Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Η Αurora, το νέο δοκιμαστικό κανάλι που προστέθηκε πρόσφατα στον κύκλο εκδόσεων του Firefox φαίνεται πως δεν τυχαίνει της ανταπόκρισης που θα περίμεναν οι άνθρωποι της Mozilla. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από ένα tweet υπαλλήλου της εταιρείας, με το οποίο καλεί «περισσότερους χρήστες» να δοκιμάσουν την έκδοση Αurora και τα νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στον Firefox 5, «όπως το CSS3 Animation».

post-59623-0-42058400-1303886369_thumb.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι ο Firefox Aurora είναι η δοκιμαστική έκδοση του browser στην οποία εισάγονται τα νέα χαρακτηριστικά που πρόκειται να συμπεριληφθούν στην επόμενη σταθερή έκδοση, αποτελεί ένα στάδιο πριν την beta και μπορεί κανείς να τον κατεβάσει στη διεύθυνση firefox.com/channel.

Link.png Site: tomsguide.com

Δημοσ.

E, να το διαφημίσουν περισσότερο, πως κάνει για το Ubuntu 11.04 η Canonical ; Ετσι. Ενα "Test the new and more exciting Firefox 5 beta". Και στο site και μέσα στον Firefox. Εαν θέλουν, όλα γίνονται.

Δημοσ.

Απ'την άλλη πάλι... Ο μέσος χρήστης δε γνωρίζει πως να χρησιμοποιεί διαφορετικά προφίλ. Δεν είναι τόσο απλή η διαδικασία.

Κι ένα μπλογκάκι σαν του Chrome, απλό, λιτό και καθαρογραμμένο, θα ήταν ότι πρέπει. Να ενημερώνει για τις όποιες αλλαγές και ο χρήστης να γράφει το πρόβλημά του σε απλό σχόλιο.

Ωστόσο, ο 5α2 ( Aurora ) και ο 6α1 ( Nightly ) πετάνε... Ήδη πολύ καλύτερες εκδόσεις απ΄την 4. Πολλές διορθώσεις έχουν υποστεί. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον την οποία δεν έχουν υλοποιήσει ακόμη δραματικές αλλαγές ή εξ΄ολοκλήρου νέες, παρά μόνο διορθώσεις... Εγώ τον χρησιμοποιώ ως τον προεπιλεγμένο, βασικό μου φυλλομετρητή και ουδέν πρόβλημα.

2 προφίλ... Ένα για την x86 και ένα για την x64. H 4 δεν υπάρχει καν εγκατεστημένη στον υπολογιστή μου.

Δημοσ.

Πάτα about:support στη γραμμή διευθύνσεων ώστε να δεις επ΄ακριβώς ποια έκδοση έχεις. Στο τέλος δείχνει αν όλα τρέχουν κανονικά περί της επιτάχυνσης υλικού, επίσης.

Δημοσ.

τον aurora δεν τον χρησιμοποιουν γιατι οι περισσοτεροι χρησιμοποιουμε την nightly x64 και στην aurora δεν δινουν επιλογη για χ64 ,οπως και στην stamble και στην beta.

o λογος πιθανον να ειναι λογω adobe flash που ακομα δεν εχει ασχοληθει ακομα σοβαρα με χ64.

παντως εγω χρησιμοποιω εδω και καιρο minefield[nightly]x64 σαν βασικο browser χωρις κανενα προβλημα,μιας και οι εκδοσεις flashx64 οσο και java x64[ie,firefox]με καλυπτουν πληρως σε αρμονια με το λειτουργικο μου[w7 x64 ultimata].

Δημοσ.

τα ιδια και εγω οπος και ο xolloth , αν και σε καπιες σιλιδες (chatroulet,youhot...) εχει προβλημα..

αλλα μικρο το κακο, για αυτο εχω γκαβατζα και εναν opera :rolleyes:

Δημοσ.

Ο Aurora είναι ο μόνος browser που δεν μπορώ να δω ούτε για 2 λεπτά απο την θολούρα,και δεν διορθώνεται :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...