Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δυστυχώς η sony στήριξε την ασφάλεια του δικτύου της πίσω από το, σκληροτράχηλο ομολογουμένως, PS3 ...όταν αυτό λύγισε, τότε το PSN ήταν πλέον ξεβράκωτο αμπέλι.

Δημοσ.

Πρίν λίγο έδειξαν το παρόν θέμα στις γερμανικές ειδήσεις (για τους γνώστες, στο RTL :mrgreen: ).

Ξεφεύγει πολύ η όλη ιστορία..

• Moderators
Δημοσ.

Μεχρι και ο Skai το εδειξε. Εχει πληροφοριες κανεις σχετικα με τον τροπο με τον οποιο ηταν αποθηκευμενα τα passwords και τα των πιστωτικων καρτων?

Δημοσ.

Πάντως η χασούρα που θα έχει η Sony όταν επαναφέρει το PSN θα είναι πολύ μεγάλη. Ποιος θα εμπιστευτεί ξανά την πιστωτική του κάρτα; Θα προτιμήσει να μην κάνει αγορές...

Δημοσ.

Ακόμα και πρωτοσέλιδο στην εφημεριδα τα Νέα έγινε η είδηση ,77 εκκατομυρια πελάτες έπεσαν θύμα υποκλοπής.

Και ο λόγος που έκλεισε το playstation network ήταν αυτο και όχι κάποια δισλειτουργεια απο επίθεση hackers.

Τα συλυπητηρια μου Sony,αυτα παθαινεις όταν τα βάζεις με τους πελάτες σου και τους hackers

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για την Sony και το PSN και τα fanboys του xbox χαίροντε για κάποιο λόγο λές και παίρνουν ποσοστά..ή ίσως απλά να δικαιολογούν την συνδρομή που πληρώνουν.

Επί του θέματος τώρα, κατά τη γνώμη μου η Sony ώς μεγάλη εταιρία όφειλε να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της και να μας ενημερώση συντομότερα..απο εκεί και πέρα όμως κακά τα ψέμματα κανένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι 100% άτρωτο απο τους hackers, που συμαίνει πολύ απλά ότι θα μπορούσε ο στόχος να είναι και το xbox live..επειδή δεν το επιτέθηκαν ακόμα δεν συμαίνει κι ότι δεν μπορούν να το κάνουν όποτε θελήσουν.

Η Sony και το PSN δέχτηκε επίθεση απο hackers λοιπόν και όχι τυχαίους..και για να αμυνθή και να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της μιας και το σύστημα προστασίας απέτυχε κατέβασε το διακόπτη..φυσικά και ενδέχετε να έχουν κλαπεί προσωπικά δεδομένα απο αυτά τα "καλά παιδιά" όπως πολλοί απο ότι βλέπω τα θαυμάζουν και δεν τους κατακρίνουν..για κάποιο δικό τους λόγο.

Και βέβαια θα θέλαμε όλοι καλύτερα μέτρα ασφαλείας είτε έχουμε ps3 είτε xbox είτε windows.."που εκεί κι αν γίνετε ο χαμός..και κανείς δεν παραπονιέτε.." και στο να πιέσουμε πρός αυτή την κατεύθυνση, αλλά για τις όποιες αδυναμίες των συστημάτων τους..δεν θα απενεχοποιήσω σε καμία περίπτωση τους hackers και τον κάθε εγκληματία που λέει ότι σου λήστεψε το σπίτι επειδή δεν είχες αρκετά μέτρα ασφαλείας..ή έστω απλά επειδή κατάφερε να τα παρακάμψει..

Δημοσ.

Η πιο μεγάλη ξεφτίλα.Εγω δεν έχω αλλα να πω απλώς το ότι έχω απογοητευτεί.Και Γιατί δεν σκέφτεστε το άλλο;Μήπως οι hackers ήταν φίλοι του geohotz?(συγνώμη αν το λέω λάθος)Εγω μυριζομαι λαμογια και ότι θα κάνουν το ps3 επί πληρωμή δεν εξηγείται αλλιώς.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...