Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Χμμμ brushlee ενταξει ρε συ μην μας δειρεις κιολας.Θελεις δηλαδη μια καθαρη απαντηση σε αυτο που ρωτας και οχι στο τι αξιζει και τι οχι?Οκ.w8 λιγο.....
Doc1355 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Συγγνωμη αλλα διαβαζει κανεις το thread!?? Τιτλος "ΑΓΟΡΑ PC" "Λοιπον θελω να αγορασω pc..." Eγραψα πουθενα στο αρχικο μου post οτι θελω οθονη?!?!? Εγραψα οτι θελω αναβαθμιση?!? ΘΕΛΩ ΕΝΑ PC ME PAΡΟΜΟΙΑ SPECS ΣΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ Η απαντηση του Rafa ειναι ακυρη εντελως no offence dude... Διαβαστε τι λεει το thread πριν απο την απαντηση του Nadal lol και πριν το spammarume αλλο και χαθει το νοημα του thread.. ΥΓ. Δεν υπαρχει το oc στα 4ghz... Τους πήρες με τις πέτρες ρε συ... Αφού θές αγορά νέου pc δέν έχεις λόγο να πας πάλι σε s1366 Υ.Γ γιατί δέν υπάρχει το oc στα 4Ghz???
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Χμμμ brushlee ενταξει ρε συ μην μας δειρεις κιολας.Θελεις δηλαδη μια καθαρη απαντηση σε αυτο που ρωτας και οχι στο τι αξιζει και τι οχι?Οκ.w8 λιγο..... Νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο που ζητησα εκτος εαν εχω ξεχασει τα ελληνικα μου... Αν δε θελετε ομως να μου απαντησετε ή αν δεν ξερετε δεν ειναι αναγκη να spammarete για το avatar κτλ. Ρωταω για να μαθω.. Διαβαστε παρακαλω το αρχικο post... δε θελω ουτε πεθαμενο, ουτε αναστημενο socket... Εγραψα πως δεν ξερω και περιμενω αν θελει καποιος να μου πει μια συνθεση για το pc ή να προτεινει κατι... Ευχαριστω για το χρονο σας..
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Οκ εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες.απολυτο δικιο αλλα ενταξει. σε αυτα που ρωτας. cpu Intel Core i7 950 3.06 GHz Quad Core Socket 1366 4.8 GT/s 130W Box ΤΙΜΗ 228.21 € motherboard Asrock Socket 1366 X58 Extreme GLan Audio Raid ΤΙΜΗ 144.93 € τροφοδοτικο Thermaltake Power Supply 750W ATX 24 pin Toughpower ΤΙΜΗ 88.52 € μνημες αυτες που λες και κουτι αυτο CoolerMaster Elite 430 Black Case 45,00 € ψυκτρα αφου δεν θελεις ασε αυτη που ερχεται με τον επεξεργαστη. ΑΛΛΑ να ξερεις οτι με τοσα λεφτα πας σε 2500Κ αλλα εσυ διευκρινησες Ι7 και οχι Ι5 ασχετος εαν το αλλος ειναι καλυτερος. Ειδες που περιπλεκονται τα πραγματα?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Υ.Γ γιατί δέν υπάρχει το oc στα 4Ghz??? Γιατι δεν γινεται να παει stable στα 4 Eσυ που τον εχεις φτασει στα 3.6 απορω Αλλα ούτως ή άλλως το σχολιο περι oc ειναι ακυρο με αυτο που ρωταω και ας το αφησουμε για καποια αλλη στιγμη
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 αφου θες (οπως ειπες) ενα πισι παρομοιο με αυτο που εχεις αλλα πιο φτηνο, παρε το ιδιο απλα αλλαξε μνημες για παραδειγμα και παρε πιο φτηνες (αυτο καντο με οσα περισσοτερα εξαρτηματα μπορεις π.χ. οπως τροφοδοτικο
Doc1355 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Αυτο που λές δέν ισχύει αλλα τέσπα...Μιά χαρά πάει και πάνω απο 4
