθο, η μπαταρια του εχει κολλησει στο 23% φορτιση με κιτρινη ενδειξη , ενω μου βγαζει σε παρενθεση οτι '' δεν φορτιζεται''. τι κινδυνους εχει τωρα το λαπ τοπ ? προστατευεται αυτη τη στιγμη απο αυξομειωσεις της εντασης του ρευματος , αποτομη διακοπη ρευματος κλπ...μου΄χουν πει οτι οταν το λαπ τοπ δεν εχει μπαταρια και ειναι στην πριζα μπορει απο μια διακοπη ρευματος να καει... τι μπορω να κανω εναλλακτικα για να μην αγορασω καινουρια μπαταρια αφου ουτως η αλλως δεν το μετακινω, ωστε να ειμαι ασφαλης?θελω να το'χω στην πριζα χωρις μπαταρια και να ειναι και εξασφαλισμενο συγχρονως απο κινδυνους.τι προτεινετε? αυτο εδω κανει τιποτα?μου το'χουν προτεινει...please δειτε το και πεστε μου!!!thanks!!

 

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0532651&catid=030500

Δημοσ.

Καλύτερα να παραγγείλεις μια καινούργια ή να πας να πάερεις μία,σε κανα Δήσιο.Αλλοιώς άστο έτσι,πάντα δηλαδή στο ρεύμα με μπαταρία πάνω.

Δημοσ.

δεν προστατευει απο υποταση-υπερταση,μονο σαν ups σε περιπτωση διακοπης ρευματος.

Αν θες πληρη προσταρια παρε ενα live interactive ups

Δημοσ.

Εγω εχω παρει το λαπτοπ πριν 1 χρονο περιπου, τη μπαταρια την εβαλα μια βδομαδα μονο, μετα αφου τη φορτισα την εβγαλα κ την εβαλα στο σακουλακι της. Απο τοτε το εχω στη πριζα σχεδον 1 χρονο γιατι δεν το μετακινω.

Θυμαμαι το χειμωνα εκανε αρκετες φορες πτωση τασης το ρευμα αλλα δεν ειχα κανενα προβλημα.

Για τη μπαταρια σου πιθανοτατα ηρθε το πληρωμα του χρονου (κ πολυ κρατησε).

Παντως μη φοβασε να το βαλεις στη πριζα, κινδυνευει οσο κ οι αλλες ηλ.συσκευες που εχεις στη πριζα,μονο απο αποτομη αυξηση τασης(πραγμα σπανιο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...