Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία αρχείου dll

pavlos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αρχείο dll απο ένα πρόγραμμα και θέλω να το ανοίξω και να το επεξεργαστώ κιόλας.Υπάρχει κάποιος τρόπος?Το resource hacker δεν κάνει την δουλεία που θέλω απλά δείχνει τα "αρχεία" που περιέχει.Εγώ θέλω τον κώδικα του.Πρέπει να το κάνω decompile πρώτα με πρόγραμμα? Αν ναι, τότε ποιο θα μου προτείνατε γιατί εχώ δοκιμάσει 2-3 και δεν κάνουν δουλεία...

Δημοσ.

Αυτό που μπορείς να πάρεις από ένα dll είναι ότι και από ένα .exe. Να το κάνεις disassembly και να δεις την assembly. Νομίζω πως υπάρχουν και εργαλεία που κάνουν από assembly σε C, αλλά τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά αμφίβολα. Μην περιμένεις και πολλά. Τον αυθεντικό κώδικα 100% από τον οποίο παρήχθη το .dll δεν πρόκειται να τον πάρεις με disassembly (ούτε και με καμιά άλλη μέθοδο).

Αν μιλάμε όμως για .dll του .Net Framework, τότε μπορείς μια χαρά να δεις τον πηγαίο με εργαλεία όπως το Reflector.

Δημοσ.
[..]

Αν μιλάμε όμως για .dll του .Net Framework, τότε μπορείς μια χαρά να δεις τον πηγαίο με εργαλεία όπως το Reflector.

Εκτός αν ο κώδικας έχει γίνει obfuscate (με κάποιο ισχυρό - επαγγελματικό obfuscator) οπότε το Reflector δεν βοηθά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...