Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εξαιρετικη η προταση της Καρμεν,διαφωνω λιγο και με τα δυο κουτια.Εφοσον θα δωσεις αρκετα χρηματα παρε ενα καλυτερο κουτι με μικρη διαφορα στην τιμη για αυτα που δινει και βασικα το θεμα ειναι το φατνιο των δισκων να ειναι καθετο για να μην βρισκει μια μεγαλη καρτα γραφικων,οπως θα βρισκει στα μεχρι τωρα κουτια που σου προτειναν.

Παρε λοιπον αυτο: http://www.plaisio.g...C-912P-KKN1.htm

haf912_plus.jpg

Οπως παρατηρεις ο δισκος στο καθετο φατνιο του κουτιου που σου προτεινω δεν θα εμποδιζει την καρτα γραφικων που θα βαλεις.

Δημοσ.

Εξαιρετικη η προταση της Καρμεν,διαφωνω λιγο και με τα δυο κουτια.Εφοσον θα δωσεις αρκετα χρηματα παρε ενα καλυτερο κουτι με μικρη διαφορα στην τιμη για αυτα που δινει και βασικα το θεμα ειναι το φατνιο των δισκων να ειναι καθετο για να μην βρισκει μια μεγαλη καρτα γραφικων,οπως θα βρισκει στα μεχρι τωρα κουτια που σου προτειναν.

Παρε λοιπον αυτο: http://www.plaisio.g...C-912P-KKN1.htm

haf912_plus.jpg

Οπως παρατηρεις ο δισκος στο καθετο φατνιο του κουτιου που σου προτεινω δεν θα εμποδιζει την καρτα γραφικων που θα βαλεις.

καταλαβα benign ευχαριστω πολυ για την υποδειξη σου!! :)

Δημοσ.

benign αφού με ξέρεις με τα κουτιά δεν τα πάω καλά. Ασε που με έχετε μπερδεψει τελευταία :P

Μια χαρα εισαι Καρμεν και κανεις απο τις καλυτερες προτασεις.

Δημοσ.

Μια ακομη ερωτηση παιδια, απο οτι εχω καταλαβει η καρτα γραφικων ειναι απο τα πιο σημαντικα εξαρτηματα ενος υπολογιστη....με ενα γρηγορο search ειδα οτι υπαρχουν καρτες γραφικων με 60 αλλα και με 500 ευρω και εχω ψιλομπερδευτει...1ον γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στις τιμες των καρτων και 2ον μου προτεινετε να αγορασω μια φθηνη ή μια ακριβη καρτα γραφικων? ευχαριστω και συγγνώμη για τις πολλες ερωτησεις.

Δημοσ.

Ειναι απλη η απαντηση Γιαννη.Αναλογα τις δυνατοτητες της καθε καρτας ειναι και η τιμη της.

Αλλα για εναν λογικο gamer που δεν καθεται να μετραει ενα ,ενα τα fps σαν κατινα, μια καρτα σαν αυτην που σου προτεινε η Karmen,σε ενα price range 150-200 ευρω ειναι μια χαρα.Για τους πιο πολλους gamers.

Δημοσ.

Ειναι απλη η απαντηση Γιαννη.Αναλογα τις δυνατοτητες της καθε καρτας ειναι και η τιμη της.

Αλλα για εναν λογικο gamer που δεν καθεται να μετραει ενα ,ενα τα fps σαν κατινα, μια καρτα σαν αυτην που σου προτεινε η Karmen,σε ενα price range 150-200 ευρω ειναι μια χαρα.Για τους πιο πολλους gamers.

οκ...με αυτα που ειδα λοιπον κλεινω στις επιλογες της καρμεν και στο δικο σου κουτι αλλα στη δικη μου οθονη...ετσι για να υπαρχει ποικιλια!!! :-D

Δημοσ.

Σκέψου την οθόνη :rolleyes:

χαχαχα....λιγο ακομα και θα με πεισεις καρμεν.....δεν ξερω ρε συ..απο τοτε που ειδα την οθονη μου την ερωτευτηκα!!!! :wub:

Δημοσ.

Δεν είδες την Dell όμως...

Πρόσεξε την υπογραφή μου. LG 27άρα έχω και πάω για dell

α μαλιστα τωρα κατι πας να κανεις :-D 27αρα ετσι? χμμμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...