Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 13/10/2024 στις 7:09 ΜΜ, johnyboy είπε

Με τον κλασικό τρόπο (θειος), ή με συνδρομή νόβα ΟΤΕ κλπ από Ελλάδα 

Θέλω να μάθω τον κλασικό τρόπο 😂

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω ερώτηση γιατί είναι πολλά τα χρόνια και δε θυμάμαι. Ήρθε η αδερφή μου πρόσφατα από Ελλάδα στην Κύπρο για δουλειά,ως τώρα την πλήρωναν με επιταγή αλλά θα αλλάξει αυτό και θα γίνει μέσω τραπεζης και για να ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα της ζήτησαν αριθμό κοινωνικών ασφάλισεων και η λογίστρια από τη δουλειά ,της είπε ότι χρειάζεται το yellow slip για να της τον εκδώσει ,ενώ δουλεύει ήδη 2 μήνες εκεί.

Εγώ αν θυμαμαι καλά ,τον αριθμό κοινωνικών ασφαλίσεων μου τον είχαν δώσει από τη δουλειά πριν βγάλω το yellow slip. 

Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο ;

Επεξ/σία από manossynt
Δημοσ.
7 ώρες πριν, manossynt είπε

Παιδιά έχω ερώτηση γιατί είναι πολλά τα χρόνια και δε θυμάμαι. Ήρθε η αδερφή μου πρόσφατα από Ελλάδα στην Κύπρο για δουλειά,ως τώρα την πλήρωναν με επιταγή αλλά θα αλλάξει αυτό και θα γίνει μέσω τραπεζης και για να ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα της ζήτησαν αριθμό κοινωνικών ασφάλισεων και η λογίστρια από τη δουλειά ,της είπε ότι χρειάζεται το yellow slip για να της τον εκδώσει ,ενώ δουλεύει ήδη 2 μήνες εκεί.

Εγώ αν θυμαμαι καλά ,τον αριθμό κοινωνικών ασφαλίσεων μου τον είχαν δώσει από τη δουλειά πριν βγάλω το yellow slip. 

Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο ;

Πρώτα είχα βγάλει το yellow slip. Ημουν υπάλληλος και στο τέλος του πρώτου μήνα έμαθα τον αριθμό κοιν. ασφαλίσεων μου. Νομίζω, δεν παίρνω όρκο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Οι μισθοί αυτή τη στιγμή στη Κύπρο με το κόστος ζωής που έχει ως χώρα ( μη ξεχνάμε ότι η ακρίβεια είναι παντού και γενική) πως είναι

Έχει κάποια πράγματα πιο φτηνά αλλά και άλλα πολύ πιο ακριβά από εδώ. Το θέμα ότι και από θέμα ασφάλειας και εκεί καταρρέει.

Δημοσ.
1 hour ago, vasilisspyder said:

Έχει κάποια πράγματα πιο φτηνά αλλά και άλλα πολύ πιο ακριβά από εδώ. Το θέμα ότι και από θέμα ασφάλειας και εκεί καταρρέει.

Τι εννοείς; Σε ποια "ασφάλεια" αναφέρεσαι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, wizzy είπε

Τι εννοείς; Σε ποια "ασφάλεια" αναφέρεσαι;

Από λαθρομετανάστες και σε μια πόλη είχαν περάσει και είχαν σπάσει αυτοκίνητα...και η αστυνομία δεν κάνει απολύτως τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και μένω κοντά στο Πουρνάρα, δεν έχουμε θέμα. Τις περισσότερες φασαρίες τις κάνουν ντόπιοι πιτσιρικάδες 

Επεξ/σία από johnyboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...