Προς το περιεχόμενο

νέο pc με 300 ευρώ

psyrex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

rafail, αν θελει να παιξει παιχνιδια, η 220 και η 5450 πιστευω οτι ειναι "λιγες". εχω την 4670 στο HTPC- που τη θεωρω πιο δυνατη- και παλι σε καποια σημεια στο COD, με εκρηξεις και εφε, γονατιζει.....!!

Τόσο χάλια ; γιατί εγώ παίζω με τον άλλον μου υπολογιστή με μια 9800gt όλα στο full (για τα cod λέω) σε ανάλυση 1680Χ1200 και δεν έχω απόλυτος κανένα πρόβλημα ακόμη και στο crysis

Δημοσ.

επειδη θελει να παιζει και COD, και αργοτερα ισως να του γυαλισει και κανα αλλο παιχνιδακι, η μονη αλλαγη που θα προτεινα στην συνθεση της Κarmen ειναι η καρτα γραφικων. νομιζω οτι αξιζει τη διαφορα.......

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19431&cat=5

Με βαση αυτα που μας ειπε πως θελει το παιδι η καρτα γραφικων της seniora ειναι η καλυτερη. Εαν ομως θελησει το παιδι να κανει καμια μικρουλα αλλαγη στο κοντινο μελλον για να παιξει και κανα παιχνιδι να βαλει 10€-20€ παραπανω και θα εχει μια τελεια (για τις απαιτησεις του) καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Θάνο πουλάς το mousepad?? :P

Ειναι ανεκτιμητης αξιας.δεν βγαινει πλεον ρε συ.Το εχω και φωτο στο insomniacs desk pictures.Ενδιαφερθηκε και αλλος παντως. :devil: :devil:

Δημοσ.

Μπορεί να κρατηθεί η σύνθεση του γνωστού ΦΊΛΟΥ μας πιο πάνω(ακόμα και με την onboard)

Και να συνδυαστεί με κάποια μτχ κάρτα αργοτερα,στις οποίες τον τελευταίο καιρο βλέπω φοβερές προσφορές ακόμα και κάτω απο τα 100€(εάν βέβαιος θέλησει το παλικάρι και το κάτι παραπάνω)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

rafail: ενταξει ειπαμε, γονατιζει, αλλα οχι οτι πεφτει και στα 0 fps!! εγω σε αναλυση 1600χ900 την εχω.

η 9800GT ειναι πιο δυνατη απο την 4670 ρε συ.....!! ειναι επιπεδου 4850-4870-5770!!

Dbzakias2: δεν νομιζω οτι θα τρεχει ευχαριστα το COD με την 220. απο GT240-250 και πανω...ναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...