Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PC

Γιαννιώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχω ένα προβληματάκι

Ο υπολογιστής έχει windows xp και είναι σχετικά παλιός(ram 512, intel pentium 3 ghz)

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ADVANCED SYSTEM CARE. EINAI FREEWARE KAI ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. ΕΤΣΙ, ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ (ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ) ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ (1 ΜΕ 1,5 ΩΡΑ)

ΚΑΘΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ WINDOWS ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΣΠΑΣΜΕΝΑ (WINDOWS GENUINE)

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΖΑ ΟΘΟΝΗ ΟΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ WINDOWS, ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ , ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ WINDOWS. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δημοσ.

φορματ για να εισαι σιγουρος, αν εχεις πραγματα μεσα πανε σε εναν φιλο σου κανε ενα cd linux, κανε boot με αυτο βαλε τα πραγματα σου σε ενα φλασακι η αν εχεις καποιον εξωτερικο σκληρο δισκο (μπορεις να τα βαλεις και σε cd/dvd)

απορια, αφου δεν μπορεις να μπεις μεσα απο εκεινο τον υπολογιστη, πως εγραψες εδω ? ρωταω γιατι αν εχεις και αλλον υπολογιστη θα μπορουσες να βαλεις εκει τον σκληρο και να προσπαθησεις να τον φτιαξεις......

Δημοσ.

Κατ' αρχήν θα σε παρακαλούσα να μην γραφεις με CAPS LOCK (για πολλούς και διαφορους λόγους...)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ?

Ναι, γνωρίζω ότι για να φτιαχτεί θέλει format. ^_^

Δημοσ.

ice25 απο safe mode δεν μπαινει το δοκιμασα

dimitris_pa μπηκα απο αλλο pc, για το format εχω εναν φιλο που εχω ξανακάνει

nilosgr ευχαριστω για ποιο λόγο ομως εννοω ξερεις τι εχει παθει?

Δημοσ.

Γιατί αυτά τα προγράμματα δεν αρκεί μονό να τα τρέξεις ,πρέπει να ξέρεις και τι θα τα αφήσεις να πειράξουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...