Προς το περιεχόμενο

Πιθανή διαρροή προσωπικών στοιχείων των χρηστών του PlayStation Network

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το αγαπημένη είναι λάθος έκφραση... απλά εμπιστεύομαι την Samsung γιατι ότι έχω πάρει απο εκεί έχει βγεί καλό.Δέν γράφω παραπάνω γιατι θα βγώ off topic.

Και όσοι νομίζετε οτι τα στοιχεία σας στο Facebook τα βλέπουν ΜΟΝΟ οσοι εσείς θέλετε:

http://www.gugoo.gr/2011/05/facebook-wikileaks.html#more

Είστε βαθιά νυχτωμένοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Μ αρεσει που λες θα σταματησεις, αλλα τα edit πηγαινουν βροχηgrin.png

Οκ,αφου θελεις να το συνεχισουμε.

Δεν εχω facebook. Γιατι πρεπει να υποστω τα ιδια με αυτους που εχουν, επειδη η sony εχει δικτυο σαν ελβετικο τυρι?

Οσο για το ποιος ειναι νυχτωμενος,στο απεδειξα στα προηγουμενα ποστ, με την ιδια τη sony να αναιρει τα λεγομενα της και να βγαζει ανακοινωση σημερα με αυτα που σου ελεγα χτες.

Σχετικα με το link που εδωσες, νομιζω πως ειναι ηλιου φαεινοτερο πως προσβαση στα δεδομενα σου εχει το facebook σαν facebook και οποιες εταιριες/οργανισμοι συνεργαζονται με αυτο, δεν ανακαλυψες την Αμερικη.

Μ αρεσει που λες θα σταματησεις, αλλα τα edit πηγαινουν βροχηgrin.png

Οκ,αφου θελεις να το συνεχισουμε.

Δεν εχω facebook. Γιατι πρεπει να υποστω τα ιδια με αυτους που εχουν, επειδη η sony εχει δικτυο σαν ελβετικο τυρι?

Οσο για το ποιος ειναι νυχτωμενος,στο απεδειξα στα προηγουμενα ποστ, με την ιδια τη sony να αναιρει τα λεγομενα της και να βγαζει ανακοινωση σημερα με αυτα που σου ελεγα χτες.

Σχετικα με το link που εδωσες, νομιζω πως ειναι ηλιου φαεινοτερο πως προσβαση στα δεδομενα σου εχει το facebook σαν facebook και οποιες εταιριες/οργανισμοι συνεργαζονται με αυτο, δεν ανακαλυψες την Αμερικη.

Καλά εντάξει ούτε εγώ έχω facebook και συμφωνώ με αυτά που λές και επαναλαμβάνω οτι δεν υπερασπίστηκα την Sony.Απλώς λέω οτι αν είσαι έξυπνος χρήστης και λαμβάνεις και απο μόνος σου μέτρα προφύλαξης των λογαριασμών σου δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν Hacker.

Οκ ρε Παίδες... το οτι καθυστέρησαν για να σιγουρευτούν τι ακριβώς έχει γίνει για να δώσουν μια ολοκληρωμένη απάντηση στον κόσμο σχετικά με του τί έγινε είναι λάθος?Έτσι κάνει κάθε σοβαρή εταιρία και για εμένα είναι πολύ καλό που το έκαναν και στο κάτω κάτω όταν πάς σε ενα μαγαζί και κάνεις μια αγορά με την κάρτα σου η κάθε ταμίας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να πάρει όλα τα στοιχεία της κάρτας σου....

Νομίζετε δηλαδή οτι το Facebook είναι ασφαλές και δεν μπορεί να το Hackarei κάποιος και να δεί όλα τα στοιχεία?η το email?

Ας το χακάρει όποιος μπορεί το FB, το άμαζον, το twitter. Αν τα καταφέρει φυσικά. To facebook ποτέ δεν κράτησε μυστική ούτε την τοποθεσία των σέρβερ όπως άλλες εταιρίες (βλ. Wal Mart). Αλλα και να πάρουν απο το FB δεν θα πάρουν πιστωτικές κάρτες. (ΔΕς ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)

Απο τη στιγμή που πάς και τα βγάζεις όλα στη φόρα στο Face και στο twitter η και εγώ δεν ξέρω που δέν μπορείς να παραπονιέσαι επειδη Hackaran τη Sony και είδαν οτι το username Daemonos ανοίκει στον Γιώργο μαζί με το Email...σιγά! και απο το Insomnia μπορείς να το δείς.

