Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Λίγο ακραίο αυτό αλλά μήπως τον έχεις συνδέσει με καλώδιο SATA I ή σε τέτοια θύρα; Δοκίμασε αν δεν σε πειράζει άλλο ένα format, βάλε όλους τους drivers της μητρικής σου και για το ahci και δες ξανά μετά... Τι σύστημα έχεις;
vaggelisp7406 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 H ASUS P5Q-E εχει θυρα για sata I?Δεν νομιζω παιδια..???
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 H ASUS P5Q-E εχει θυρα για sata I?Δεν νομιζω παιδια..??? ωχ συγγνώμη, τα γράφει στην υπογραφή σου τα specs του συστήματός σου. Όχι δεν έχει Sata I προφανώς, sorry για αυτό. Δεν καταλαβαίνω πάντως, εμένα ο δικός μου βγάζει 140. Πιστεύω είναι θέμα drivers πάντως.
vaggelisp7406 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Να βαλω και τους drivers achi της καρτας γραφικων μηπως δω διαφορα?
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Να βαλω και τους drivers achi της καρτας γραφικων μηπως δω διαφορα? της κάρτας γραφικών; Δεν βγάζει νόημα αυτό. Για τη mobo είναι αυτοί οι drivers. Η αλήθεια είναι ότι η amd τους βάζει μαζί με τους drivers των καρτών γραφικών της αλλά αυτό δεν ισχύει με την nvidia που βλέπω να έχεις.
vaggelisp7406 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 της κάρτας γραφικών; Δεν βγάζει νόημα αυτό. Για τη mobo είναι αυτοί οι drivers. Η αλήθεια είναι ότι η amd τους βάζει μαζί με τους drivers των καρτών γραφικών της αλλά αυτό δεν ισχύει με την nvidia που βλέπω να έχεις. Μητρικης ηθελα να πω,λαθος.. τους εβαλα και παλι τιποτα τα ιδια..Να σε ρωτησω,η σωστη διαδικασια ειναι να βαλω μονο του τον ssd χωρις αλλον δισκο πανω,απο το bios να βαλω την επιλογη σε achi mode Και αφου εχω τους drivers σε ενα usb οταν μου βγαλει την επιλογη για να διαλεξω δισκο για την εγκατασταση να πατησω επιλογες για πρωχωρημενους και εκει να φορτωσω τους drivers και μετα να προχωρησω στην εγκατασταση των windows?
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μητρικης ηθελα να πω,λαθος.. τους εβαλα και παλι τιποτα τα ιδια..Να σε ρωτησω,η σωστη διαδικασια ειναι να βαλω μονο του τον ssd χωρις αλλον δισκο πανω,απο το bios να βαλω την επιλογη σε achi mode Και αφου εχω τους drivers σε ενα usb οταν μου βγαλει την επιλογη για να διαλεξω δισκο για την εγκατασταση να πατησω επιλογες για πρωχωρημενους και εκει να φορτωσω τους drivers και μετα να προχωρησω στην εγκατασταση των windows? Όχι, ούτε καν τόσο περίπλοκο. Καταρχήν για ssd πρέπει να βάλεις Windows 7 για να έχεις TRIM κλπ. Καλύτερα, άσε για την εγκατάσταση μόνο τον ssd στο σύστημα. Βάλε το DVD των Windows 7, κάνε επανεκκίνηση, μπες στο BIOS και σιγουρεύσου πως είναι ενεργοποιημένο το AHCI. Ξεκίνα την εγκατάσταση των windows 7 και στο σημείο των δίσκων κάνε format στον ssd και προχώρα την εγκατάσταση. Τα windows 7 θα βάλουν μόνα τους τους σωστούς drivers και επειδή είναι φτιαγμένα για ssd θα τροποποιήσουν ανάλογα το σύστημα για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις που μπορεί να σου προσφέρει ένας τέτοιος γρήγορος δίσκος.
vaggelisp7406 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αυτο εκανα αλλα ταχυτητα εγγραφης δεν ξεπερναει τα 80mb/s
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Αυτο εκανα αλλα ταχυτητα εγγραφης δεν ξεπερναει τα 80mb/s πρόλαβες και ξαναέκανες format;
vaggelisp7406 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οχι δεν εκανα format αλλα αυτη την διαδικασια ακολουθησα
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Οχι δεν εκανα format αλλα αυτη την διαδικασια ακολουθησα Ο δίσκος έχει το τελευταίο firmware; Δηλαδή το 1.33 που έβαλα και εγώ χτες στον δικό μου; Εγώ πάντως βγάζω αυτά(το πρώτο δες μόνο): Ωχ, έχω την εντύπωση πως ξέρω τι είναι και αν είναι αυτό θέλει rma ο δίσκος. Μπορεί να είναι προβληματικό μοντέλο με Flash DIE Size 64GB αντί για 32GB που είναι το κανονικό. Ο δίσκος είναι ο 60GB; Κατέβασε το OCZ Toolbox και δες μέσα από αυτό το μέγεθος του Flash DIE Size.
vaggelisp7406 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ναι το εκανα.. εγω βγαζω κατα σειρα read 230.3#223.3#26.83#133.3 και write 81.47#81.42#68.24#81.10
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 έκανα ένα edit πιο πάνω και δεν ξέρω αν το είδες: Ωχ, έχω την εντύπωση πως ξέρω τι είναι και αν είναι αυτό θέλει rma ο δίσκος. Μπορεί να είναι προβληματικό μοντέλο με Flash DIE Size 64GB αντί για 32GB που είναι το κανονικό. Ο δίσκος είναι ο 60GB; Κατέβασε το OCZ Toolbox και δες μέσα από αυτό το μέγεθος του Flash DIE Size. Ακόμα πες μου αυτά: Το μέγεθος του δίσκου Τι mm flash έχει (34 ή 25) Τι firmware έχει τώρα Πόσο είναι το Flash DIE Size (μέσω του OCZ Toolbox)
vaggelisp7406 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 60gb ειναι ο δισκος 1.33 firmware και 32gb flash DIE Size
Plutomania Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 60gb ειναι ο δισκος 1.33 firmware και 32gb flash DIE Size Ωραία, πολύ ωραία. Άρα είναι θέμα του λειτουργικού τότε. Θα σε βοηθήσω περισσότερο αύριο. Πάντως δοκίμασε ένα νέο format όπως είπα και παραπάνω μήπως και γίνει κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.