Προς το περιεχόμενο

ΜΕΤΡΟ 2033 και HD2900XT

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειναι ευκολο να δανειστεις απο καποιον ενα dvd θα ηταν ενδιαφερον να δοκιμασεις απλα και μονο για τεχνολογικη περιεργεια,παρολα αυτα ομως το γεγονος παραμενει οτι το τροφοδοτικο lamtech ειναι πολυ κακης ποιοτητας ,κανει μονο για πολυ απλο συστημα με λιγες απαιτησεις,με on board καρτα γραφικων και χαμηλου wattage επεξεργαστη και να το εχεις στο δικο σου συστηματακι ειναι σαν να φλερταρεις με τον κινδυνο.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια ξανασυνδεσα το dvd και ολα ειναι μια χαρα... χτες επαιζα metro 2033 για 25 λεπτα και σταματαγα το παιχνιδι γιατι το τροφοδοτικο ηταν υπερβολικα ζεστο...τωρα επαιξα metro 2033 για 55 λεπτα και το τροφοδοτικο ηταν μια χαρα,λιγο μονο ζεστο...πιστευω επαιζα ακομα αλλο τοσο χωρις να εχω προβλημα με το τροφοδοτικο...σας ευχαριστω παρα πολυ για την υποστηριξη....θα σας πω και αποτελεσματα απο το gta iv

Δημοσ.

Αφου εχεις multirama κοντασου αυτα τα 3 πραγματακια εγω θα σου ελεγα να παρεις

Link

Link

Link

κουτι που θα μηνει και τροφοδοτικο επονημο και φτηνο για να εχεις το κεφαλη σου ισηχο.

Δημοσ.

Αφου εχεις multirama κοντασου αυτα τα 3 πραγματακια εγω θα σου ελεγα να παρεις

Link

Link

Link

κουτι που θα μηνει και τροφοδοτικο επονημο και φτηνο για να εχεις το κεφαλη σου ισηχο.

εγω την 2900χτ την ειχα με 750w καλο ειναι να παρει τροφοδοτικο μεγαλητερο απο 500w τουλαχιστον ενα 600w η 2900χτ ειχε πανω της ενα 8αρι και ενα 6αρι υποδοχες για ρευμα στη χειροτερη ενα καλο 550

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν την εχεις πλεον.....

Βρε ασε μπας και παρει εστω και αυτο το 500αρι γιατι με αυτο που εχει τωρα που μυριζει καμενο.....καλο ειναι και το coolermaster.

Δημοσ.

Για το φίλο που ξεκίνησε το τόπικ, τα πράγματα με το τροφοδοτικό είναι λίγο πολύ μονόδρομος.

Αν έφτασες στο σημείο να μυρίζεις καμμένο, το τροφοδοτικό πρέπει να πάει για επισκευή ή για πέταμα ( προτιμότερο το 2ο).

Δώσε λίγα λεφτά και πάρε ένα επώνυμο 550-άρι όπως είπαν και οι συμφορουμίτες, το οποίο θα έχει overload protection, οπότε δεν θα περιμένεις να μυρίσεις καμένο για να καταλάβεις αν το ζόρισες ή όχι.

Το τροφοδοτικό που χρησιμοποιείς λειτουργεί πέραν των ορίων του και δεν ζορίζεις μόνο αυτό, αλλά και όλα τα εξαρτήματα που είναι ενωμένα πάνω του, στα οποία και μειώνεις το προσδόκιμο της ζωής τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...