Προς το περιεχόμενο

ΜΕΤΡΟ 2033 και HD2900XT

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λεπόν λύσιμο την κάρτα και νέα ceramique στον πυρήνα. Επίσης βάλε ένα 12άρη fan όρθιο κάτω από τον δίσκο ώστε να φέρνει ένα στρώμα φρέσκου αέρα κατά μήκος της κάρτα. Θα βοηθήσει πολύ αυτό - γιατί η κάρτα θα ρουφάει δροσερό αέρα από την ροη.

Το τροφοδοτικό, ασχολίαστο. Θα καεί χθες!

Δημοσ.

παιδια για να μην αγορασω καινουργιο τροφοδοτικο μου μπηκε μια τρελη ιδεα στο μυαλο..να βγαλω το dvd rw και να δοκιμασω να παιξω και να δω αν ζεσταινεται παλι....αφου επαιξα για κανενα μισα ωρο metro 2033 ακουμπαω με το χερι μου το τροφοδοτικο και αντι να τσουρουφλαει και να βρομαει καμενο ηταν αρκετα δροσερο.....ποσα wats τρωει το dvd rw?? το dvd μου ειναι pata,αμα αγορασω ενα sata θα εχει χαμηλοτερη καταναλωση?

• Moderators
Δημοσ.

Βασικα οταν δεν χρησιμοποιειται καταναλωνει παρα πολυ λιγο.

Οποτε μαλλον κατι δεν κανεις σωστα για να εχεις με καθε τεστ διαφορετικα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι πως η αφαίρεση του DVD drive βοήθησε στην καλύτερη ψύξη του τροφοδοτικού. Δύσκολα να το ζόριζε αυτό, άντε να καταναλώνει 5-6W την ώρα που διαβάζει κανα δισκάκι. PATA/SATA δεν έχει διαφορά.

Δημοσ.

σε πολλα παιχνιδια το τροφοδοτικο ανεβαζει θερμοκρασιες και παει να καει οπως το gta iv,call of duty 4,swadow of chernomyl,metro 2033....γενικα ανεβαζει οταν η καρτα τραβαει αλλα τωρα που εβγαλα το dvd δεν εχω προβλημα..

Οπότε δεν θα τραβούσε ούτε 1-2 Watt.

μήπως δεν μπορει να κραταει πολλες συσκευες?

Δημοσ.

Ωρε "Σπύρετοοο" 15Α τροφοδοτικό δεν κάμει βρε τζατζαμίνι μου για την κάρτα σου. Μιράκολο είναι και τόσο που δούλεψε ψυχή τσι ψυχής μου... :D

Δημοσ.

εχω ειδη καψει αλλα 2 τροφοδοτικa 450W αλλα αυτο πολυ κρατησε..

το πρωτο τροφοδοτικο καηκε μόλις 10 λεπτα αφου το εβαλα στην πριζα απο κεραυνο

το δευτερο καηκε απο εναν ξαδερφο μου που επαιζε πωρωμένος για 2 ωρες call of duty 4 και ενω το δωματιο βρομαγε καμενο αυτος συνέχισε να παιζει και το εκαψε και ουτε το πληρωσε..ακομα μου χρωσταει χαρη

Δημοσ.

Πάντως αν έχεις ακόμα ένα "μέτριο" τροφοδοτικό (ή μπορείς να βρεις) θα μπορούσες να έχεις 2 τροφοδοτικά ταυτόχρονα και να την γλυτώσεις. Θέλει μια πατέντα - αλλά μπρος στα κάλλη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...