nas100 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΆ..ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ MAC ..ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΆΣΩ ΈΝΑ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΡΈΧΕΙ ΜΌΝΟ ΣΕ WINDOWS ..ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΩ ΤΑ WINDOWS Η ΓΊΝΕΤΕ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΆΛΛΟ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΆΣΩ ΣΤΑ MAC? Sent from my Desire HD using Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redcom7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μπορείς με πολλούς τρόπους .ο ένας είναι το crossover και δοκίμασε και parallels Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΆ..ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ MAC ..ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΕΡΆΣΩ ΈΝΑ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΡΈΧΕΙ ΜΌΝΟ ΣΕ WINDOWS ..ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΩ ΤΑ WINDOWS Η ΓΊΝΕΤΕ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΆΛΛΟ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΆΣΩ ΣΤΑ MAC? Sent from my Desire HD using Insomnia App Σε παρακαλώ φρόντισε να μην χρησιμοποιείς μόνο κεφαλαία αλλά και πεζά γιατί αλλιώς το μήνυμά σου θα διαγραφεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.