Xristaras23 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπερα οταν παω στο market στις νεες εφαργογες μου βγαζει συνεχεια σφαλματα
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Κατ'αρχην καλο ειναι να εισαι καπως πιο περιγραφικος. Και στον τιτλο αλλα και στο περιεχομενο. Απο κει και περα ανοιξες θεμα σε λαθος σημειο, το σωστο ειναι στο Mobile Software. Στο ζητουμενο τωρα, τι ειδους σφαλματα εννοεις? Οταν επιχειρεις να κατεβασεις μια εφαρμογη λ.χ?
Xristaras23 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Οταν παταω μια νεα εφαργογη μου κλεινει το .market Αποστολή από X10i με το Insomnia App
parasaser Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 φίλε και σε εμένα συμβαίνει αυτό, εδώ και ένα μήνα, είχα στείλει report αλλά τίποτα.
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Eιναι rooted η συσκευη? Αν ναι, κατεβασε το Titanium, κανε wipe το market απο εκει και μετα ξαναπερασε το, λογικα θα λυθει ετσι. Αν δεν εχεις root access δεν εχω εναλλακτικη, σορυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.