Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περαστικά φίλε και γω πρόσφατα είχα τα χάλια μου. Ο καιρός μας έχει τρελάνει τελείως. :)

ποιο Gaming pc Βρε; :P

Σου παραθέτω τα αναγραφόμενα στην σελίδα:

"Turbo-X Cerberus G3400

Με τον καινούργιο επεξεργαστή Intel Core i7 για gamers που δεν δέχονται συμβιβασμούς!

Τύπος Gamers"

Αυτό το gaming pc. :P

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για κατεβαστήρι καλούτσικο είναι, καλό δεν το λές. :P

ε μην τα ισοπεδώνεις και όλα βρε. Ικανοποιητικό θα το έλεγα :P

Δημοσ.

Απλώς ρε παιδιά, επειδή εγώ δεν γνωρίζω πολλά απο αυτά με το που δω μια διαφήμηση για κάποιο κουτί ή οτιδήποτε άλλο που έχει να κάνει σχέση με υπολογιστή και βλέπω να λένε οτι όλα είναι τέλεια και φοβερά και δεν συμμαζεύεται, πέφτω στο κλασσικό τρυπάκι στο να μου κινεί το ενδιαφέρον.!! :(

Δημοσ.

Χμμμμμμμμμμμμ πελάτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου :P

Πέρα από τη πλάκα. Το έτοιμο pcaki που είδες δεν λέει μία μπροστά στη σύνθεση που κάναμε. Δεν το λέω επειδή την έκανα εγώ αλλά

Ετοιμο tower να μάθεις όχι μόνο να μην αγοράζεις, αλλά και να μην κοιτάς :P

Έχουν συνήθως έναν καλό επεξεργαστή, το λεγόμενο κρά-χτη. Τροφοδοτικό το οποίο παίζει σοβαρότατο ρόλο κατά 90% έχουν κανένα noname. Χαρακτηριστικά άλλα δεν σου λένε. Οπότε το φτιάχνεις μόνος σου και αν δεν ξέρεις ρωτάς εδώ στο φόρουμ. Ξέρεις τι πλήρωσες δηλαδή και τι πήρες. Δεν είναι ραντεβού στα τυφλά και αν σου κάτσει. ;)

Δημοσ.

Χμμμμμμμμμμμμ πελάτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου :P

Πέρα από τη πλάκα. Το έτοιμο pcaki που είδες δεν λέει μία μπροστά στη σύνθεση που κάναμε. Δεν το λέω επειδή την έκανα εγώ αλλά

Ετοιμο tower να μάθεις όχι μόνο να μην αγοράζεις, αλλά και να μην κοιτάς :P

Έχουν συνήθως έναν καλό επεξεργαστή, το λεγόμενο κρά-χτη. Τροφοδοτικό το οποίο παίζει σοβαρότατο ρόλο κατά 90% έχουν κανένα noname. Χαρακτηριστικά άλλα δεν σου λένε. Οπότε το φτιάχνεις μόνος σου και αν δεν ξέρεις ρωτάς εδώ στο φόρουμ. Ξέρεις τι πλήρωσες δηλαδή και τι πήρες. Δεν είναι ραντεβού στα τυφλά και αν σου κάτσει. ;)

καταλαβα, θα ειμαι πιο προσεκτικός..!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΜΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ!!! Οχι τώρα σοβαρά,εάν προκύψει κανένα υπολογιστιακό(ωραία λέξη) δεν πάω σε ειδικό...θα μπω insomnia!!! :-D :-D

Δημοσ.

οκευ παιδες και παιδουλες, αν εχει καποιος να προσθεσει κατι ευχαριστως να τον/την ακουσω αν και νομιζω οτι κατεληξα....σας ευχαριστω πολυ που βοηθησατε.....αντε..αμα μαθω να φτιαχνω μηνυματα στα σωστα μερη θα μπορουμε να συννενοούμαστε λιγο πιο σοϊκα..παμε σε αλλο θεμα τωρα

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΟΥ!!! B) :cool: B)

Δημοσ.

Εγώ αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πάρεις αυτό το κουτί που σου προτείνει και ο binign μερικές σελίδες πιο πίσω

να σου πω την αληθεια ειμαι αναμεσα σε αυτο που μολις ειπες και στο soprano!!! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...