Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Γεια χαρα, Λοιπον θελω να αγορασω pc με τον συγκεκριμενο i7 950 επεξεργαστη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-I7-950-s1366-3-06GHz-8MB-Box.htm Εχω βρει τα υπολοιπα κομματια που θελω αλλα εχω απορια σε καποια. 1) στο τροφοδοτικο. Θελω το πιο φθηνο 750αρι (εαν δεν υπαρχει λογος για τοσα watt πειτε μου απλα παω με γνωμονα το παλιο μου pc) που να ειναι οκ. Εχω βρει αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Enthusiast-Series-TX750-V2-750W-80plus-Bronze-Certified-CMPSU-750TXV2EU.htm Δεν με ενδιαφερει η μαρκα, ο θορυβος κτλ τη δουλεια του να κανει να μη μου καψει τιποτα 2)|Επισης δεν ξερω τι να κανω στο θεμα motherboard. Στον αλλο μου υπολογιστη εχω το p6t deluxe και ειμαι ευχαριστημενος. Στη μητρικη θελω απλα να βαλω εναν ssd και μια καρτα γραφικων (oxi sli διαταξη κτλ). Oυτε χιλιες υποδοχες που δε θα χρησιμοποιησω ουτε τιποτα περιεργο. 6 slots για 3ple channel μονο σαν spec. Oυτε καν usb 3.0, θα βαλω adaptor ή και καθολου. Ψαχνω επισης ο τι πιο φθηνο (αποδοτικο παντα οχι ο τι πιο φθηνο που δε δουλευει χεχε) 3)Μνημες : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Ddr3-3X2Gb-Kit-TR3X6G1333C9G.htm αυτες εδω x2 για να βγαλω τα 12 gb που θελω ερχονται πιο φθηνα. Δε θελω να τους κανω overclock oυτε τιποτε περιεργο. 4) Στο θεμα του επεξεργαστη: ο ανεμιστηρας που εχει ειναι οκ? δε θελω παλι να ξοδεψω 120 euros για ψυκτρα. Θα τον ζοριζω η αληθεια ειναι, αλλα αν αντεχει δεν θα παρω κατι extra και ας ειναι λιγο θερμος δε παθαινει τιποτα 5) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-370-Black-Case-RC-370-KKN1.htm αυτο τα χωραει μεσα ολα? Καρτα γραφικωv θα βαλω πιθανον την παλια μου (ati sapphire 4870 HD) και δισκο για λειτουργικο και προγραμματα τον ocz vertex 2.0 που χρησιμοποιω τωρα και ειμαι υπερευχαριστημενος. Γενικα επειδη νομιζω οτι πηρα αχρειαστα πραγματα για τον παλιο μου ξοδευοντας αρκετα χρηματα, θελω αυτα που εχω αναγκη να δουλευει. Γενικα το στησιμο θα βασιστει στον επεξεργαστη ο οποιος ειναι το μονο που δεν αλλαζω. Για τα υπολοιπα περιμενω τις αποψεις σας. ευχαριστω ΥΓ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ PC ΘΕΛΩ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΧΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ... ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ SPECS ΜΕ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ!
vaggelisp7406 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 φιλε με αυτα τα χρηματα γιατι δεν παιρνεις εναν επεξεργαστη νεας γενιας i5 2500 ή i7 2600? Ο δευτερος ειναι στα ιδια χρηματα με τον i7 950.Δεν χρειαζεται να πας σε πεθαμενο socket πλεον
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 φιλε με αυτα τα χρηματα γιατι δεν παιρνεις εναν επεξεργαστη νεας γενιας i5 2500 ή i7 2600? Ο δευτερος ειναι στα ιδια χρηματα με τον i7 950.Δεν χρειαζεται να πας σε πεθαμενο socket πλεον Δεν εχω ιδεα γιαυτο postarw εδω. Απλα αυτος ειναι ο προηγουμενος υπολογιστης μου Εννοειται αν προκειται για τα ιδια χρηματα! i7 θελω ομως οχι i5 μονο αυτο! Για πεσμου λεπτομερειες! Ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Κάτσε για να καταλάβω θέλεις να πας πάλι στον ίδιο επεξεργαστή ; 1)Για ποια χρήση μιλάμε ; 2)Ποια οθόνη έχεις ; 3)Θέλεις να πάρεις καινούριο υπολογιστή η να αναβαθμίσεις το υπάρχον;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Κάτσε για να καταλάβω θέλεις να πας πάλι στον ίδιο επεξεργαστή ; 1)Για ποια χρήση μιλάμε ; 2)Ποια οθόνη έχεις ; 3)Θέλεις να πάρεις καινούριο υπολογιστή η να αναβαθμίσεις το υπάρχον; Θελω i7 επειδη δουλευω 3D. Καινουριο pc ειναι. Δεν εχω ιδεα ποιος i7 ειναι ο πιο εξελιγμενος με ενδιαφερει να εχω παρομοια specs με το pc της υπογραφης μου με λιγοτερα λεφτα εχω οθονη με νοιαζουν μονο οσα εγραψα αρχικως αλλα αν αλλαζει το μοντελο τοy i7 950 και γινεται i7 2600 τι πρεπει να παρω? Φανταζομαι αλλαζει μονο η mobo αντε και οι μνημες? ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Κάνε ένα Overclock τον επεξεργαστή στα 4ghz και καθάρισες δεν χρειάζεται να αλλάξεις πλατφόρμα τώρα .Μπορείς να αλλάξεις κάρτα γραφικών με μια nvidia οπού λένε ότι θα δεις διάφορα σε 3D
vaggelisp7406 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Φιλε ενδιαφερεσαι για αναβαθμιση ή για στησιμο νεου pc απο την αρχη?Διευκρινισε το λιγακι
benign Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εχει το PC της υπογραφης του και θελει να κανει αναβαθμιση.
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εχει το PC της υπογραφης του και θελει να κανει αναβαθμιση. αλλαξε το αβαταρ σου και βαλε το παλιο... δεν το προτεινω, ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ...
Doc1355 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Τι έγινε ρε σας χτύπησε η κρίση στα avatar???
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ε ναι τωρα πρεπει να κοιταμε και το ονομα....
rafail1994 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Ε ναι τωρα πρεπει να κοιταμε και το ονομα.... Για αυτό δεν αλλάξω και εγώ avatar
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Συγγνωμη αλλα διαβαζει κανεις το thread!?? Τιτλος "ΑΓΟΡΑ PC" "Λοιπον θελω να αγορασω pc..." Eγραψα πουθενα στο αρχικο μου post οτι θελω οθονη?!?!? Εγραψα οτι θελω αναβαθμιση?!? ΘΕΛΩ ΕΝΑ PC ME PAΡΟΜΟΙΑ SPECS ΣΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ Η απαντηση του Rafa ειναι ακυρη εντελως no offence dude... Διαβαστε τι λεει το thread πριν απο την απαντηση του Nadal lol και πριν το spammarume αλλο και χαθει το νοημα του thread.. ΥΓ. Δεν υπαρχει το oc στα 4ghz...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.