Εδώ αγοράζεις απο Site και βάζεις μέχρι και τη διεύθυνση του σπιτιού σου!!!

Επίσης είδαν πιστωτικές κάρτες(δες τα νέα στην αρχική σελίδα) επίσης διεύθυνση και password όπως σου είπα και πρίν. Και κοίτα επίσης λίγο τον κανονισμό PCI DSS να δείς τί υποχρεούται να κάνει ενας Merchant σαν την Sony. Δεν καταλαβαίνεις μάλλον οτι για το facebook δεν υπάρχει νόμος, δεν σε προφυλάσει κανείς αλλα για την Σονυ υπάρχει.

Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις οτι και απο ΜΟΝΟΣ σου πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου απο τη στιγμή που ασχολείσαι με το διαδίκτυο? βάλε ξεχωριστή κάρτα για ηλεκτρονικές αγορές και βάζε συγκεκριμένο ποσό κάθε φορά όσο θέλεις να δώσεις, και σε σχέση με το περιστατικό αλλαξε τους κωδικούς σου αν είναι ίδιοι με το PSN και τώρα που θα επανέλθει βάλε εκει διαφορετικό. Τόσο δύσκολο είναι μονο βγαίνουμε τώρα όλοι κακόβουλοι και λέμε.... Εντάξει δεν λέω οτι έπρεπε να γίνει, για ΚΑΝΕΝΑ λόγο δεν έπρεπε αλλα αυτοί που ξέρουν να προφυλάσσονται δεν έχουν να φοβούνται και δεν έχουν επιπτώσεις.Και το 30 μέρες ΔΩΡΕΑΝ PSN δεν με χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ!!! στην ουσία ξέρεις πόσα "λεφτα" σου δίνουν με αυτό? ολη μέρα θα είναι ανοιχτό το PS3 μου να κατεβάζει!

Βάζεις εσύ ξεχωριστή κάρτα για κάθε συναλλαγή που κάνεις σε ένα ταμείο σουπερ μάρκετ οπως είπες πριν οταν δίνεις στην ταμία σου την κάρτα να την πάει στην Reception να την περάσει απο το μηχάνημα? Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να σου κλέψει μια Receptionist την κάρτα? Δεν χρειάζεται πολύ κόπο αλλα τρόπο. 1 Μολύβι, 1 χαρτί και αυτό ήταν. Κάνει όσες συναλλαγές θέλει χωρίς να ξέρεις απο που σου ήρθε.

Και ξαναλέω μια πρόταση που είπα πιο πρίν. "Δεν καταλαβαίνεις μάλλον οτι για το facebook δεν υπάρχει νόμος, δεν σε προφυλάσει κανείς αλλα για την Σονυ υπάρχει." Γιατί θα πρέπει να προφυλαχτώ εγώ όπως λές για μαλακίες που μπορεί να γίνουν στην Sony?Eγώ προσωπικά θα προφυλαχτώ όσο μπορώ για να μην γίνει η διαρροή απο μένα.

Το γνωρίζεις οτι είανι πιο πιθανό να σου κλέψουν την πιστωτική μέσω Keylogger παρα εισβάλλοντας σε σερβερς πιστοποιημένων εταιριών? Όλα αυτά απο το 2004. Ο καιρός που η πιστωτική κάρτα ήταν επικινδυνη στο Ίντερνετ έχει περάσει απλά στην Ελλάδα έχει μείνει το κατάλοιπο αυτό ακόμη.Στην Αγγλία καμία σοβαρή τράπεζα δεν έχει προπληρωμένες κάρτες. Τώρα όταν μια εταιρία σαν την Sony κάνει αυτήν την μαλακία λογικό είναι όλοι να αρχίσουν να σκεφτονται πάλι την πιστωτική τους κάρτα όλοι.

Το αγαπημένη είναι λάθος έκφραση... απλά εμπιστεύομαι την Samsung γιατι ότι έχω πάρει απο εκεί έχει βγεί καλό.Δέν γράφω παραπάνω γιατι θα βγώ off topic.

