Προς το περιεχόμενο

Πιθανή διαρροή προσωπικών στοιχείων των χρηστών του PlayStation Network

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε όλους μπορεί να συμβεί... γιατί πόσες φορές δεν έχουν σπάσει τα Windows? ΑΝΕΤΑ μπορεί να γίνει και στο Xbox.

Είναι πλήγμα για την Sony βέβαια...αλλα τί να κάνεις? εγώ για να αλλάξω κονσόλα δέν αλλάζω. και έτσι και αλλιώς έχω προβλέψει και χρησιμοποιώ 3η κάρτα για αγορές Internet όπου βάζω όσα λεφτά θέλω εγώ να πάρουν...

Συνειδητοποιείς ότι αυτό που γράφεις είναι παντελώς άσχετο με το thread, αλλά δεν έχει και καμία σχέση;

Το ότι έχουν σπάσει τα windows για να μην τα χρησιμοποιούν αυθεντικά, τι σχέση έχει με το Xbox Live; Εδώ μίλάμε για την ασφάλεια δεδομένων στο online network, προφίλ χρηστών κλπ. Με την λογική σου, όποιος έχει windows δηλαδή κινδυνέυει να του κλέψουν ότι στοιχεία έχει;

Το θέμα είναι ότι την συγκεκριμένη στιγμή το Xbox Live υπερτερεί και από θέμα οργάνωσης και περιεχομένου, αλλά προς στιγμήν και από ασφάλεια.., μέχρι να δοκιμάσουν να κάνουν επίθεση σε αυτό. Αν την βγάλει καθαρή, τότε hats off και salute στο Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα η κάρτα μου άντε να έχει μέσα 2.5€. :P

Και εμένα το ίδιο! Πάρτε prepaid visa για αγορές μέσω ίντερνετ για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο σε τέτοιες περιπτώσεις.

ρε παιδιά θυμάτε κανείς όταν αγοράζαμε με την πιστωτική απο το PSN μετά που ερχότανε η ανάλυση του λογαριασμού ποιος μας έλεγε ότι μας χρέωνε την πιστωτική?

Απο την άλλη αν μας κλέψουνε τον αριθμό της πιστωτική θα δεις ότι χρεώσεις θες μέσα.

Ε εντάξει ρε φίλε πού να ξέρω τι πιστωτική έχεις..?

Καλύτερα άλλαξε κωδικό. Σε τέτοια φάση δεν είναι να περιμένεις..

υγ : συνήθως για τέτοιες δουλειές βγάζεις μια prepaid για να μην σου παιχτεί γερή π0Υ$τι@..

οσο περναει ο καιρος τοσο μετανιωνω που πηρα playstation και οχι xbox 360 τα χριστουγεννα(αυτο το killzone 3 μονο μπελλαδες μου εχει προκαλεσει απο τοτε που αρχισα να το ψαχνω)

Και εμένα το ίδιο! Πάρτε prepaid visa για αγορές μέσω ίντερνετ για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο σε τέτοιες περιπτώσεις.

ow yes prepaid FTW. οτι κ να γινει ουσιαστικος κυνδινος μηδενικος.

οι anonymous αρνουνται οτι εχουν σχεση με το συμβαν. Αλλοστε οι χακερς αυτου του είδους θέλουν το κοινο με το μέρος τους .. Το να ρίξουν το psn στρεφει τους users εναντιον τους. Μπορουν να βλάψουν την sony με χιλιαδες αλλους τροπους οχι ετσι

We just got f@cked in the @ss!!

Ναί ναί... No greeklish.....

τωρα τρεχα να προλαβεις την τραπεζα μην κλεισει....!!!

Τι να πω. Μαζι με τη Sony, νιωθω κι εγω ξεβρακωτος που εδωσα στοιχεια πιστωτικης για το PSN.

Η απολυτη ξεφτιλα, καλα τα ειπε ενας φιλος οτι η Sony κοιταει πιο πολυ να προστατεψει τα firmware της παρα εμας.

μαλλον και συ πρεπει να αρχισεις να περπατας προς την τραπεζα νομιζω! :X

εγω παιδια δν εχω να φοβηθω τιποτα γιατι ουτε καρτα ειχα βαλει στο psn oυτε πιστοτικη τωρα αν μου κλεψανε το user name & το pass ε θα αλαξω pass και την κρυφη λεξη που μενω δν ειχα βαλει ποτε οποτε δν ανοισηχω.

καλα ελεγα οταν αγορασα το ps3 μου οτι ειναι η πρωτη και η τελευτα φορα που περνω παιχνιδομηχανη 405 ευρω μου πηρε η sony και ειναι σουροτηρι το security τους το service tους & η παρανομη εγγυση τους

καποτε καμαρωναμε για αυτην την ετερεια ελπιζω το παθημα να τους γινει μαθημα και να σοβαρεφτουν λιγακι σε πελατες απευθηνονται οχι σε ζωα

Παρα τα ορθογραφικα εγω παταω +!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Η SONY!!!!

οι anonymous αρνουνται οτι εχουν σχεση με το συμβαν. Αλλοστε οι χακερς αυτου του είδους θέλουν το κοινο με το μέρος τους .. Το να ρίξουν το psn στρεφει τους users εναντιον τους. Μπορουν να βλάψουν την sony με χιλιαδες αλλους τροπους οχι ετσι

ΣΩΣΤΟΣ! :mellow:

τωρα τρεχα να προλαβεις την τραπεζα μην κλεισει....!!!

Πάει τώρα, πέταξε το πουλάκι.. :P

Η ειρωνία? Τη μέρα που έπεσε το psn έβαλα 20€ για να πάρω κανένα addon (και το pac-man dx).. <_<

Πάλι καλά που δεν έβαλα παραπάνω μέσα..

υγ : μέχρι τώρα ούτε μια συναλλαγή δεν έχει γίνει

Κάποιος στο adslgr έβαλε αυτό.

http://satelliteheadlines.com/69249/im-a-moderator-over-at-psx-scene-com-the-real-reason-psn-is-down/

Το οποίο μου φαίνεται ποιο αληθοφανές απο το "μας την πέσανε και μας πήρανε τα σώβρακα ..τις πιστωτικές κάρτες σας".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...