geosidi Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, θα κάνω μια μικρή εισαγωγή μιας και το καλό πρέπει να λέγεται.Έχω στην κατοχή μου ένα keyboard της logitech στο οποίο έπειτα από δικό μου λάθος σπάσανε κάποια κουμπιά.Τηλεφώνησα στα κεντρικά της logitech και αφού ευγενέστατα μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν κουμπιά γιατί δεν πουλάει η εταιρεία κ αφού πλαγίως με παρέπεμψε στο να ψάξω άλλα sites και σίγουρα κάτι θα βρω, μου πρόσφερε 50% έκπτωση στην επόμενη αγορά που θα κάνω μέσω του κεντρικού site της logitech ως το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν.Δεν χρειάζεται να πω πολλά ακόμα για την στάση της εταιρείας μιας και ανάλογη συμπεριφορά σε πελάτη δεν περιμένω ποτέ να δω από ελληνικές εταιρείες δυστυχώς. Έχω ψηθεί λοιπόν να αγοράσω ένα από τα multi remotes της logitech μιας και τα 5 τηλεκοντρόλ που έχω πάνω στο τραπέζι κουράζουν.Θα ήθελα γνώμες και εμπειρίες από κάποιους που έχουν λειτουργήσει αντίστοιχες συσκευές και αν όντως είναι βολικές ή απλά λεφτά για πέταμα.Δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο ακόμα.Γλυκοκοιτάζω αυτό : http://www.logitech.com/en-roeu/remotes/universal-remotes/devices/3898 Περιμένω τις απαντήσεις σας.Χρόνια πολλά σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2011 Εγώ είχα πάρει πριν χρόνια το harmony 525 και με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι είναι απο τα πιο αγαπημένα gadget που έχω χρησιμοποιήσει,, δυστυχώς τα πρώτα σημάδια της ηλικίας του έχουν αρχίσει να εμφανίζονται και 2-3 κουμπιά πατιουνται με σχετική δυσκολία, φυσικά για αντικαταστάτη δε σκέφτομαι κάτι διαφορετικό. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία ρώτησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipso33 Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Το έχω δυο χρόνια τι να πω, απλά τέλειο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosidi Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υπάρχει κάποια βασική λειτουργία συσκευής την οποία δεν υποστηρίζει το τηλεκοντρόλ; Για παράδειγμα με ενδιαφέρει πολύ να μπορώ να αλλάζω τα input στην τηλεόραση μου.Η συγκεκριμένη λειτουργία υποστηρίζεται; Τέλος γνωρίζετε αν υποστηρίζει τον αποκωδικοποιητή της nova; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2011 το μοντέλο που εχω εγώ (και φαντάζομαι λογικά κι αυτό που σ'ενδιαφέρει) υποστηρίζει τα πάντα όλα γιατι εχει δεκτη υπερυθρων κι έτσι μπορεί να μαθαίνει τις εντολές απο το τηλεκοντρολ που θες ν' αντικαταστήσεις. Επισης η αλλαγή των input δε θα σε απασχολήσει τοσο γιατι αφού σωσεις τις συσκευές που θες μετά μπορεις να δημιουργήσεις μακρο-εντολές, μακρο-εντολές σημαίνει οτι με το πατημα ενος κουμπιού πχ ''παιξε νοβα'' να σου αλλαξει το input της τηλεορασης σου στη νοβα, να αναψει τον αποκωδικοποιητή και τυχόν και το σύστημα ηχείων που μπορεί να εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geosidi Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ για την βοήθεια πάω να το παραγγείλω,όπως φαίνεται θα με ενθουσιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.