Και όσοι νομίζετε οτι τα στοιχεία σας στο Facebook τα βλέπουν ΜΟΝΟ οσοι εσείς θέλετε:

http://www.gugoo.gr/2011/05/facebook-wikileaks.html#more

Είστε βαθιά νυχτωμένοι...

Δεν πα να τα βλέπει κ ο θεός ο ίδιος? Χακερς πάντως που δεν ξέρεις αν είναι άξιοι εμπιστοσύνης και να μου κάνουν κακό δεν θα τα δούν. Ενω τον Assange τον παω με 1000,χτες έπεσε στα μάτια μου. Δεν πα να ταβλέπει κ η ελληνική κυβέρνηση. Δεν εχω τίποτα να κρύψω. Αλλα όχι, για κακόβουλες ενέργειες δεν θα τα δώσω αβέρτα κουβέρτα. Δεν με νοιάζει αν η google, apple πέρνουν το location μου το είπα και σε άλλο πόστ (ψαξε με) και δεν με νοιάζει αν το χρησιμοποιούν αρκεί να μου δίνουν καλές υπηρεσίες. Όμως οταν εμπλέκονται άλλα πράγματα νομίζω αλλάζει το ΄θέμα. Ναι είναι κάποιοι που τρελαίνονται με αυτά αλλα απο την εμπειρία μου θέλω να πιστεύω οτι οι περισσότεροι ΄χέστηκαν αν το FB χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς. Εδώ η NHS (National Health Service UK) χρησιμοποιεί τα στοιχεία των χρηστών για έρευνες. Το FB Θα με πειράξει?

Καλά εντάξει ούτε εγώ έχω facebook και συμφωνώ με αυτά που λές και επαναλαμβάνω οτι δεν υπερασπίστηκα την Sony.Απλώς λέω οτι αν είσαι έξυπνος χρήστης και λαμβάνεις και απο μόνος σου μέτρα προφύλαξης των λογαριασμών σου δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν Hacker.

Και ξαναλέω όπως και πιο πάνω, γιατί θα πρέπει όταν υπάρχουν νόμοι να κοιτάω εγώ να προφυλαχτώ όσο πιο πολυ μπορώ? Δηλαδή όταν δινεις τα στοιχεία σου στο δημόσιο μετά πας και τα καίς για να μην τα δεί κανείς αλλος?

Και πάλι δεν κατάλαβες.... εσύ δηλαδή την κάρτα που σου βάζουν το μισθό και έχεις όλα σου τα χρήματα εκεί την χρησιμοποιείς και για ηλεκτρονικές αγορές κτλ κτλ?? Αυτό που λέω είναι οτι κατ εμέ θα πρέπει να έχεις ξεχωριστή κάρτα για αυτά έτσι ώστε όταν κάνεις μια ηλεκτρονική αγορά η όταν πάς στο super όπως λές να βάζεις συγκεκριμένο ποσό μέσα. Ο κάθε Hacker που θα πάει και θα σου κλέψει τα στοιχεία να ΜΗΝ μπορεί να σου πάρει όλα τα χρήματα ( προφανώς γιατι θα είναι σε άλλη κάρτα ) αλα να πάρει ψίχουλα έως και τίποτα...

Μπορεί όλοι οι Hackers να το κάνουν απο hobby η να υπάρχουν και καλοί δέν λέω... αλλα ποιός είδε το μέλι και δεν δοκίμασε, δέν πιστεύω να έχουν την ευκαιρία να πάρουν αρκετά χρήματα και να μήν το κάνουν... όσο καλός και να είσαι.

Άσχετα με τη Sony και την κάθε Sony ΠΟΤΕ δεν είσαι 100% προστατευμένος.

Με την ίδια λογική γιατί το Fb και οποιοδήποτε τέτοια υπηρεσία να χρησιμοποιεί τα στοιχεία σου για διαφημιστικούς σκοπούς ΧΩΡΙΣ να σου δίνει μερίδιο απο τα διαφημιστικά κέρδη? το ίδιο πράγμα είναι φίλε μου. Εγώ είμαι γεννημένος το 83 και στην πορεία της ζωής μου ως τώρα είδα και έζησα να γεννιούνται και να εξελίσσονται τα κινητά, το Facebook και όλα αυτά...

