Προς το περιεχόμενο

ΜΕΤΡΟ 2033 και HD2900XT

agos1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ και το κουτι ετσι που η καρτα ειναι δεν μπορει να αναπνευσει καλα γιατι ειναι κατω...σε 5 λεπτα ανεβαζω φωτογραφια

λοιπον οριστε φψτογραφιες απο το κουτι μου..οπως βλεπετε η καρτα δεν μπορει να αναπνευσει γιαυτι βρισκεταιπολυ κατω και ειναι και το ανεμιστηρι απο κατω....

http://img864.imageshack.us/g/dsc02392rcs.jpg/

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπροστα εχει το κουτι σου ανεμιστηρα? Ασχημη διαταξη,κακιστο τροφοδοτικο που στελνει ζεστο αερα προς το cpu και την vga κ.τ.λ.

Δημοσ.

αν εννοεις κοντα στο κουμπι που ανοιγει το pc δεν εχει ανεμιστηρα

εινα σημαντικο να του βαλω?αν ναι πειτε το μου για να του βαλω αμεσως γιατι εχω πανω απο 5 ανεμιστηρες

Δημοσ.

Ασφαλως ειναι. Ενα κουτι πρεπει να εχει τουλαχιστον 2 ανεμιστηρες ο μπροστινος σπρωχνει κρυο αερα και ο πισω τον εξαγει απο το κουτι.Αν γινεται να βαλεις 12αρη.Αυτος που εχει πισω ειναι 8αρης νομιζω?Αν ναι,βαλε και εκει δωδεκαρη.

Δημοσ.

βρηκα εναν 12 βολτο ανεμιστηρα και θα τον βαλω μπροστα αλλα δεν ξερω πως θα του δωσω τροφοδοσια...εχει 2 καλοδια,ενα κοκκινο και ενα μαυρο και στο τελος εχουν ενα σιδερακι το καθε καλοδιο..που τα βαζω αυτα τα καλοδια?

Δημοσ.
:confused: Τα έχει έτσι να κρέμονται? Καλύτερα να μην επιχειρήσεις να το συνδέσεις. Λίγο επικίνδυνο μου ακούγεται.
Δημοσ.

Βρε συ agos1212,έτσι από περιέργεια και όχι μόνο,ανέβασε μια φώτο να δούμε τι σόι ανεμιστήρας είναι αυτός..

Δημοσ.

Σίγουρα είναι απο pc αυτός ο ανεμιστήρας? Αν έχεις κανα άλλο ανεμιστήρι με κανονικό βύσμα για να το συνδέσεις βάλτο. Αυτό άστο καλύτερα στην άκρη.

Δημοσ.

Αυτοι οι ανεμιστηρες ειναι απο παλια κουτια η τροφοδοτικα στανταρ.

Εαν εχεις κανενα παλιο κουτι,κοψε του τα καλωδια απο το power πχ η το reset και παρε τα μαυρα ακριανα πλαστικα τους που συνδεονται στην μητρικη και βαλε αυτα τα καλωδια εκει μεσα.δηλαδη απο αρσενικα τα βυσματα θα γινουν θυληκα.ε μετα κουμπωσε τα στην μητρικη.Εχω κανει ακριβως το ιδιο με ιδιο ανεμιστηρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...