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Απαντηθηκε ηδη το thread και τωρα το θεμα ειναι εαν μπορει να το παρει απο διαφορετικα μαγαζια.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 ΑΛΛΑ να ξερεις οτι με τοσα λεφτα πας σε 2500Κ αλλα εσυ διευκρινησες Ι7 και οχι Ι5 ασχετος εαν το αλλος ειναι καλυτερος. Ειδες που περιπλεκονται τα πραγματα? Φιλε Θανο, ευχαριστω για την πρωτη ολοκληρωμενη απαντηση που πηρα σε αυτο που ρωτησα. Βασικα δεν ξερω τις διαφορες του i7 950 και του i7 2600 ή του i7 με τον i5. Εαν γινεται στα ιδια λεφτα να παρω κατι καλυτερο πειτε μου ειμαι ολος αυτια !! Εγω ενα θελω: οταν κανω rendering να υπαρχουν 8 κουτακια στην οθονη, ετσι για να το πω απλα γιατι απο pc specs δεν γνωριζω αλλα μεσω των προγραμματων που δουλευω εχει τεραστια σημασια να υπαρχουν οσο το δυνατον περισσοτεροι πυρηνες. Ο i5 εαν δε κανω λαθος δεν ειναι 8 πυρηνος (ή εστω 4 πυρηνος με HT) αφου θες (οπως ειπες) ενα πισι παρομοιο με αυτο που εχεις αλλα πιο φτηνο, παρε το ιδιο απλα αλλαξε μνημες για παραδειγμα και παρε πιο φτηνες (αυτο καντο με οσα περισσοτερα εξαρτηματα μπορεις π.χ. οπως τροφοδοτικο Aμα γεια σου αυτο περιεγραψα στο 1ο μου post αλλα αν γινεται με τα ιδια λεφτα να παρω κατι καλυτερο shoot me!
vaggelisp7406 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πες μας τι πραγματα ακριβως θελεις να σου προτεινουμε και ποσα λεφτα διαθετεις
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Φιλε Θανο, ευχαριστω για την πρωτη ολοκληρωμενη απαντηση που πηρα σε αυτο που ρωτησα. Βασικα δεν ξερω τις διαφορες του i7 950 και του i7 2600 ή του i7 με τον i5. Εαν γινεται στα ιδια λεφτα να παρω κατι καλυτερο πειτε μου ειμαι ολος αυτια !! Εγω ενα θελω: οταν κανω rendering να υπαρχουν 8 κουτακια στην οθονη, ετσι για να το πω απλα γιατι απο pc specs δεν γνωριζω αλλα μεσω των προγραμματων που δουλευω εχει τεραστια σημασια να υπαρχουν οσο το δυνατον περισσοτεροι πυρηνες. Ο i5 εαν δε κανω λαθος δεν ειναι 8 πυρηνος (ή εστω 4 πυρηνος με HT) Aμα γεια σου αυτο περιεγραψα στο 1ο μου post αλλα αν γινεται με τα ιδια λεφτα να παρω κατι καλυτερο shoot me! ο i5 ειναι 4πυρηνος αλλα εχει αυτο το τσουτσουνι που ξεχασα πως το λενε και τον κανει να φαινεται 8πυρηνος.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558317 Αυτος ειναι 4 πυρηνος?!
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558317 Αυτος ειναι 4 πυρηνος?! ο συγκεκριμενος οχι αλλα αυτος της υπογραφης μου ειναι αυτος που περιεγραψα
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 με λιγα λογια ο Ι5 2500 ειναι τετραπυρηνος.ο Ι5 2500Κ ειναι τετραπυρηνος αλλα με ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη και ανεβαινει στον θεο (σχεδον σιγουρο τα 4200ghz).Στα ιδια ρολογια ο 2500 ειναι καλυτερος λογο καλυτερης τεχνολογιας. για τον Ι7 δεν θυμαμαι τωρα αλλα Ι7 ειναι και ο 2600 και ο 2600Κ (το ιδιο ισχυει με τον απο πανω). Περιμενε τους λιγο πιο ψαγμενους σε ιντελ.παντως εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ καλυτερο να πας σε Ι5 2500Κ (και να κανεις ανετο overclock) απο τον Ι7 950
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Πες μας τι πραγματα ακριβως θελεις να σου προτεινουμε και ποσα λεφτα διαθετεις Eγραψα στην αρχη του post αλλα ας τα πω μια τελευταια φορα πριν παω κατευθειαν στο πλαισιο Θελω το πιο φθηνο pc αναλογο της υπογραφης μου! Συγκεκριμενα: Oσο πιο πολλοι πυρηνες, mobo,RAM, τροφοδοτικο τα υπολοιπα τα ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.