Πραγματικά ΚΑΚΩΣ που έγινε αυτό με την SONY και συμφωνώ οτι θα έπρεπε να έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας.Η νομοθεσία υπάρχει και θα πληρώσει η Sony μεγάλο πρόστιμο πίστεψέ με αλλα απο εκεί και πέρα γιατί να πειράξει κάποιον που ο χάκερ είδε οτι π.χ. το Daemonos ανήκει στο Γιώργο απο τη στιγμή που μπορέι να τα βρεί απο οπουδήποτε αλλού? ακόμα και τα στοιχεία της κάρτας. Και εσύ που ξέρεις οτι μέσω FB δεν μπορούνε να κλέψουν την κάρτα σου?τους έχεις τόση εμπιστοσύνη? όλα είναι αλυσίδα αρκεί να ξέρεις να κινηθείς.Φυσικά και τους πιο πολλούς δεν τους πειράζει γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι να βρούν γκόμενα η τα κοριτσάκια να δείξουν τον κώλο τους μπάς και πάρουν κάνα καλό Comment ή Like...

Και ναί ακόμα και με νόμους θα πρέπει να προφυλαχθείς γιατί νόμοι υπάρχουν αλλα δεν τηρούνται φίλε μου και οι νόμοι έχουν "παραθυράκια".

Επειδή νομίζεις οτι είσαι ασφαλής απο το FB εγώ με το όσο μυαλό διαθέτω θα σου πώ το εξής: Facebook -> email,Home adress, location -> PayPal, Ebay κτλ -> Your Credid Card. Τόσο απλό. όπως έγινε και με την Sony...

Επειδή νομίζεις οτι είσαι ασφαλής απο το FB εγώ με το όσο μυαλό διαθέτω θα σου πώ το εξής: Facebook -> email,Home adress, location -> PayPal, Ebay κτλ -> Your Credid Card. Τόσο απλό. όπως έγινε και με την Sony...

Μισό να σου το πω και αλλιώς για να το καταλάβεις.

Το paypal κρατάει και αυτό οικονομικά στοιχεία και μάλιστα πολύ περισσότερα από ότι η sony, σωστά;

Άρα οι "κακοί" hackers το βλέπουν σαν ξερολούκουμο.

Γιατί δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο όπως έγινε με τη sony στο paypal;

Μισό να σου το πω και αλλιώς για να το καταλάβεις.

Το paypal κρατάει και αυτό οικονομικά στοιχεία και μάλιστα πολύ περισσότερα από ότι η sony, σωστά;

Άρα οι "κακοί" hackers το βλέπουν σαν ξερολούκουμο.

Γιατί δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο όπως έγινε με τη sony στο paypal;

Έγινε τότε που έποιασαν το Mr Wikileaks 8)

Μάλιστα... προφανώς έχεις μπερδέψει τα είδη των επιθέσεων.

Διάβασε εδώ για DDOS attack (<-- αυτό που έγινε στο paypal) και δοκίμασε ξανά να δεις τις διαφορές. :)

Για βοήθεια θα σου πω το εξής:

DDOS attack = σφαλιαριτσές στον πισινό (τύπου: "κακό παιδί! Θα το ξανακάνεις τώρα;")

Κλέψιμο οικονομικών στοιχείων = κατέβασμα παντελονιών και φορμάρισμα (τύπου: "Τι σου κάνω μάνα μου;!") :devil:

• Moderators

DDOS attack = σφαλιαριτσές στον πισινό (τύπου: "κακό παιδί! Θα το ξανακάνεις τώρα;")

Κλέψιμο οικονομικών στοιχείων = κατέβασμα παντελονιών και φορμάρισμα (τύπου: "Τι σου κάνω μάνα μου;!") :devil:

mrgreen.png

Μάλιστα... προφανώς έχεις μπερδέψει τα είδη των επιθέσεων.

Διάβασε εδώ για DDOS attack (<-- αυτό που έγινε στο paypal) και δοκίμασε ξανά να δεις τις διαφορές. :)

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ Εγραψε!!! Θεος!!!

χεχεχε!! :rolleyes:

Ρε συ daemonos εσύ είσαι ο καρατέκα; Σε ποιο ύψος είναι η σχολή και δεν την έχω πετύχει ποτέ όποτε κατεβαίνω από εκεί μεριά;

• Moderators

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...