chill Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Απαράδεκτη η Sony με τα όσα συμβαίνουν. Δεν με ενδιαφέρει το online της κονσόλας και το ότι είναι off-duty για μια εβδομάδα μιας και το χρησιμοποιώ ελάχιστα έως καθόλου αλλά το γεγονός ότι μπορεί κάποιοι να έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους το σύνολο των προσωπικών στοιχείων των χρηστών (και ιδιαίτερα τις credit cards) με κάνει έξω φρενών. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά βρίσκει και ημέρα για να μου ανακοινώσει τα νέα tablets....αντί να τραβήξουν για ομαδικό χαρακίρι οι ξεφτιλισμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorimkian Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 sony για μια ζωη!!! εισαι η πριγκιπισσα των games!!! οτι και να κανεις σ αγαπαμε... δωσε τις καρτες μας σε τριτους!!! σ αγαπαμε εμεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Όλα στην φορά. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hetfield Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Τι να πω. Μαζι με τη Sony, νιωθω κι εγω ξεβρακωτος που εδωσα στοιχεια πιστωτικης για το PSN. Η απολυτη ξεφτιλα, καλα τα ειπε ενας φιλος οτι η Sony κοιταει πιο πολυ να προστατεψει τα firmware της παρα εμας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) εγω παιδια δν εχω να φοβηθω τιποτα γιατι ουτε καρτα ειχα βαλει στο psn oυτε πιστοτικη τωρα αν μου κλεψανε το user name & το pass ε θα αλαξω pass και την κρυφη λεξη που μενω δν ειχα βαλει ποτε οποτε δν ανοισηχω. καλα ελεγα οταν αγορασα το ps3 μου οτι ειναι η πρωτη και η τελευτα φορα που περνω παιχνιδομηχανη 405 ευρω μου πηρε η sony και ειναι σουροτηρι το security τους το service tους & η παρανομη εγγυση τους καποτε καμαρωναμε για αυτην την ετερεια ελπιζω το παθημα να τους γινει μαθημα και να σοβαρεφτουν λιγακι σε πελατες απευθηνονται οχι σε ζωα Επεξ/σία 27 Απριλίου 2011 από BILL5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 XBox fans ξεσαλώστε!!! :DD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Λένε ότι security codes δεν τα πήραν... οπότε κάτι είναι και αυτό. Το psn δεν έχει auto billing; Άμα είναι έτσι πάντως, τότε περίεργο μου φαίνεται να μην πήραν και τα security codes... Σίγουρα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα(υποχρεωτικό από τον νόμο), οπότε δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα παραπάνω από το να χρησιμοποιήσουν τα κρυπτογραφημένα δεδομένα για να αγοράσουν κάτι στο psn. Αλλά κι αυτό δεν γίνεται γιατί η υπηρεσία είναι down και σίγουρα θα έχει επιληφθεί του θέματος πριν σηκώσει on τις υπηρεσίες της η sony. Οπότε, πέρα από την Sony που χάνει λόγω δυσφήμησης, δεν βλέπω κάτι που να ανησυχεί και τον χρήστη. Μία λύση θα ήταν η sony να καθαρίσει τις βάσεις της με τα στοιχεία των πιστωτικών και να αλλάξει τρόπο κρυπτογράφησης, πριν επαναφέρει τις υπηρεσίες της online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 η ημιμαθεια σε αυτο το θρεντ βλεπω παει συννεφο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bohemis09 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Στημένο σκηνικό απο πλευράς Sony.με το που φτιαχτεί το σύστημα θα ζητάει λεφτά απο τους χρήστες για αυξημένη προστασία. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Κατι βρομαει εδω παιδια εγω πιστευω υπαρχουν και αλλα πραγματα που μας κρυβουν για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Άκρως απογοητευτικά τα νέα... Ειδικά για μια εταιρία που έχει κυνηγήσει τόσο την πειρατεία και τα custom firmware, θα έπρεπε να φιλάει το online κόσμο της σα θησαυρό. Και καλά, το λάθος έγινε. Ακόμα και στο απλό ενδεχόμενο να έχουν πέσει προσωπικά δεδομένα και ειδικότερα στοιχεία καρτών χρηστών, θα έπρεπε να είχαν ειδοποιήσει από την ΠΡΩΤΗ μέρα και όχι στην έκτη, ακόμα κι αν απ ότι διάβασα κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτα σίγουρο. Μεγάλο φάουλ για την Sony, μετά το τσουνάμι τα χτυπήματα συνεχίζονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ότι πληρώνεις παίρνεις.... Αν και αν συνυπολογίσουμε το ότι ποτέ μου δεν πλήρωσα παιχνίδι τελικά πιο φθηνό το xbox live. Για όσους δεν κατάλαβαν αυτή ήταν η ταφόπλακα στην αποτυχία που λέγεται ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
necd Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 ταφόπλακα όχι, πλήγμα ναι, μάθημα για τη Sony ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Φαντάζομαι για να έφτασε σε σημείο η sony να παραδέχεται ότι υποκλάπηκαν τόσα στοιχεία, πόσα θα έχουν κλαπεί στην πραγματικότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Σε όλους μπορεί να συμβεί... γιατί πόσες φορές δεν έχουν σπάσει τα Windows? ΑΝΕΤΑ μπορεί να γίνει και στο Xbox. Είναι πλήγμα για την Sony βέβαια...αλλα τί να κάνεις? εγώ για να αλλάξω κονσόλα δέν αλλάζω. και έτσι και αλλιώς έχω προβλέψει και χρησιμοποιώ 3η κάρτα για αγορές Internet όπου βάζω όσα λεφτά θέλω εγώ να πάρουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα