billvwrulez Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Παιδια 3 χρονια τωρα εχω σταθερο ΟΤΕ, internet Connex στα 24 mbps και κινητο cosmote με 270 λεπτα χρονο ομιλιας -Για ολα τα παραπανω πληρωνω συνολο 82 Ε το μηνα (42 Ε κινητο + 20 Ε internet + 20 Ε σταθερο) και σκεφτητε οτι εχω και εκπτωση γιατι εχω το προγραμμα all in one Α@@ια δηλ Συν οτι στο internet οι ταχυτητες που πιανω ειναι 6 με 9 mbps στην καλυτερη (μενω Ζωγραφου) Τελος η επιδοτηση για καινουριο κιν ειναι μολις 50 Ε -Στην VODAFONE μου ειπαν οτι με 300 λεπτα δωρεαν χρονο ομιλιας στο κιν + σταθερο + internet HOL στα 24mbps θα πληρωνω 59 Ε το μηνα (40 E κινητο + 19 Ε internet χωρις να πληρωνω σταθερο ) Συν οτι μου δινουν και 150 Ε επιδοτηση για αγορα καινουριου κινητου Αυτο βεβαια που με απασχολει ειναι αν θα μεινω καθολου χωρις internet ή κινητο βεβαια απο την vodafone με βεβαιωσαν οτι δε μενεις λεπτο χωρις internet... Eχει προβει κανεις σε αυτην την ενεργεια ??? Oντως δε μενεις λεπτο χωρις internet ??? Tι λετε αξιζει ??
anta_n Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Θα μείνεις για λίγη ώρα χωρίς internet αλλά δε νομίζω ότι αυτό θα είναι πολύ, δε νομίζω πως χρειάζεται να ανησυχείς. Όσο για το αν αξίζει, είναι 20euros το μήνα όπως και να το κάνεις. Η Vodafone δε φημίζεται για το σήμα της (ποιά φημίζεται κιόλας) και η HOL σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για internet. Δεδομένου όμως ότι και τώρα στον ΟΤΕ δεν έχεις πάνω από 9, γιατί να μη τα γλυτώσεις...
msakis01 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Παιδια 3 χρονια τωρα εχω σταθερο ΟΤΕ, internet Connex στα 24 mbps και κινητο cosmote με 270 λεπτα χρονο ομιλιας -Για ολα τα παραπανω πληρωνω συνολο 82 Ε το μηνα (42 Ε κινητο + 20 Ε internet + 20 Ε σταθερο) και σκεφτητε οτι εχω και εκπτωση γιατι εχω το προγραμμα all in one Α@@ια δηλ Συν οτι στο internet οι ταχυτητες που πιανω ειναι 6 με 9 mbps στην καλυτερη (μενω Ζωγραφου) Τελος η επιδοτηση για καινουριο κιν ειναι μολις 50 Ε -Στην VODAFONE μου ειπαν οτι με 300 λεπτα δωρεαν χρονο ομιλιας στο κιν + σταθερο + internet HOL στα 24mbps θα πληρωνω 59 Ε το μηνα (40 E κινητο + 19 Ε internet χωρις να πληρωνω σταθερο ) Συν οτι μου δινουν και 150 Ε επιδοτηση για αγορα καινουριου κινητου Αυτο βεβαια που με απασχολει ειναι αν θα μεινω καθολου χωρις internet ή κινητο βεβαια απο την vodafone με βεβαιωσαν οτι δε μενεις λεπτο χωρις internet... Eχει προβει κανεις σε αυτην την ενεργεια ??? Oντως δε μενεις λεπτο χωρις internet ??? Tι λετε αξιζει ?? Και εμενα η γνωμη μου ειναι πως αξιζει αυτην η αλαγη,διοτη 20 € απο εδω 20 € απο εκει μαζευονται,και να μην ξεχναμε πως την σημερων ημερα με την κριση εσφιξαν πολυ τα πραματα.Και οσο αναφορα το αν θα εχεις ιντερνετ και μια ημερα να μην εχεις δεν χαλασε και ο κοσμος αν και νομιζω πως δεν θα μεινεις χωρις ιντερνετ... Sent from my iPhone using Insomnia
cosmos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Έτσι ας ψαχνόμαστε και λίγο μπας και λειτουργήσει και ο ανταγωνισμός και πέσουν και οι τιμές σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.Όσο για το αν θα γίνει διακοπή από το πέρασμα από οτε σε χολ,πιστεύω ότι είναι ανάλογα την περιοχή και την μέρα.Σε μας το ίντερνετ ήρθε πολύ πιο πριν από την ημέρα της ενεργοποίησης (κανένα παράπονο έως σήμερα) απλά για το τηλέφωνο το σταθερό υπήρχε μια διακοπή 2-3 ωρών .Μόλις έγινε η ενεργοποίηση αμέσως πήραν τηλ από την hol για να ρωτήσουν αν όλα είναι εντάξει.
Par1s* Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δεν βρίσκω κάποιον λόγο να τα μεταφέρεις όλα από μια εταιρία σε κάποια άλλη. Στην θέση σου θα άφηνα το κινητό στην Cosmote (εφόσον είσαι ικανοποιημένος με αυτό) και θα άλλαζα εταιρία μόνο στο σταθερό, ώστε να γλιτώνεις το πάγιο. Δηλαδή 42 ευρώ το κινητό και 25 με απεριόριστα τηλέφωνα σε σταθερά με την Forthnet, 67 ευρώ. Βέβαια δες από γείτονες ποιος έχει καλές ταχύτητες και με ποια εταιρία και πράξε ανάλογα.
billvwrulez Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Έτσι ας ψαχνόμαστε και λίγο μπας και λειτουργήσει και ο ανταγωνισμός και πέσουν και οι τιμές σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.Όσο για το αν θα γίνει διακοπή από το πέρασμα από οτε σε χολ,πιστεύω ότι είναι ανάλογα την περιοχή και την μέρα.Σε μας το ίντερνετ ήρθε πολύ πιο πριν από την ημέρα της ενεργοποίησης (κανένα παράπονο έως σήμερα) απλά για το τηλέφωνο το σταθερό υπήρχε μια διακοπή 2-3 ωρών .Μόλις έγινε η ενεργοποίηση αμέσως πήραν τηλ από την hol για να ρωτήσουν αν όλα είναι εντάξει. Βασικα αυτο που με προβληματιζει ειναι η υποστηριξη που θα εχω με την HOL ... Σε περιπτωση που αντιμετωπισω καποιο τεχνικο προβλημα θα εχω εξυπηρετηση πχ με την connex κατι μικροπροβληματα που ειχα ηρθε σχετικα συντομα τεχνικος στο σπιτι χωρις χρεωση ... με την HOL ??? Και φυσικα η αξιοποιστια της HOL.. δε θελω να τυχαινει στα καλα καθουμενα να μενω χωρις internet ... οσο για την ταχυτητα δε με αγχωνει και τοσο πιο αργο απο το connex δε νομιζω να ειναι (αυτη τη στιγμη εχω ταχυτητα 2.8 mbps μονο ) και πληρωνω 24 Ξερω ναι... μηπως υπαρχει προβλημα στην γραμμη θα μου πειτε?? εχω παρει παρα πολλα τηλ για να κανω παραπονα λογω μικρης ταχυτητας ηρθε και τεχνικος σπιτι και μου ειπε αυτη ειναι η ταχυτητα στη περιοχη(Ζωγραφου)... Δεν βρίσκω κάποιον λόγο να τα μεταφέρεις όλα από μια εταιρία σε κάποια άλλη. Στην θέση σου θα άφηνα το κινητό στην Cosmote (εφόσον είσαι ικανοποιημένος με αυτό) και θα άλλαζα εταιρία μόνο στο σταθερό, ώστε να γλιτώνεις το πάγιο. Δηλαδή 42 ευρώ το κινητό και 25 με απεριόριστα τηλέφωνα σε σταθερά με την Forthnet, 67 ευρώ. Βέβαια δες από γείτονες ποιος έχει καλές ταχύτητες και με ποια εταιρία και πράξε ανάλογα. Ηξερα οτι πληρωνω ακριβα τον ΟΤΕ και το σκεφτομουν να αλλαξω... Οταν ομως πηγα χθες και μου ειπαν 50 Ε μονο για επιδοτηση κιν τα πηρα !@#$ !!! Δε με ενδιαφερι καθολου το σταθερο δε το χρησιμοποιω σχεδον καθολου ..(μονο για να παραγγειλω κανα σουβλακι ) τωρα να μπλεξω με την forthnet ?? ειναι καλυτερη απο τηγν HOL ????? βεβαια δε με ενδιαφερει ο δωρεαν χρονο ομιλιας που εχουν απο το σταθερο ..
Par1s* Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Είχα διαβάσει, κάπου σε αυτό το φόρουμ, ότι πολύς κόσμος έλεγε στην εταιρία που ήταν πως θα πάει σε άλλη, από cosmote σε vodafone ας πούμε, επειδή δεν ήταν ικανοποιημένοι με την επιδότηση και αυτοί αμέσως αντιπρότειναν ένα μεγαλύτερο ποσό.. Όσο για την forthnet, για παράδειγμα την ανέφερα, εγώ έβαλα πρόσφατα το πρόγραμμα που σου είπα και πιάνω 14mb/s και είμαι ικανοποιημένος (Θεσσαλονίκη), εσύ εκεί που μένεις δες όπως σου είπα ποια εταιρία έχει καλύτερη ποιότητα και βάλε εκείνη.. Δύσκολα να είναι χαμηλότερη η ταχύτητα από αυτή που έχεις. Από προσωπική εμπειρία πάντως θα σου έλεγα μακριά από Wind Internet, είχα χάλια εξυπηρέτηση, δεν μου στείλανε ποτέ το Modem της προσφοράς και είχα πάρα πολλές διακοπές στην γραμμή.. Αλλά διαφορετική περιοχή, διαφορετικά όλα. Edit: Δες εδώ Επιδότηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.