vaggelisp7406 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οκ φιλε σε ευχαριστω,τα λεμε αυριο λοιπον Οκ φιλε σε ευχαριστω,τα λεμε αυριο λοιπον
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Λοιπόν φίλε μου, το σκέφτηκα και νομίζω πως δεν έχει κάτι ο δίσκος σου. Γεγονός ότι ότι οι δίσκοι μας είναι καινούργιοι οπότε δεν πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα. Τα προγράμματα Crystal Disk Mark & As SSD καθώς και άλλα που πιθανών να μην ξέρω ΔΕΝ χρησιμοποιούν συμπιέσιμα δεδομένα κατά τη διάρκεια των benchmark τους με αποτέλεσμα να βγάζουν λάθος αποτελέσματα ή τουλάχιστον όχι αυτά που θα έπρεπε με ssd των sandforce controllers. Συνεπώς νομίζω πως το ATTO όντως λέει την αλήθεια και βγάζει σωστότερα αποτελέσματα, δεν νομίζω να μπορείς να βρεις καλύτερα. Αφού έχεις sandforce controller δεν πρέπει να χρησιμοποιείς το CDM και το As SSD αλλά μόνο το ATTO. Λοιπόν, είδα πως το ATTO σου έβγαλε αυτά: http://www.insomnia.gr/topic/406128-ssd-vertex-2-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1/page__view__findpost__p__3993330 Θέλω να το ξανατρέξεις και θυμήσου να επιλέξεις (αν και σε εμένα υπάρχει από μόνο του αυτό επιλεγμένο) το μεγαλύτερο Transfer Size (στο δεύτερο κουτάκι) όπως φαίνεται και στο δικό μου benchmark εδώ(την δεύτερη εικόνα δες): Μετά δείξε μας: 1) Φωτογραφία του rating που δίνουν τα windows 7 στον δίσκο, θα πρέπει να είναι 7.7 όπως εμένα και άλλων Vertex 2 δίσκων. 2) Φωτογραφία από το πρόγραμμα SSDLife Τώρα, όσον αφορά τα διαθέσιμα tweaks που μπορείς να κάνεις τα πιο σημαντικά είναι εδώ: http://www.tech-foru...k-guide-236563/ Σημείωση: τα 3 τελευταία (page file, system restore & hibernation) που σου λέει να τα απενεργοποιήσεις, βγάλτα μόνο αν δεν έχεις χώρο στον ssd. Αλλιώς, το page file ειδικά χρειάζεται γενικά και περισσότερο σε συστήματα με λιγότερο από 4GB μνήμη. Αν θες έναν υπερπλήρη οδηγό για τους OCZ Vertex δίσκους από το forum της OCZ δες εδώ: http://www.ocztechno...ABC-for-OCZ-SSD
PixyMike Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δες και τα αποτελέσματα του δικου μου για να συγκρίνεις. Το rating των win7 και σε μένα είναι 7.7 αλλά ο ίδιος δίσκος στην παλιά μου μητρική είχε 7.4 . Κατέληξα ότι παίζουν διαφορές ανάλογα με τον controller της mobo και τους drivers γιατί οι μετρήσεις έγιναν στα 2 συστήματα α: socket 775 και β: socket 1155 μετά απο ενεργοποίηση AHCI-φορματ-εγκατάσταση των drivers και εφαρμογή των tweaks (με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία).
vaggelisp7406 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 7.7 Εχω στα windows rating Οριστε.. για πειτε
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 7.7 Εχω στα windows rating Οριστε.. για πειτε Φίλε μου είσαι μια χαρά. Εγώ έχω τον 120GB και έχω πιασμένα μόνο 37 από τα 112 που πραγματικά έχω. Ο δίσκος σου είναι ακριβώς όπως ο δικός μου, μια χαρά δηλαδή. Βγάζει χαμηλά score γιατί είναι μικρότερης χωρητικότητας αλλά μόνο σε προγράμματα τύπου CDM και As SSD που δεν χρησιμοποιούν συμπιέσημα δεδομένα. Γενικά τους ssd όσο πιο πολύ τους γεμίζεις, μειώνεται λιγάκι η δύναμή τους. Εσένα επειδή είναι 60GB, πες ότι έχεις πιάσει 40 από τα 54 που σου δίνει - ε φυσικό είναι να βλέπεις μειωμένη απόδοση σε λάθος προγράμματα για sandforce controllers όπως τα CDM & As SSD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.