estenough Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κάνω μια έρευνα για τιμές ενοικίασης σπιτιού, επειδή σκοπεύω να μετακομίσω μετά το καλοκαίρι και θέλω να δω περίπου που κυμαίνονται. Αν κάποιοι απο εσάς μένετε σε ενοίκιο και θέλετε να πειτε 2-3 πράγματα σχετικά με περιοχή (καθώς και τα υπέρ και κατά που βρίσκετε) και το πως είναι το σπίτι (τετραγωνικά, δωμάτια, κατάσταση, a/c, αυτόνομη θέρμανση, ασανσέρ, αποθήκη, παρκινγκ κλπ κλπ) έτσι ώστε να πάρω κάποιες πληροφορίες θα ήταν σούπερ. Ενδεικτικά τώρα μένω Πειραιά. το σπίτι έιναι περίπου 85τμ, με 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι τραπεζαρία ενιαία, ενα μπάνιο. Είναι διαμπερές με άνετα μπαλκόνια, έχει αυτόνομη θέρμανση, a/c δικά μας, 3ος όροφος με ασανσέρ. Δεν έχει παρκινγκ ή αποθήκη, αλλά κοινόχρηστο υπόγειο σε καλή κατάσταση χωρίς σαβούρα μέσα. Βρίσκεται μπροστά σε πλατεία με παιδική χαρά, αλλά ο θόρυβος δεν είναι καθόλου ενοχλητικός. η τιμή του είναι 500 + ~40 κοινόχρηστα. είναι κατασκευής 1990 αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Περιοχή αδιάφορη Ευχαριστώ όσους απαντήσουν.
estenough Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Λες να μην έχω ψάξει στην χρυσή ευκαιρία?? Περισσότερο ρώτησα για να μάθω πληροφορίες που ίσως να μην ξέρω για κάποιες περιοχές. p.s τώρα σχετικά με την απάντηση σου, χωρίς να σε ξέρω και να έχω κάτι μαζί σου την βρίσκω εντελώς άκυρη. Εγώ μπορεί να ψάχνω για λάθος τύπο σπιτιού σε λάθος περιοχή (π.χ να θέλω μονοκατοικία σε περιοχή που έχει μόνο 6όροφες πολυκατοικίες...)
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Λες να μην έχω ψάξει στην χρυσή ευκαιρία?? Περισσότερο ρώτησα για να μάθω πληροφορίες που ίσως να μην ξέρω για κάποιες περιοχές. p.s τώρα σχετικά με την απάντηση σου, χωρίς να σε ξέρω και να έχω κάτι μαζί σου την βρίσκω εντελώς άκυρη. Εγώ μπορεί να ψάχνω για λάθος τύπο σπιτιού σε λάθος περιοχή (π.χ να θέλω μονοκατοικία σε περιοχή που έχει μόνο 6όροφες πολυκατοικίες...) και η δικια σου ηταν ακυρη αν το καλοσκευτεις uno δεν δινεις παραμετρους duo τι σημαινε δεν σε νοιαζει που [πηγαινε σε ενα νησι π.χ] και αλλα περισσοτερο για στατιστικη ερευνα ακουγεται το τοπικ παρα για ερευνα αγορας
estenough Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παραμέτρους δίνω με βάση το σπίτι που ήδη μένω, σύμφωνα με την περιγραφή που κάνω. Περιοχή εννοούσα εντός Αττικής γύρω απο Αθήνα και παραδέχομαι οτι ήταν παράλειψη που δεν το έγραψα. τώρα δεν με ενδιαφερει αν καποιος μου πει για αιγάλεω ή χαλάνδρι ή ηλιούπολη, γιαυτό και έγραψα περιοχή αδιάφορη. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καλό σπίτι σε καλή τιμή, αλλά να γίνεται πανικός απο αυτοκίνητα σε καθημερινή βάση ή να έχει μπαράκια που να βαράνε όλο το βράδυ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κινηθώ άνετα ή να κοιμηθώ το βράδυ.... Αυτό δεν θα ήταν στις προτιμήσεις μου. Δεν είναι στατιστική έρευνα, αλλά έρευνα αγοράς. Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα.
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καλό σπίτι σε καλή τιμή, αλλά να ΜΗΝ γίνεται πανικός απο αυτοκίνητα σε καθημερινή βάση fixed δεν ειναι μονο αυτοι οι παραμετροι υπαρχουν και αλλοι υγ στα ανατολικα προσαστια ειναι καλυτερα για ηρεμια Υ.γ 2. οι κατοικιες πισω απο το mall ειναι και αυτες καλες αλλα ακριβες για νοικι
slygeo87 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σου. Ούτως ή άλλως στη χρυσή ευκαιρία μπορείς να κάνεις αναζήτηση με τα κριτήρια που εσύ θα ορίσεις. Όσο για τη φασαρία, δε ξέρω, φαντάζομαι προάστια είναι καλύτερα. Αν έχεις αυτοκίνητο ίσως ζοριστείς να το παρκάρεις στο κέντρο.
estenough Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Γιατί πρέπει να υπάρχει πρόβλημα; Στην χρύση ευκαιρία ο καθένας ζητάει ότι θέλει. Μπορεί να βρεις 2 παρόμοια σπίτια στην ίδια περιοχή και ο ένας να ζητάει 500 και ο άλλος 700. Κάποιο απο τα 2 ή είναι υπερτιμημένο ή χαμηλό λόγω κάποιας αρνητικής ιδιαιτερότητας. Γιατί όμως σου φαίνεται τόσο περίεργο κάτι τέτοιο... εδώ γίνονται τεράστιες αναλύσεις για πράγματα όπως ενα laptop ή ένα κινητό, γιατί να μην γίνει και μια συζήτηση για κατι πιο σημαντικό όπως αυτό το θεμα; τώρα αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει αυτό ας μην συμμετέχει. Όσο αφορά το πρωτο σου ποστ και την απάντηση μου σε αυτό, η άποψη μου για τέτοιο στυλ απαντήσεων (www.gr, google it, κλπ) είναι καλύτερα να μην δίνονται... ή αν δωθούν να είναι σε κάποιο χιλιοειπωμένο θέμα.
kage Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις ευκολα κατι παρομοιο με θεα σε αυτα τα χρηματα(εστω την πλατεια).ισως σε ανατολικη ή δυτικη αττικη να βρεις αλλα δεν νομιζω να εχουν πεσει τοσο οι τιμες. τα υπολοιπα ειναι σχετικα οπως π.χ. -να βρεις σε περιοχη με προβλημα παρκινγκ,δικια σου θεση. -εαν το νεο σπιτι θα ειναι μακρια απο δουλεια σου και τα εξοδα θα πηγαινουν σε βενζινες αντι να πηγαιναν σε καλυτερο σπιτι. -ηχομονωση ειναι κατι που δυσκολα θα το βρεις.ισως αν πηγαινεις στον γειτονα ή στον απο πανω/κατω και του πεις βαλε στο τερμα tv ή μουσικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.